Sal Salis Ningaloo Reef


  • australie resorts
  • australie resorts

Ningaloo Marine Park, Exmouth

Het Ningaloo Reef ligt aan de westkust van Australië en is veel minder bekend dan het Great Barrier Reef, maar minstens zo mooi. Het is geen barrière rif, maar een zgn. fringing rif dat vlak onder de kust is gelegen.

Het Ningaloo Reef Retreat is een eco-camp met een unieke ligging aan het strand in het Ningaloo Reef Marine Park. Het biedt accommodatie in ruime comfortabele safari-tenten met eigen douche/toilet en zeezicht. Met een maximum van 12 slaapplaatsen en een klein aantal dagbezoekers is dit een paradijselijke plek waar je de natuurlijke schoonheid van deze kust kunt zien, ver weg van de bewoonde wereld.

Het Camp ligt op een uur reizen van het plaatsje Exmouth, transfers zijn inbegrepen. Je kunt echter ook tijdens je 4WD self-drive een aantal nachten hier boeken, het Camp is eenvoudig te bereiken. Twee tot drie nachten is aan te raden om op relaxte wijze deel te nemen aan de inbegrepen tours met de gastheer en -dame. Er zijn 3 en 4 nachten pakketten die aansluiten op vluchten vanaf Perth.

Inbegrepen is: vrijwel alles, alle overheerlijke maaltijden, beddengoed, snorkels, gebruik van zeekajaks en alle optionele tours met de gids, zoals snorkelen met zeeschildpadden!

Prijs vanaf

A$ 1095 / Wilderness Tent Deluxe 1-persoon
A$ 1460 / Wilderness Tent Deluxe 2-personen

Tarief is inclusief alle maaltijden, alle drankjes, excursies en activiteiten, entreegelden National Park, transfers van en naar Exmouth/luchthaven.

Dit zijn vanaf prijzen per Deluxe Tent.

 


email ons


ALLE ACCOMMODATIESreviews australie nieuw-zeeland
blog australie nieuw-zeeland
item australie nieuw-zeeland
zorgeloos boeken