australie stopover

Stopovers


Op de heen- of terugreis naar Australië en/of Nieuw-Zeeland kun je in verschillende landen een stopover maken om de lange reis te onderbreken. Wat dacht je van je reis beginnen met een leuke stopover in Dubai, Hong Kong of Singapore of aan het einde van je reis een relax-stopover maken in een luxe resort op Bali (Indonesië), Langkawi (Maleisië) of de Cook Eilanden. Er zijn, afhankelijk van de maatschappij waar je mee vliegt veel mogelijkheden. Hieronder hebben we de meest gebruikte stopoverbestemmingen op een rijtje gezet. In elke stad heb je de keus uit meerdere hotels in verschillende prijsklassen die we voor je kunnen reserveren. Uiteraard kunnen we naast overnachtingen ook (korte) dagtrips voor je reserveren.


Dubai


australie nieuwzeeland stopovers dubai

Emirates Airlines en Qantas Airways
Deze Arabische metropool is de thuishaven van Emirates Airlines en een belangrijk knooppunt op het routenet van Qantas Airways.

Dubai heeft vele hotels van goede tot uitstekende kwaliteit op diverse locaties in de stad, van zeer modern tot traditioneel. U kunt kiezen voor een verblijf aan het strand (Jumierah Beach), in de buurt van grote winkelcentra en de ultra moderne skyline (Burj Khalifa – ’s werelds hoogste gebouw) of vlakbij het oude centrum van Dubai waar je kunt proeven van de authentieke Arabische sfeer.

Vanuit Dubai zijn er 10 rechtstreekse vluchten per dag naar Australië met Emirates/Qantas en 4 vluchten per dag naar Nieuw-Zeeland (via Australië) met Emirates.

Prijs per kamer vanaf: € 70 (2pk)


Singapore


australie stopover singapore

Singapore Airlines en Qantas Airways
Deze stadstaat is de thuishaven van Singapore Airlines en is een uitstekend punt om je lange vliegreis te onderbreken.

Singapore is voorzien van een groot aantal hotels van goede kwaliteit op diverse locaties in de stad. De meeste hotels liggen in het stadscentrum of in de beroemde Orchard Road shopping district.

Behalve naar de grote Australische steden kun je vanuit Singapore met Qantas (Jetstar) of Singapore Airlines (Silk Air) ook naar Darwin doorvliegen. Singapore Airlines vliegt rechtstreeks vanuit Singapore naar 5 steden in Australië en 2 steden in Nieuw-Zeeland.

Prijs per kamer vanaf: € 96 (2pk)


Hong Kong


australie stopover hong kong

Cathay Pacific
Hong Kong, de bruisende wereldstad en handelscentrum is de thuishaven van Cathay Pacific. Vanaf Nederland ligt Hong Kong op ongeveer de helft van de reis naar Nieuw-Zeeland en 2/3 de reis naar Australië. Hong Kong is voorzien van een breed selectie hotels van goede kwaliteit op verschillende locaties. Hong Kong Island is het zakencentrum van Hong Kong en Kowloon de grootste winkel- en uitgaans- district, met z'n vele leuke winkeltjes, maar ook het achterliggende gebied tegen de grans van China is een hele interessante dagtrip!

En 's avonds ben je verzekerd van een (goedkope) maaltijd in een van de gezellige kleine restaurantjes met authenthiek chinese cuisine.

Cathay Pacific vliegt naar 6 Australische steden (waaronder Cairns) en naar Auckland in Nieuw-Zeeland.

Prijs per kamer vanaf: € 70 (2pk)


Indonesië - Bali


australie stopover indonesie bali

Cathay Pacific en Qantas/Emirates
Dit overwegend Hindoeïstische eiland is uitermate geschikt om nog een paar dagen van cultuur, zon en zee te genieten aan het einde of begin van je Australië avontuur. Bali heeft voor ieder wat wils, bijvoorbeeld zon, zee en relaxen bij het zwembad afgewisseld met heerlijk eten. Of je gaat voor een workshop yoga/meditatie te midden van de helder groene sawa’s. Voor wie echt authentiek Bali wil zien raden we de oostkust aan. Daar vind je leuke snorkelstrandjes, watertempels en weinig toeristen, een hele fijne rustige sfeer. Bali is goed te combineren met een vlucht naar Australië met Cathay Pacific en Qantas/Emirates. Vraag ons Bali pakket-op-maat aan.

