australie flydrive

Fly / Drive Australië 2021 - 2022


Auto of camper

Een Fly-Drive pakket is een combinatie van een vliegticket met eigen vervoer om dit prachtige land verkennen. Het vervoer kan een huurauto zijn, van een kleine 'economy' auto tot een grote 4WD auto, maar ook een camper, er is keuze uit zeer veel modellen. Kijk op onze pagina's met campers en auto's voor alle modellen die we in een Fly-Drive pakket kunnen aanbieden.

Hieronder staat één voorbeeld van een Fly-Drive pakket aangegeven op basis van een huurauto.

australië flydrive

Fly-Drive op-maat

In de praktijk is geen één Fly-Drive pakket hetzelfde en maken wij deze pakketten geheel op maat voor je. Zo kunnen we een ander vliegticket gebruiken als dat beter past bij je wensen of als dat een voordeligere optie is. We kunnen het aantal dagen vervoer aanpassen, misschien wil je wel minder of juist meer dagen vervoer? Of heb je op twee of meer verschillende plaatsen vervoer nodig? Of de ene keer een 4WD en voor de rest van de reis een 2WD? Of eerst een camper en later tijdens de reis een auto? Het kan allemaal. Geef ons je wensen door en vraag een offerte aan. We adviseren je bij de route en mogelijkheden en maken een Fly-Drive pakket geheel op maat.

Voorbeeld reis Fly-Drive

Inclusief vliegticket en 21 dagen huurauto.

Met een huurauto ben je vrij om te reizen zonder vooropgezet plan, op de 'bonnefooi' zeg maar. We kunnen ook de route voor je uitzoeken en de accommodaties onderweg voor je boeken. We kunnen je adviseren of het verstandig is je overnachtingen vast te leggen in bepaalde regio's en reisperiode.


Vliegreis

australie flydrive vliegreis

Je reist met Singapore Airlines naar een stad naar keuze: Sydney, Melbourne, Adelaide, Brisbane, Perth, Cairns of Darwin. Je kunt voordelige binnenlandse vluchten bijboeken.

Autohuur

australie flydrive autohuur

Je kunt kiezen uit zeer veel typen 2WD en 4WD personenauto's. Hier is als voorbeeld de Compact Car van Hertz opgenomen.


Een Fly-Drive is meestal voordeliger dan zelf een los ticket boeken en apart je auto reserveren. Het aantal dagen (21) dient slechts als voorbeeld, uiteraard kun je de reis verlengen en betaal je alleen de extra dagen autohuur.Retourvlucht met Singapore Airlines

+ 21 dagen Hertz autohuur


Vertrek uit Nederland Compact Car
01/10/2021 - 03/07/2022 € 1.860
04/07/2022 - 03/08/2022 € 2.170
04/08/2022 - 31/12/2022 € 1.860

Prijs p.p. op basis van 2 samenreizende personen

Vergeet niet, dit is slechts een voorbeeld, we kunnen een fly-drive ook samenstellen op basis van een camper, een ander model auto of 4WD auto en/of met een andere vliegtuigmaatschappij. Bovendien zijn er regelmatig aanbiedingen voor vliegtickets die we kunnen gebruiken. Vraag ons daarom altijd om een offerte voor een Fly-Drive op-maat.

