Bond Springs Outback Retreat


  • australie resorts
  • australie resorts

Vanaf Alice Springs

Een charmante en elegante accommodatie voor maximaal 15 gasten. Bond Springs is een cattle-farm gelegen in de schitterende MacDonnell Ranges op slechts 20 minuten afstand van Alice Springs. Deze historische farm werd reeds in 1870 opgericht door de dappere pioniers van de Outback van Centraal Australië.

Je bent te gast bij de Heaslip Family, de bewoners van de farm, waarbij je kunt kiezen uit 2 vrijstaande cottages: The Wurlie Cottage en Corkwood Cottage. Deze hebben 2 respectievelijk 3 slaapkamers, een zitkamer, keuken en badkamer en een veranda rondom met uitzicht over de eindeloze Outback en de heuvels van de Ranges. Het ontbijt is altijd inbegrepen en wordt iedere ochtend naar je accommodatie gebracht, de lunch en het diner dien je zelf te verzorgen (boodschappen doen in Alice Springs).

De cottages hebben een complete keuken met keukengerei en er is een barbecue buiten. Blijf je 2 nachten, dan kun je een halve of hele dagtour over de farm boeken.

Je kunt met een auto eenvoudig bij de farm komen. Vanaf Alice Springs is het totaal maar 16 km. rijden, waarvan 6 km. goed onderhouden zandweg. Heb je geen eigen vervoer? Geen probleem; je kunt worden opgehaald in Alice Springs.

Let op: Bond Springs is gesloten van 7 december t/m 1 februari.

Prijs vanaf

A$ 231 Wurlie Cottage 1 of 2 personen
(max. 4 personen: evt. 3de of 4de persoon +A$ 58)
Kinderen 3 t/m 14 jaar: +A$ 47

Dit zijn vanaf prijzen per kamer

 


email ons


ALLE ACCOMMODATIESreviews australie nieuw-zeeland
blog australie nieuw-zeeland
item australie nieuw-zeeland
zorgeloos boeken