Mount Tamborine Witches Falls Cottages


australie hotels

Vanaf Brisbane

Bovenop Mount Tamborine in het national park liggen de Witches Falls Cottages. Deze zeer kleinschalige accommodatie bestaat uit 8 vrijstaande cottages. Waan je in het huis van de heks van Hans en Grietje, en dan de romantische uitvoering hiervan. Deze cobblestone cottages worden gerund door het gastvrije stel Daniela en David. Zij kunnen je ook uitgebreid vertellen over de omgeving.

Alle cottages zijn voorzien van een kitchenette, een open haard met houtblokken voor de koudere avonden, een ruim tweepersoonsbed. Er is een ruime badkamer met spa voorzien van een gedeeltelijk (afgeschermd) glazen dak en wand zodat het lijkt alsof je een douche neemt middenin het regenwoud! Iedere ochtend wordt het /uitgebreide ontbijt, bestaande uit (o.a.) vers gebakken brood, fruit en beleg, voor je deur gezet. Je kunt dan rustig van het ontbijt genieten, in bijvoorbeeld de tuin, wanneer het jou uitkomt. Deze accommomdatie is niet geschikt voor kinderen en dus zeer aan te raden voor een romantisch uitje, bijvoorbeeld tijdens je huwelijksreis. Deze prachtige en rustgevende omgeving leent zich voor een verblijf van bij voorkeur twee nachten of meer. Er is gratis wifi beschikbaar.

Mount Tamborine is het oudste national park van Queensland. In de omgeving van je accommodatie kun je zo'n 7 verschillende wandelingen maken. In de buurt liggen ook vele vineyards, een spa en vele zeer aparte winkels. Het dorpje zelf ligt op ongeveer 1km afstand lopen en op nog geen 50 km van Brisbane vandaan.

Deze accommodatie is (als optionele keuze) ook onderdeel van onze 23-daagse East Coast Self-Drive.

Prijs vanaf

A$ 270 per nacht / per cottage (min. 2 nachten verblijf) incl. ontbijt en gebruik wifi.

Dit zijn vanaf prijzen per cottage

 


email ons


ALLE ACCOMMODATIESreviews australie nieuw-zeeland
blog australie nieuw-zeeland
item australie nieuw-zeeland