Ayers Rock Resort


  • australie resorts
  • australie resorts

Ayers Rock / Yulara

Dit prachtige resortcomplex ligt vlak bij Ayers Rock en kun je met recht een oase in de woestijn noemen. Na een volle dag van avontuur, natuur en cultuurbeleving kun je hier heerlijk bijkomen van al je indrukken van die dag. Uiteraard is er een zwembad en hebben de kamers airconditioning.

Je kunt hier kiezen uit diverse soorten accommodatie: van budget, standaard, deluxe tot superior klasse. Alle resorts hebben hun eigen zwembad en terrein, waardoor het gevoel van intimiteit bewaard blijft. Het Ayers Rock Resort is de enige accommodatie bij Ayers Rock. Voor diegenen die liever niet willen kamperen is dit de beste en enige standplaats om de hoogtepunten van de Red Centre te bezoeken.

Vanuit het resort worden allerlei activiteiten en dagtrips georganiseerd. Zo kun je o.a.: dineren in de woestijn, een sterrenobservatie wandeling maken, een 4WD tour naar Cave Hill doen, een bushtucker wandeling maken onder begeleiding van plaatselijke Aboriginal gidsen, etc.

Je kunt het resort aandoen tijdens een self-drive met huurauto door de Red Centre. Het is echter ook mogelijk om te vliegen naar Ayers Rock Airport. Er zijn dagelijkse vluchten vanaf Sydney, Perth of Cairns.

Prijs vanaf

A$ 340 / Outback Pioneer Hotel 1- of 2-persoonskamer (max. 4 personen: evt. 3de of 4de persoon +A$ 50)
A$ 240 / Outback Pioneer Hotel Budget 1- of 2-persoonskamer (max. 4 personen: evt. 3de of 4de persoon +A$ 50)
Kinderen 1 t/m 12 jaar: gratis op de kamer bij 2 volwassenen

Dit zijn vanaf prijzen per kamer

 


email ons


ALLE ACCOMMODATIESreviews australie nieuw-zeeland
blog australie nieuw-zeeland
item australie nieuw-zeeland
zorgeloos boeken