Reef Retreat


  • australie resorts
  • australie resorts

Palm Cove - vanaf Cairns

Palm Cove ligt 22 km. ten noorden van Cairns aan een schitterend palmenstrand. Dit charmante badplaatsje ligt verscholen tussen de tropische begroeiing van het regenwoud. Geen enkel gebouw is hoger dan de bomen en ruime opzet van het plaatsje draagt bij aan het parkachtige karakter.

Je vindt in Palm Cove diverse accommodaties, winkeltjes, cafés en restaurants. Palm Cove is eenvoudig te bereiken met de shuttle bus vanuit Cairns en v.v.. The Reef Retreat, onze favoriete accommodatie hier, biedt ook transfers aan vanaf de luchthaven of vanaf Cairns, deze kunnen wij voor je boeken.

The Reef Retreat is een klein resort temidden van een tropische tuin. De 36 studio's, suites en villa's hebben een woonkamer met aparte slaapruimte, een kitchenette en een groot balkon. Sommige met uitzicht op de tuin, andere op de bergen in het achterland. Het hotel heeft een fraai aangelegd zwembad, een verwarmde spa, een barbecue en gratis parkeergelegenheid. Het palmenstrand ligt slechts 50 meter vanaf het resort! De meeste touroperators halen je ook hier op voor dagtours naar het rif of andere bezienswaardigheden rondom Cairns.

Een verblijf van meerdere nachten is aan te raden.

Prijs vanaf

A$ 190 / Studio 1 of 2 personen (evt. 3de persoon: +A$ 30)
A$ 205 / Suite 1 of 2 personen (evt. 3de persoon: +A$ 30)
A$ 205 / Spa Suite 1 of 2 personen
A$ 325 / 2-Bedroom Villa 4 personen (max: 6, evt. extra personen: +A$ 30 p.p.)
A$ 425 / 3-Bedroom Villa 6 personen (max: 8, evt. extra personen: +A$ 30 p.p.)

Dit zijn vanaf prijzen per kamer.

 


email ons


ALLE ACCOMMODATIESreviews australie nieuw-zeeland
blog australie nieuw-zeeland
item australie nieuw-zeeland
zorgeloos boeken