Kooljaman at Cape Leveque


  • australie resorts
  • australie resorts

Dampier Peninsula - vanaf Broome, Western Australia

Kooljaman is een safaricamp op een unieke locatie in het noordwesten van de Kimberley regio. Dit afgelegen gebied is van grote natuurlijke schoonheid met ruige rode rotskusten en diepblauwe wateren waar je kunt snorkelen. Kooljaman heeft diverse prijzen gewonnen op het gebied van eco-tourism, unique en aboriginal tourism. Vanuit het resort worden allerlei activiteiten georganiseerd, zoals mudcrab & mangrove of culture tours met een aboriginal gids.

De luxe Safari Tenten zijn op palen gebouwd aan de voet van de vuurtoren. Elke tent heeft een enorm balkonterras, compleet met eettafel en uitzicht over de gehele baai. Er is een eigen badkamer, kookgelegenheid, ijskast en barbecue. Je kunt in het restaurant eten of je maaltijd laten bezorgen door de Bush butler op je eigen terras. Kooljaman heeft ook verschillende eenvoudige accommodatie, variërend van cabins met of zonder douche/toilet, permanente tenten tot beachshelters waarin je je eigen tent kunt opzetten. Er is een winkel op het terrein aanwezig.

Kooljaman ligt op Cape Leveque, het noordelijkste puntje van het Dampier schiereiland op 220 km. afstand van Broome. Je kunt deze alleen bereiken over zandwegen en hebt dus een 4WD huurauto nodig.

Tip: Verleng de Kimberley 4WD Self- Drive met 2 nachten verblijf op Kooljaman.

Prijs vanaf


Deluxe Safari Tent

A$ 317 / 1- of 2 personen

Ensuite Cabin

A$ 134 laagseizoen, A$ 187 hoogseizoen / 1- of 2 personen

Beach Camping Shelter

A$ 53 laagseizoen, A$ 72 hoogseizoen / 1- of 2 personen

Minimaal verblijf van 2 nachten.

Dit zijn vanaf prijzen per Tent/Cabin/Shelter.

Tarieven voor meerdere personen zijn op aanvraag

 


email ons


ALLE ACCOMMODATIESreviews australie nieuw-zeeland
blog australie nieuw-zeeland
item australie nieuw-zeeland
zorgeloos boeken