nieuwzeeland selfdrive
Bij een Self Drive (auto+overnachtingen) stop je waar je maar wilt, wanneer je dat wilt.
nieuwzeeland selfdrive
Bij onze Self-Drives hebben we de leukste routes en goede hotels onderweg al voor je uitgezocht.
nieuwzeeland selfdrive
Tijdens de ferry oversteek tussen het Noorder- en Zuidereiland is het uitzicht adembenemend...
nieuwzeeland selfdrive
De wegen in Nieuw-Zeeland zijn uitstekend! (met af en toe onverwachte tegenliggers).

Self-Drive Nieuw-Zeeland


 

Self-Drive pakket

Een Self-Drive pakket bestaat uit een traject met een huurauto inclusief alle accommodatie onderweg. Dat is wel zo makkelijk. De route is uit eigen ervaring door ons samengesteld. Het resultaat is een niet gehaaste rondreis per auto waarbij je zowel de 'highlights' als de meer onbekende plaatsen aandoet. Op veel plaatsen blijf je 2 nachten, waardoor je een volle dag hebt om van de omgeving te genieten.

Huurauto
De huurauto is inbegrepen en je kunt kiezen uit verschillende modellen. De New Zealand 4x4 Self-Drive is op basis van een 4WD auto waardoor de je de mogelijkheid hebt om alternatieve en minder bezochte wegen te nemen.

Accommodatie
De verschillende Self-Drives die we aanbieden onderscheiden zich ook door het type accommodatie onderweg. De Cabin Self-Drive maakt gebruik van huisjes op kampeerterreinen. Bij de New Zealand Self-Drive hebben we veel kleinschalige accommodaties uitgekozen die uniek zijn door hun fraaie ligging, gastvrijheid en kwaliteit. In deze Self-Drive zijn meer dan de helft van de overnachtingen in kleine Bed & Breakfast accommodaties met vaak niet meer dan 2 á 3 kamers. Veel B&B's zijn in karakteristieke, historische huizen, zeer sfeervol!

Self-Drive-op-maat
Alle door ons aangeboden Self-Drive reizen zijn aan te passen, bijvoorbeeld: je kunt de duur van de reis aanpassen door meer of minder overnachtingen op één plek, kiezen voor een andere route of een ander autotype of accommodatie. Je kunt de reis ook onderbreken en een korte groepsreis of excursie inlassen. Geef ons je wensen door en je ontvangt een offerte-op-maat.

Neem contact met ons op voor meer informatie, of voor informatie over de overige Self-Drive reizen.

Het is omdat we nooit een tien geven, maar eigenlijk is die door jullie verdiend!

Hans en José


Naar klantervaringen

reviews australie nieuw-zeeland
blog australie nieuw-zeeland
item australie nieuw-zeeland