australie flydrive
Een Fly-Drive (combinatie ticket & autohuur) geeft je alle vrijheid tegen een gunstig tarief!
australie autohuur
Overnachtingen kun je van tevoren vastleggen of ter plekke regelen. We adviseren je graag!
australie flydrive
Van City naar Outback hotel, stel je eigen ROADTRIP samen en vraag een offerte aan!
australie autorijden
We kunnen je helpen bij het bepalen van de route en overnachtingsplekken.

Fly / Drive Australië 2018 - 2019


Auto of camper

Een Fly-Drive pakket is een combinatie van een vliegticket met eigen vervoer om dit prachtige land verkennen. Het vervoer kan een huurauto zijn, van een kleine 'economy' auto tot een grote 4WD auto, maar ook een camper, er is keuze uit zeer veel modellen. Kijk op onze pagina's met campers en auto's voor alle modellen die we in een Fly-Drive pakket kunnen aanbieden.

Hieronder staat één voorbeeld van een Fly-Drive pakket aangegeven op basis van een huurauto.

australië flydrive

Fly-Drive op-maat

In de praktijk is geen één Fly-Drive pakket hetzelfde en maken wij deze pakketten geheel op maat voor je. Zo kunnen we een ander vliegticket gebruiken als dat beter past bij je wensen of als dat een voordeligere optie is. We kunnen het aantal dagen vervoer aanpassen, misschien wil je wel minder of juist meer dagen vervoer? Of heb je op twee of meer verschillende plaatsen vervoer nodig? Of de ene keer een 4WD en voor de rest van de reis een 2WD? Of eerst een camper en later tijdens de reis een auto? Het kan allemaal. Geef ons je wensen door en vraag een offerte aan. We adviseren je bij de route en mogelijkheden en maken een Fly-Drive pakket geheel op maat.

Voorbeeld reis Fly-Drive

Inclusief vliegticket en 21 dagen huurauto.

Met een huurauto ben je vrij om te reizen zonder vooropgezet plan, op de 'bonnefooi' zeg maar. We kunnen ook de route voor je uitzoeken en de accommodaties onderweg voor je boeken. We kunnen je adviseren of het verstandig is je overnachtingen vast te leggen in bepaalde regio's en reisperiode.


Vliegreis

australie flydrive vliegreis

Je reist met Cathay Pacific naar een stad naar keuze: Sydney, Melbourne, Adelaide, Brisbane, Perth of Cairns.

Autohuur

australie flydrive autohuur

Je kunt kiezen uit zeer veel typen 2WD en 4WD personenauto's. Hier is als voorbeeld de Compact Car van Europcar opgenomen.


Een Fly-Drive is meestal voordeliger dan zelf een los ticket boeken en apart je auto reserveren. Het aantal dagen (21) dient slechts als voorbeeld, uiteraard kun je de reis verlengen en betaal je alleen de extra dagen autohuur.Retourvlucht met Cathay Pacific

+ 21 dagen Europcar autohuur


Vertrek uit Nederland* Compact Car CDAR
01/09/2018 - 14/12/2018 € 1.655
15/12/2018 - 29/12/2018 € 2.015**
30/12/2018 - 28/02/2019 € 1.720**
01/03/2019 - 31/03/2019 € 1.655

Prijs p.p. op basis van 2 samenreizende personen
*) auto op te halen binnen 7 dagen
**) hoogseizoen toeslag autohuur van € 7 per dag (per boeking, niet p.p.) op de dagen van 15 dec. t/m 6 jan.

Vergeet niet, dit is slechts een voorbeeld, we kunnen een fly-drive ook samenstellen op basis van een camper, een ander model auto of 4WD auto en/of met een andere vliegtuigmaatschappij. Bovendien zijn er regelmatig aanbiedingen voor vliegtickets die we kunnen gebruiken. Vraag ons daarom altijd om een offerte voor een Fly-Drive op-maat.

Meer info bij deze aanbieding


Voor bovenstaande tarieven geldt:
  • Tarief is gebaseerd op aankomst en/of vertrek Sydney, Melbourne, Adelaide, Brisbane, Cairns of Perth.
  • Prijzen per persoon op basis van 2 samenreizende personen. Eventuele extra personen betalen uitsluitend het extra vliegticket. Neem contact met ons op over de prijzen voor extra personen.
  • Tarief geldig voor start autohuur in Metro Locations: o.a. Sydney, Melbourne, Adelaide, Gold Coast, Brisbane, Perth, Cairns. Tarief voor start in Remote Locations (o.a. Darwin, Alice Springs): op aanvraag
  • Bovenstaande tarieven zijn reeds inclusief toeslagen: luchthavenbelastingen, brandstof- en veiligheidstoeslagen, zoals op dit moment bekend en voor een retour Amsterdam-Sydney. De hoogte van de toeslagen en dus het uiteindelijke tarief is afhankelijk van gekozen vliegroute, luchthavens, eventuele stopovers en eventuele binnenlandse vluchten.
  • De Fly-Drive aanbieding is exclusief: reserveringskosten € 45 per boeking, evt. reis- en annuleringsverzekering.

australie flydrive
australie flydrive

Cathay Pacific

Je reist met Cathay Pacific naar een stad naar keuze in Australië. Vertrek uit Amsterdam is dagelijks. Je vliegt rechtstreeks vanaf Amsterdam naar Hong Kong en na een overstap direct naar je bestemming in Australië. Op bepaalde vertrekdata heb je naar of vanaf Perth of Cairns een lange wachttijd in Hong Kong: je kunt in dat geval een dagkamer in een hotel bijboeken of de stad ingaan.

Je kunt zonder extra kosten een stopover maken in Hong Kong op de heen- of terugweg. De toeslagen bij de vlucht zijn inbegrepen. Het vliegticket is maximaal 6 maanden geldig.

Met de voordelig bij te boeken binnenlandse vluchten kun je nog veel meer bestemmingen binnen Australië aandoen.

Let op: In verband met een beperkt aantal stoelen per vlucht voor deze voordelige tarieven raden wij aan om bijtijds te reserveren, vooral voor vertrek in de periode: juli, augustus, oktober en december.

 


australie flydrive

Europcar - Maui autohuur

Onze lokale agent Maui Car Hire heeft een exclusieve samenwerking met Europcar. Dat betekent dat de personenauto's die bij Maui worden geboekt in feite de huurauto's van Europcar zijn en ook worden opgehaald en ingeleverd bij een verhuurdepot van Europcar. Zo kun je gebruik maken van de voordelen van Europcar autoverhuur tegen de voordelige tarieven van Maui Car Hire! Europcar is wereldwijd bekend om z'n uitstekende service en kwaliteit van de auto's. Bovendien heeft Europcar wel 130 verhuurdepots in geheel Australië, zowel op de luchthaven en in de stad, dat is wel zo makkelijk!

Uniek bij Europcar - Maui:

Geen toeslag voor ophalen op een luchthaven. Gratis 'one way rentals' tussen de meeste Metro locations.

Kijk op onze autohuur pagina bij Europcar voor meer informatie en andere modellen.

 Huurvoorwaarden
Op onze autohuur pagina kun je bij Europcar de voorwaarden bekijken waaronder deze auto’s worden verhuurd.Het is omdat we nooit een tien geven, maar eigenlijk is die door jullie verdiend!

Hans en José


Naar klantervaringen