City Hotels HobartDe afgebeelde hotels op deze website zijn slechts een voorbeeld. We hebben wel een paar honderd verschillende accommodaties die we kunnen boeken. Als je bij je verzoek om een reisvoorstel / offerte aangeeft welk type accommodatie je wenst dan kunnen we je gericht adviseren. Je kunt bij ons al een hotelkamer reserveren vanaf € 24 per persoon per nacht!


The Lodge on Elizabeth ****


australie hotels hobart

Dit kleine hotel aan de rand van het centrum van Hobart is een van de oudste huizen van de stad (1829). Het is een heritage monument en een verblijf hier is zeer sfeervol met een uitstraling uit de Georgiaanse tijd. De verschillende kamers zijn in deze stijl ingericht. Tijdig reserveren is van belang; er zijn slechts 8 kamers. Inclusief continental buffet ontbijt.

Prijs vanaf

A$ 130 / Ensuite Room 1- of 2-persoonskamer (max. 3 personen: evt. 3de persoon +A$ 34)
A$ 153 / Spa Room 1- of 2-persoonskamer (max. 3 personen: evt. 3de persoon +A$ 34)
A$ 173 / Spa Cottage 1- of 2-persoonskamer

Dit zijn vanaf prijzen per kamer

 
Travelodge Hobart ***/****


australie hotels hobart

De Travelodge Hobart is een net, middenklasse hotel en ligt zeer centraal op 2 minuten loopafstand van Salamanca Place, het plein met veel restaurants, cafetaria's en galeries. Een eveneens korte wandeling brengt je naar de haven van Hobart en Battery Point, het historische centrum. Je kunt kiezen uit standard of executive kamers die in 2008 zijn gerenoveerd.

Prijs vanaf

A$ 166 / Standard Room 1- of 2-persoonskamer (max. 3 personen: evt. 3de persoon +A$ 43)
A$ 138 / Executive Room 1- of 2-persoonskamer (max. 3 personen: evt. 3de persoon +A$ 49)

Dit zijn vanaf prijzen per kamer

 

ALLE ACCOMMODATIESreviews australie nieuw-zeeland
blog australie nieuw-zeeland
item australie nieuw-zeeland
zorgeloos boeken