australie
Tijdens onze Red Centre 4WD Self-Drive bezoek je Uluru (Ayers Rock) en Kings Canyon!
australie
(Bijna) nooit last van files, en een gevulde picknick mand is zeker aan te raden!
australie
Bij onze Self-Drives hebben we de leukste routes en goede hotels onderweg al voor je uitgezocht.
australie camper kinderen
Tip: combineer onze selfdrives en korte groepsreizen voor een complete rondreis met veel afwisseling.

Self-Drive Australië


 

Self-Drive pakket

Een Self-Drive pakket bestaat uit een traject met een huurauto inclusief alle accommodatie onderweg. Dat is wel zo makkelijk. De route is uit eigen ervaring door ons samengesteld. Het resultaat is een niet gehaaste reis waarbij je zowel de 'highlights' als de meer onbekende plaatsen aandoet.

Als bouwsteen of complete reis
Onze Self-Drive reizen zijn vaak korte bouwstenen die je in je reis kan inpassen. Het is ook mogelijk om de Self-Drive routes aan elkaar te koppelen tot een complete rondreis.

Huurauto
Afhankelijk van de regio en de wegen is een gewone personenauto of een 4WD auto inbegrepen. Bij enkele Self-Drive pakketten is de autohuur niet automatisch inbegrepen: in dat geval heb je de keuze uit verschillende modellen of maatschappijen, zie de informatie op de betreffende webpagina's.

Accommodatie
Het type accommodatie onderweg kan een combinatie zijn van hotel, motel, natuur-lodge, luxe safari-tent en Bed & Breakfast. Vaak is de overnachtingplaats een ervaring op zich!

Self-Drive-op-maat
Alle door ons aangeboden Self-Drive reizen zijn aan te passen, bijvoorbeeld: langer te maken door meer overnachtingen op één plek, een andere route of een ander autotype of accommodatie. Geef ons je wensen door en je ontvangt een offerte-op-maat.

Neem contact met ons op voor meer informatie, of voor informatie over de overige Self-Drive reizen in de andere regio's in Australië.


Voorbeeld: The Red Centre 4x4 Self-Drive (7 dagen)


camping_australie

camping_australie

camping_australie

Info en dagindeling van een van onze populairste Self-Drive reizen in Australië

Bij de complete Self-Drive is inbegrepen:

  • 6 dagen autohuur, 4WD Large Car, type Landcruiser of Prado, inclusief volledige afkoop eigen risico (MAX cover)
  • 5 hotelovernachtingen, 2-persoonskamer
  • 1 overnachting in permanente tent (upgrade naar hotel mogelijk)

vanaf A$ 1180 per persoon

De leukste manier om zelf de Outback rondom Alice Springs te verkennen is met een 4wd-voertuig. Op deze manier kun je de onverharde wegen op en kom je ook op de minder toegankelijke plaatsen. En toch reis je bij deze Self-Drive comfortabel, want je overnacht in fraai gelegen hotels

Als je van reizen op individuele basis houdt en graag van de standaard asfaltwegen afwijkt, is dit een uitstekende manier om de outback te ontdekken!


australië_kamperen

4 WD Car
  • Large 4WD, type Landcruiser of Prado
  • 5-deurs wagon
  • handgeschakeld
  • 4-5 personen
  • 4 grote koffers / 2 kleine koffers

Dag 1
Aankomst in Alice Springs. Ophalen van de 4WD huurauto vanaf de luchthaven om 12.00 uur Overnachting in Alice Springs, in het Desert Palms Resort

Dag 2
Rit van Alice Springs naar Glen Helen in de MacDonnell Ranges. Overnachting Glen Helen Resort, fraai gelegen naast de gelijknamige kloof. (173 km)

Dag 3
Rit vanuit Glen Helen naar Kings Canyon over de Mereenie Loop (onverhard). Je overnacht op Kings Creek Cattle Station in een safari-tent, comfortabel, met echte bedden en verharde vloer en 's avonds een kampvuur waar je bij kunt aanschuiven. (224 km)

Dag 4
's Morgens bezoek je de Canyon, waar je een mooie wandeling boven of onderlangs de steile wanden kunt maken. 's Middags nog een fraaie rit naar Uluru voor de boeg. Overnachting in een 2-persoons standaardkamer van het Ayers Rock Resort. (304 km)

Dag 5
Vandaag een volle dag te besteden aan het bezoek van de prachtige rotsformaties Uluru (Ayers Rock) en Kata Tjuta (de Olga's). Ook deze nacht verblijf je in het Ayers Rock Resort. (86 km)

Dag 6
Vandaag de lange rit terug richting Alice Springs, gedeeltelijk over de onverharde weg. Overnachting in de charmante cattle-farm Bond Springs, het uitgebreide ontbijt is inbegrepen. (415 km)

Dag 7
Na een heerlijk ontbijt vertrek je voor een korte rit naar Alice Springs, waar je de auto weer om 12.00 uur inlevert. Je kunt aansluiten op de vluchten uit Alice of de trein of op een andere wijze je reis voortzetten. (16 km)


naar alle Self-Drives


Het is omdat we nooit een tien geven, maar eigenlijk is die door jullie verdiend!

Hans en José


Naar klantervaringen

reviews australie nieuw-zeeland
blog australie nieuw-zeeland
item australie nieuw-zeeland