O'Reilly's Rainforest Retreat


australie hotels

Lamington National Park - vanaf Brisbane

De bergen ten zuiden van Brisbane zijn begroeid met subtropisch regenwoud dat de status van werelderfgoed heeft verworven. De tropische fauna en flora is uitbundigen wordt al bijna een eeuw beschermd in het Lamington National Park. temidden van deze prachtige natuur ligt O'Reilly's, een regenwoud lodge die al 90 jaar bestaat en reizigers de mogelijkheid biedt het park te bezoeken en te genieten van het comfort van de lodge.

Je kunt op eigen gelegenheid kotere en langere maken of meedoen met één van activitieten zoals wandelingen met natuurgids, vogels kijken, 4WD-tours of actieve programma's. Sommige activiteiten zijn bij de overnachting inbegrepen, andere kun je ter plaatse reserveren.

Er is keuze uit verschillende accommodaties, alle in stijl met de omgeving en met uitzicht over de bergen of op de tropische tuin. Voor wie luxe en privacy wenst zijn er de 2- en 3-kamer Mountain- Villa's met eigen kookgelegenheid.

O'Reilly's ligt op slechts 2 uur reistijd vanaf Brisbane en is met een gewone auto te bereiken. In onze East Coast Self-Drive zijn 2 overnachtingen inbegrepen.

Prijs vanaf

A$ 292 Rainforest Guesthouse 2 personen
A$ 367 Rainforest Guesthouse 3 personen
A$ 171 Rainforest Guesthouse 1 persoon
A$ 341 Rainforest Guesthouse 3pk voor 2 volwassenen en 1 kind t/m 15
A$ 440 1-bedroom Mountain Villa (max 2)
A$ 546 2-bedroom Canopy Suite (prijs tot 6 personen)

Dit zijn vanaf prijzen per kamer

 


email ons


ALLE ACCOMMODATIESreviews australie nieuw-zeeland
blog australie nieuw-zeeland
item australie nieuw-zeeland
zorgeloos boeken