australie nieuwzeeland reizen


Altijd een passend en persoonlijk reisvoorstel


Kom bij ons langs
Wil je je reisplannen bespreken op ons kantoor in Den Haag, maak dan een afspraak. We nemen graag de tijd voor het doornemen van je plannen!

Stuur een mailtje
Offerte per mail aanvragen: info@walkabout.nl

email ons

Bellen kan natuurlijk ook
(als je veel vragen hebt is dat handiger)


070-3234437Of stuur ons je wensen


Vul het formulier hieronder in en wij nemen contact met je op
Stel je eigen rondreis samen met behulp van de reisonderdelen (bouwstenen) op onze site en vermeld deze in je offerteaanvraag. Of zet gewoon je wensen op een rij.Naam *

Hoe wil je bij voorkeur gecontacteerd worden? *
Telefoon
Email

Telefoonnummer *

Emailadres *

Bestemming
Australië
Nieuw-Zeeland
Reisperiode

Reisgezelschap
Aantal volwassenen:
Aantal kinderen:

Opmerkingen en/of wensen

* Verplichte velden
Bijlagen

Wil je liever je reisplannen doorgeven als bestand, dan kan dat ook:Kennelijke fouten of vergissingen in deze publicatie / website binden de reisorganisator niet. Verder kan de reisorganisator niet worden gehouden aan de inhoud van voorlichtingsmateriaal dat is uitgegeven onder verantwoordelijkheid van derden.

Hoe reserveer je je reis?

Nadat je het reisvoorstel van ons hebt ontvangen, en je wilt dat boeken, dan horen we dat natuurlijk graag. Je kunt het makkelijkst telefonisch contact met ons op te nemen. Eén van onze medewerk(st)ers zal dan het reisvoorstel nog eens met je doornemen en het boekingsformulier invullen. Het is natuurlijk ook mogelijk om per e-mail te boeken of tijdens een afspraak bij ons op kantoor. Je ontvangt vervolgens van ons een boekingsbevestiging per e-mail waarin de verdere procedure wordt aangegeven en eventuele nog niet ontvangen gegevens worden gevraagd.
reviews australie nieuw-zeeland
blog australie nieuw-zeeland
item australie nieuw-zeeland
zorgeloos boeken