Prijs per kamer vanaf: € 55 (2pk)


Maleisië - Kuala Lumpur


stopover maleisie

KLM/Malaysia Airlines en Emirates
Kuala Lumpur is de moderne hoofdstad van Maleisië met een ruim aanbod aan hotelaccommodatie. Met de combinatie KLM/Malaysia Airlines kun je hier een stopover maken op je vlucht naar Australië of Nieuw-Zeeland. Met Emirates kun je op weg naar Melbourne een stopver maken in Kuala Lumpur.

Vanaf Kuala Lumpur kun je de vele strandbestemmingen binnen Maleisië, zoals Langkawi of Penang, met binnenlandse vluchten bereiken.

Prijs per kamer vanaf: € 58 (2pk)


China - Shanghai, Beijing of Guangzhou


stopovers china

KLM en Air New Zealand of China Southern Airlines
Met een combinatieticket van KLM en Air New Zealand is het mogelijk om via China te vliegen naar Nieuw-Zeeland. Tevens vliegt China Southern Airlines op Guangzhou.

Stopovers zijn mogelijk in de bruisende handelscentra Shanghai, Beijing of Guangzhou.

Prijs per kamer vanaf: € 86 (2pk)


Cookeilanden


australie stopover cook eilanden

Air New Zealand
De Cookeilanden is de perfecte plek om een ontspannen verblijf door te brengen. Rarotonga is de aanvlieghaven van deze eilandengroep en hier bieden wij ook verschillende strand-accommodaties aan.

Voor diegenen op zoek naar het ware paradijs is een verblijf op het eiland Aitutaki zeker aan te raden. Dit prachtige atol is met een korte vlucht vanuit Rarotonga te bereiken.

Rarotonga wordt vanaf Los Angeles en Auckland aangevlogen door Air New Zealand.

Prijs per kamer vanaf: € 126 (2pk)


Fiji


stopover fiji

Air New Zealand, Qantas en Cathay Pacific
Fiji, bekend om haar vriendelijke bewonders en talloze mooie stranden heeft veel te bieden voor een relaxt en onvergetelijk verblijf.

Er is een ruime keuze aan verblijfsmogelijkheden, van strandhuisje tot eilandresort en de bestemming is makkelijk te combineren met een reis naar Australië of Nieuw-Zeeland.

Air New Zealand, Qantas en Cathay Pacific bieden allen stopover mogelijkheden op Fiji.

Prijs per kamer vanaf: € 40 (2pk)


Japan


stopover japan

KLM en Air New Zealand
Konichiwa! Een kennismaking met de Japanse cultuur vooraf of na je Australië/Nieuw-Zeeland bezoek geeft je reis nog iets extra's! KLM en Air New Zealand vliegen op Tokyo.

Prijs per kamer vanaf: € 140 (2pk)


Thailand - Bangkok


stopover thailand

Qantas en Emirates Airlines
Deze drukke, zuidoost Aziatisch metropool wordt door o.a. Qantas en Emirates Airlines aangevlogen.

De vele boeddhistische tempels en het bruisende straatleven zorgen voor een waardevolle ervaring in deze cultuurrijke stad.

Vanuit Bangkok vliegt Qantas naar Sydney en Melbourne.

Prijs per kamer vanaf: € 42 (2pk)


Verenigde Staten - Los Angeles, San Francisco en Vancouver


australie stopover vs

KLM en Air New Zealand
Met een combinatieticket van KLM en Air New Zealand is het ook mogelijk om via Noord America te vliegen naar Nieuw-Zeeland en Australië.

Vanuit Los Angeles kun je onderweg naar Nieuw-Zeeland ook nog een stopover maken op een van de eilanden in de Stille Oceaan.

Prijs per kamer vanaf: € 70 (2pk)
De door jullie geregelde vluchten en autohuur waren prima geregeld.

Hans, Astrid, Coen en Manon


Meer klantervaringen

reviews australie nieuw-zeeland
blog australie nieuw-zeeland
item australie nieuw-zeeland