nieuwzeeland hotels
Een goed (gelegen!) hotel bij aankomst is soms wel handig. We kunnen deze voor je reserveren (in elke prijsklasse).
nieuwzeeland hotels
Van City Hotel tot Luxe Nature Lodge, als specialist kennen we de mooiste plekjes.
nieuwzeeland hotel
In ons aanbod hebben we bijzondere accommodatie en bijzondere locaties.
nieuwzeeland hotel
Bij onze Self-Drives hebben we de leukste routes en goede hotels onderweg al voor je uitgezocht.

Overnachtingen in Nieuw-Zeeland


In Nieuw-Zeeland bieden wij 2 typen accommodaties aan:

City Hotels: Deze hotels hebben wij voor je geselecteerd in de belangrijkste steden met een internationale luchthaven in Nieuw-Zeeland.

Specials / Nature lodges: Kijk hier voor ons aanbod van bijzondere accommodatie in Nieuw-Zeeland die meer zijn dan een overnachting alleen.


City Hotels


nieuw-zeeland hotels city

Op deze pagina vind je de hotels die wij hebben geselecteerd in de belangrijkste steden met een internationale luchthaven in Nieuw-Zeeland. Deze City Hotels zijn goed geschikt voor de eerste overnachting(en) na aankomst in Nieuw-Zeeland of voor je vertrek.

De hotels zijn zo gekozen dat ze in het centrum of daar vlakbij gelegen zijn. Soms is ook een hotel vlakbij de luchthaven aangegeven, dat is handig als je vlucht laat aankomt en je een auto- of camper ophaalt de volgende dag: de verhuurdepots zijn vlakbij de luchthaven. Alle genoemde hotels hebben toilet en douche of bad op de kamer.

Voor hotels in andere steden kun je ook bij ons terecht, ons aanbod van overnachtingsmogelijkheden is zeer groot en we maken gebruik van diverse type acommodaties in onze reizen-op-maat.

Als je bij je verzoek om een reisvoorstel / offerte aangeeft welk type accommodatie je wenst dan kunnen we je gericht adviseren.


Specials / Nature Lodges


nieuw-zeeland hotels lodges

We hebben bijzondere accommodatie en Nature Lodges in ons aanbod, allen gelegen op een bijzondere locatie en meer dan een overnachting alleen. Hieronder wat voorbeelden maar ons aanbod bestaat uit veel meer accommodatie in o.a. Tongariro / Ruapehu, Bay of Islands, Whakatane, Rotorua, Nelson, Picton, Tekapo, Wanaka / Cardrona, Te Anau, Fox Glacier.ALLE HOTELS


Het is omdat we nooit een tien geven, maar eigenlijk is die door jullie verdiend!

Hans en José


Naar klantervaringen

reviews australie nieuw-zeeland
blog australie nieuw-zeeland
item australie nieuw-zeeland