australie flydrive
Een goed (gelegen!) hotel bij aankomst is soms wel handig. We kunnen deze voor je reserveren (in elke prijsklasse).
australie autohuur
Van City Hotel tot Luxe Resort, als specialist kennen we de mooiste plekjes.
australie flydrive
Van City naar Outback hotel, stel je eigen ROADTRIP samen en vraag een offerte aan!
australie autorijden
We kunnen je helpen bij het bepalen van de route en overnachtingsplekken.

Overnachtingen in Australië


In Australië bieden wij 3 typen accommodaties aan:

City Hotels: Deze hotels hebben wij voor je geselecteerd in de belangrijkste steden en reisbestemmingen van Australië.

Nature Locaties: Hier vind je overnachtingsplekken op bijzondere locaties midden in de natuur, van regenwoud tot Outback!

Beaches & Islands: Onze selectie van prachtige resorts aan het strand of zelfs op één van de eilanden omgeven door koraalriffen.

De afgebeelde hotels op deze website zijn slechts een voorbeeld uit ons aanbod. We hebben wel een paar honderd verschillende accommodaties die we kunnen boeken. Als je bij je verzoek om een reisvoorstel / offerte aangeeft welk type accommodatie je wenst dan kunnen we je gericht adviseren. Je kunt bij ons al een hotelkamer reserveren vanaf € 24 per persoon per nacht!


City Hotels

De city hotels zijn erg geschikt voor de eerste overnachting(en) bij aankomst of voor de laatste overnachting(en) voor vertrek. Verder is het handig om je overnachtingen te reserveren voor en na een korte groepsreis: je kunt dan een deel van je bagage hier achterlaten. De hotels zijn zo gekozen dat ze meestal in het centrum of daar vlakbij gelegen zijn. In de grotere steden hebben we meerdere hotels opgenomen om een keuze te bieden uit verschillende typen accommodatie. De heritage hotels zijn historische karakteristieke gebouwen; de appartementen hebben eigen kookgelegenheid in de kamer.


Nature Locaties

De door ons geselecteerde Resorts en Nature Lodges zijn allen gelegen in een speciale, rustige omgeving. Dat kan bijvoorbeeld een National Park zijn, midden in de eeuwenoude regenwouden van Queensland, of in de woestijn van de Northern Territory nabij Uluru. Een verblijf hier draait voornamelijk om de natuurlijke omgeving, waar veel in de buitenlucht te doen is. Maar ook de resorts zelf beschikken over veel faciliteiten. Dit zijn dé plaatsen om even lekker bij te komen tijdens je reis of om je rondreis waardig mee af te sluiten. Hoewel het woord 'resort' wellicht anders doet vermoeden zijn hoeven de tarieven beslist niet altijd 'exclusief' te zijn. Het zijn niet allemaal typische resorts, zo vind je ook een cattle farm en een luxe tentenkamp op aboriginalland in ons programma.

Om ten volle te kunnen genieten van deze accommodaties en de omgeving, wordt een verblijf van meerdere nachten aangeraden. Hieronder een selectie uit ons aanbod, uiteraard kunnen we ook voor vele andere bestemmingen adviseren over de daar aanwezige resorts.


Beaches & Islands

Deze door ons geselecteerde, veelal kleinschalige, overnachtingsplekken zijn prachtig gelegen aan het strand en hebben meer te bieden dan alleen een slaapplaats. Vanuit sommige accommodaties ben je in enkele minuten op het strand of in zee, snorkelend tussen de mooiste vissen en kleurrijkste koralen! De palmbomen die je vanwege het (sub)tropische klimaat vaak op de Australische stranden vindt, maken het paradijselijke vakantieplaatje compleet.

Deze locaties zijn dan ook ideaal om een paar dagen bij te komen aan het einde van een reis of om uitgerust je avontuur door Australië te vervolgen. Naast de exclusieve resorts zijn er ook accommodaties met zeer redelijke tarieven.

We hebben een selectie gemaakt van leuke, aparte en relaxte locaties maar hiermee is het aanbod niet volledig. Geef ons je wensen door en op basis daarvan kunnen we je een advies op maat geven.


In ons aanbod hebben een aantal Island Resorts, bijvoorbeeld in het prachtige Queensland...
...zo kun je vanaf het Lady Elliot Island Resort de onderwaterwereld van Australië ontdekken!

naar alle Hotels


Het is omdat we nooit een tien geven, maar eigenlijk is die door jullie verdiend!

Hans en José


Naar klantervaringen

reviews australie nieuw-zeeland
blog australie nieuw-zeeland
item australie nieuw-zeeland