Meer info bij deze aanbieding


Voor bovenstaande tarieven geldt:
  • Tarief is gebaseerd op aankomst en/of vertrek Sydney, Melbourne, Adelaide, Brisbane, Perth en Darwin. Voor vertrek of aankomst in Cairns betaal je een toeslag van € 35 p.p.
  • Prijzen per persoon op basis van 2 samenreizende personen. Eventuele extra personen betalen uitsluitend het extra vliegticket. Neem contact met ons op over de prijzen voor extra personen.
  • Tarief geldig voor start autohuur in Metro Locations: o.a. Sydney, Melbourne, Adelaide, Gold Coast, Hervey Bay, Byron Bay, Brisbane, Perth, Cairns en op Tasmanië. Tarief voor start in Remote Locations (o.a. Darwin, Alice Springs, Ayers Rock): op aanvraag.
  • Tarief geldig voor start autohuur op de luchthaven. De toeslag hiervoor is al inbegrepen.
  • De vliegtickets zijn al inclusief toeslagen: luchthavenbelastingen, brandstof- en veiligheidstoeslagen, zoals op dit moment bekend en voor een retour Amsterdam-Sydney. De hoogte van de toeslagen en dus het uiteindelijke tarief is afhankelijk van gekozen vliegroute, luchthavens, eventuele stopovers en eventuele binnenlandse vluchten.
  • De Fly-Drive aanbieding is exclusief: reserveringskosten € 45 per boeking, evt. reis- en annuleringsverzekering.
  • De Fly-Drive aanbieding is gebaseerd op de voordeligste tarieven voor Economy Class zoals op dit moment bekend en daarom een goede indicatie. Mochten deze tarieven niet meer beschikbaar zijn dan kan met een toeslag gevlogen worden in de best beschikbare tariefklasse voor Economy Class.

australie flydrive
australie flydrive

Singapore Airlines

Singapore Airlines staat bekend als een betrouwbare airline met een uitstekende en vriendelijke service aan boord. Vertrek uit Amsterdam is dagelijks en rechtstreeks naar Singapore en na een overstap direct naar je bestemming in Australië. De vluchten van Singapore naar Darwin en Cairns worden uitgevoerd door de dochtermaatschappij Silk Air. Op bepaalde vertrekdata heb je naar of vanaf Perth en Brisbane een lange wachttijd in Singapore: je kunt in dat geval een dagkamer op de luchthaven bijboeken of de stad ingaan.

Je kunt zonder extra kosten een stop met één of meerdere overnachtingen in Singapore maken, zowel op de heen- of terugweg. Het vliegticket is maximaal 3 maanden geldig.

Met de voordelig bij te boeken binnenlandse vluchten kun je nog veel meer bestemmingen binnen Australië aandoen.

Let op: In verband met een beperkt aantal stoelen per vlucht voor deze voordelige tarieven raden wij aan om bijtijds te reserveren, vooral voor vertrek in de periode: juli, augustus, oktober en december.

 


auto huur australie hertz

Hertz Autohuur

 

Hertz is wereldwijd bekend om z'n uitstekende service en kwaliteit van de auto's. Bovendien heeft Hertz in Australië verhuurdepots op de luchthaven en in de stad, dat is wel zo gemakkelijk!

MAX Cover inbegrepen
Bij onze huurprijzen is de meest uitgebreide verzekering met een eigen risico van NUL inbegrepen, t.w.v. A$ 32 per dag ter plaatse. De MAX cover dekt ook schade in geval van een 'single vehicle accident', een ongeluk waarbij geen andere auto betrokken is en voor de ruiten en banden. Kortom een hele complete dekking en voordeliger dan apart ter plaatse af te sluiten.

Verhuurdepots
Je kunt de auto in een groot aantal steden ophalen en inleveren, de meest populaire zijn: Sydney, Melbourne, Brisbane, Gold Coast, Hervey Bay, Airlie Beach, Cairns, Adelaide, Perth, Alice Springs, Ayers Rock, Darwin en op Tasmanië.

 

Kijk op onze autohuur pagina bij Hertz voor meer informatie en andere modellen.

 Huurvoorwaarden
Op onze autohuur pagina kun je bij Hertz de voorwaarden bekijken waaronder deze auto’s worden verhuurd.Het is omdat we nooit een tien geven, maar eigenlijk is die door jullie verdiend!

Hans en José


Naar klantervaringen

reviews australie nieuw-zeeland
blog australie nieuw-zeeland
item australie nieuw-zeeland
zorgeloos boeken