Kings Canyon Resort


  • australie resorts
  • australie resorts

Kings Canyon

Na een wandeling door de Garden of Eden en langs de toppen van de steile kliffen van Kings Canyon is een verblijf in het Kings Canyon Resort welverdiend. Het resort ligt 7 km. van de Canyon midden in de Outback. Vanaf hier is het uitzicht over de weidse vlakten en de bergrug waar de Canyon ligt adembenemend. Het resort is net als het Ayers Rock Resort een klein dorpje op zich. Zo vind je hier naast het eigenlijke hotel, een restaurant, een café, een kleine supermarkt, een benzinepomp en een camping.

De luxere resortkamers liggen apart van de rest en hebben fraai uitzicht over de bergrug. De budgetkamers zijn gelegen op het terrein van de camping en hebben 4 stapelbedden. Je kunt deze kamers ook met z'n tweeën boeken. Je maakt gebruik van de douches en toiletten van de camping. Zowel de camping als het resort heeft een zwembad.

Je bereikt Kings Canyon Resort vanaf Alice Springs via de Western MacDonnell Ranges en de Mereenie Loop. Deze laatste is een goed onderhouden zandweg dwars door de woestijn. Je hebt hier wel een 4WD auto voor nodig. Zie ook onze self-drive met huurauto door de Red Centre. Hierbij is één overnachting in de budget of standaard accommodatie van King Canyon Resort inbegrepen.

Het is ook mogelijk om te vliegen naar Ayers Rock Airport. Er zijn dagelijkse vluchten vanaf Sydney, Perth of Cairns.

Prijs vanaf

A$ 249 / Kings Canyon Resort Standard Room 1- of 2-persoonskamer
(max. 4 personen: evt. 3de of 4de persoon +A$ 40)
Kinderen 1 t/m 12 jaar: gratis op de kamer bij 2 volwassenen.
A$ 125 / Kings Canyon Lodge Budget Room 1- of 2-persoonskamer

Dit zijn vanaf prijzen per kamer

 


email ons


ALLE ACCOMMODATIES



reviews australie nieuw-zeeland
blog australie nieuw-zeeland
item australie nieuw-zeeland
zorgeloos boeken