Karijini Eco Retreat


  • australie resorts
  • australie resorts

Karijini National Park - Pilbara, Western Australia
Het Karijini National Park ligt in het noordwesten van Australië en heeft een adembenemend landschap van spinifex graslanden tot diepe, nauwe kloven met oeroude rode rotswanden met een typische gelaagdheid. Op een self-drive reis langs de westkust van Perth naar Broome of Darwin is dit een gebied dat je niet moet overslaan.

Luxe Safaritenten
Het Karijini Ecoretreat is een luxe safaricamp midden in de ruige outback van het Karijini National Park, eenvoudig te bereiken met een 4WD huurauto. De safaritenten zijn van hoge kwaliteit en comfortabel ingericht met bedden en houten vloeren, compleet met terras met tafel en stoelen. Alle Deluxe safaritenten zijn compleet met eigen toilet en douche. Op het terrein is een alfresco restaurant en bar aanwezig waar je kunt dineren en ontbijten. Je kunt zelfs je lunchpakket bestellen om mee te nemen tijdens je dagtrip en wandelingen door dit natuurgebied.

Wij helpen je graag met het samenstellen van een 4WD self-drive langs de westkust van Australië waarbij deze bijzondere accommodatie een aanrader is.

Prijs vanaf

Deluxe Ensuite Eco Tent

A$ 195 laagseizoen
A$ 355 hoogseizoen
inclusief continental breakfast 1- of 2-persoons tent
(max. 3: 3e persoon +A$ 53/77)

Dit zijn vanaf prijzen per tent

 


email ons


ALLE ACCOMMODATIESreviews australie nieuw-zeeland
blog australie nieuw-zeeland
item australie nieuw-zeeland
zorgeloos boeken