australie autohuur
We kunnen je tijdens een gesprek op ons kantoor helpen bij het bepalen van de route.
australie auto huren
Overnachtingen kun je van tevoren vastleggen of ter plekke regelen. We adviseren je graag!
australie autohuur 4WD
Met een 4WD kun je op ongeasfalteerde wegen rijden en de meer afgelegen plekken bezoeken.
australie autohuur
Tip: een Fly-Drive (combinatie ticket & autohuur) geeft je alle vrijheid tegen een gunstig tarief!

Autoverhuur Australië


Je eigen 'roadtrip Downunder'

Australië is een ideaal land voor een huurauto. Het is veilig, de wegen zijn goed en je reist door schitterende landschappen en je kunt stoppen waar je zelf wilt bij de vele bezienswaardigheden en mooie plekken onderweg. Handig, want veel van deze plaatsen zijn niet of lastig met openbaar vervoer te bereiken. Australië is groot! Het is belangrijk is dat je je goed te laat adviseren over de route en typen huurauto’s. En dat doen wij graag voor je!


Welk verhuurbedrijf?

Veel bekende verhuurbedrijven zijn ook in Australië gevestigd. Er zijn meestal geen grote verschillen in modellen en service, maar wel in voorwaarden, verzekeringen en kosten van extra's. Wij selecteren niet alleen op basis van de huurprijs, maar juist ook op basis van goede voorwaarden en verzekeringen. Vooral bij het huren van een 4WD wil je een uitstekend uitgerust voertuig en een verzekering met goede dekking. Je hebt immers de mogelijkheid om regio's te bezoeken waar de plaatselijke wegenwacht niet direct ter plaatse is.


Huurauto’s en zandwegen

Gewone personenauto's (2WD) zijn niet verzekerd op onverharde wegen, alleen op de asfalt wegen! Een korte, goed onderhouden zandweg naar je accommodatie of camping is vaak wel toegestaan. Dit is meestal geen probleem, maar voor diegene die wat meer tijd heeft en meer wil zien van de Outback is een 4WD voertuig bijna onontbeerlijk. Wij kunnen aangeven welk autotype het meest geschikt is voor een route, maar ook belangrijk: welke verhuurder de beste dekking biedt voor een bepaalde route.


Accommodatie onderweg?

Op de bonnefooi of vooraf regelen? Dat is afhankelijk van je wensen, maar voor bepaalde perioden, regio’s en routes is het belangrijk deze vooraf vast te leggen. Het kan ook zijn dat je de accommodatie sowieso wilt laten vastleggen, wel zo gemakkelijk en we hebben leuke accommodaties! Wij hebben daarvoor een aantal self-drive routes samengesteld waarbij naast de auto ook je overnachtingen zijn inbegrepen. Wil je low-budget reizen dan kun je ook een trekkerstent mee nemen of ter plaatse aan schaffen.


Door de bomen het bos niet meer zien?...

Het valt niet altijd mee om uit het grote aanbod de juiste keuze te maken. We zijn specialist voor reizen in Australië en hebben enorm veel routes zelf gedaan. Dus neem gerust contact met ons op als je wilt dat wij helpen met het samenstellen van je rondreis of als je een offerte wilt voor je reisplannen.australie autohuur
ALLE AUTO'S


De door jullie geregelde vluchten en autohuur waren prima geregeld.

Hans, Astrid, Coen en Manon


Naar klantervaringen

reviews australie nieuw-zeeland
blog australie nieuw-zeeland
item australie nieuw-zeeland