City Hotels DarwinDe afgebeelde hotels op deze website zijn slechts een voorbeeld. We hebben wel een paar honderd verschillende accommodaties die we kunnen boeken. Als je bij je verzoek om een reisvoorstel / offerte aangeeft welk type accommodatie je wenst dan kunnen we je gericht adviseren. Je kunt bij ons al een hotelkamer reserveren vanaf € 24 per persoon per nacht!


Value Inn ***


australie hotels darwin

Dit eenvoudige hotel ligt aan de Mitchell Street, the place to be in Darwin. Restaurants, cafetaria's, winkels en pubs. Vanaf de Value Inn heb je toegang tot de ernaast gelegen Melaleuca Lodge, met verschillende zwembaden, zonneterras, bar, een gemeenschappelijke keuken en wasgelegenheid.

Prijs vanaf

A$ 104 / Standard Room 1- of 2-persoonskamer (max. 3 personen: evt. 3de persoon +A$ 0!)

Dit zijn vanaf prijzen per kamer

 
Quality Frontier Darwin ****


australie hotels darwin

Gelegen in op 1 km afstand van het centrum van de stad. Een prima hotel voor een kort verblijf in Darwin. Op de bovenste verdieping is het restaurant met een schitterend uitzicht over Darwin. Vooral de zonsondergangen zijn vanaf hier schitterend. Het hotel heeft een groot eigen zwembad en parkeergelegenheid.

Prijs vanaf

A$ 125 / Superior Room 1- of 2-persoonskamer (max. 3 personen: evt. 3de persoon +A$ 40)

Dit zijn vanaf prijzen per kamer

 
Palms City Resort ****


australie hotels darwin

Dit resort heeft misschien wel de beste locatie van Darwin: midden in het centrum op de Esplanade boulevard met 40 vrijstaande villa's en 50 motelkamers in een prachtige tropische tuin. Geopend in 2003 en nu al een van de meest geliefde plekken van Darwin. De locatie met uitzicht op Darwin Harbour en het parlementsgebouw draagt daar zeker aan bij.

Prijs vanaf

A$ 153 / Motel Room 1- of 2-persoonskamer
A$ 169 / Superior Room 1- of 2-persoonskamer
A$ 172 / Duplex Villa 1- of 2-personen

Dit zijn vanaf prijzen per kamer

 

ALLE ACCOMMODATIESreviews australie nieuw-zeeland
blog australie nieuw-zeeland
item australie nieuw-zeeland
zorgeloos boeken