australie nieuwzeeland reizen
Je bent welkom voor een vrijblijvend gesprek. We nemen wel graag de tijd (1-2 uur, op afspraak!).
australie nieuwzeeland vakantie reizen
Uit ervaring weten we de goede plaatselijke reisorganisaties die het beste bij je reisplannen passen.
australie nieuwzeeland individuele vakantie
We kunnen je tijdens een gesprek op ons kantoor helpen bij het bepalen van de route.
australie nieuwzeeland beste tijd
We stellen sinds 1994 reizen op maat samen naar (uitsluitend) Australië en Nieuw Zeeland.

Offerte aanvraag


Wil je je reisplannen voorleggen of een offerte aanvragen? Dat kan op verschillende manieren:

Kom bij ons langs
Wil je je reisplannen bespreken op ons kantoor in Den Haag, maak dan een afspraak. We nemen graag de tijd voor het doornemen van je plannen!

Stuur een mailtje
Stel je eigen rondreis samen met behulp van de reisonderdelen (bouwstenen) op onze site en vermeld deze in je offerteaanvraag. Of zet gewoon je wensen op een rij. Hieronder vind je ons emailadres en richtlijnen voor de informatie die wij nodig hebben.

Bellen kan natuurlijk ook (als je veel vragen hebt is dat handiger)
070-3234437

Wij maken altijd een passend en persoonlijk reisvoorstel.

 OFFERTE PER MAIL AANVRAGEN: info@walkabout.nl

Wees bij een offerteaanvraag zo volledig en uitgebreid mogelijk. Hoe meer gegevens, des te beter wij een offerte op maat kunnen maken. Denk bijvoorbeeld aan uiteindelijk doel van de reis (actief, luxe), te bezoeken plaatsen, voorkeur voor budget of 1e klas. Maar vergeet ook eventuele dieet wensen en andere voorkeuren niet.

REISGEZELSCHAP: Vermeld zo uitgebreid mogelijk welke personen deel uit maken van het reisgezelschap. Vergeet niet de leeftijden te vermelden, dit is van invloed op de kosten van bijvoorbeeld vliegtickets!

BESTEMMING EN PERIODE: Zijn je reisplannen nog niet helemaal duidelijk geef dan zoveel mogelijk aan wat je wensen zijn

VLIEGTICKETS / STOPOVERS: Geef zoveel mogelijk aan wat je wensen zijn, zoals vertrekplaats, aankomstplaats, eventuele stopover of voorkeur voor vliegmaatschappij.

email ons

Kennelijke fouten of vergissingen in deze publicatie / website binden de reisorganisator niet. Verder kan de reisorganisator niet worden gehouden aan de inhoud van voorlichtingsmateriaal dat is uitgegeven onder verantwoordelijkheid van derden.

Hoe reserveer je je reis?

Nadat je het reisvoorstel van ons hebt ontvangen, en je wilt dat boeken, dan horen we dat natuurlijk graag. Je kunt het makkelijkst telefonisch contact met ons op te nemen. Eén van onze medewerk(st)ers zal dan het reisvoorstel nog eens met je doornemen en het boekingsformulier invullen. Het is natuurlijk ook mogelijk om per e-mail te boeken of tijdens een afspraak bij ons op kantoor. Je ontvangt vervolgens van ons een boekingsbevestiging per e-mail waarin de verdere procedure wordt aangegeven en eventuele nog niet ontvangen gegevens worden gevraagd.