nieuwzeeland flydrive

Fly / Drive Nieuw-Zeeland 2022 - 2023


Auto of camper

Een Fly-Drive pakket is een combinatie van een vliegticket met eigen vervoer om dit prachtige land verkennen. Het vervoer kan een huurauto zijn, van een kleine 'economy' auto tot een grote 4WD auto, maar ook een camper, er is keuze uit zeer veel modellen. Kijk op onze pagina's met campers en auto's voor alle modellen die we in een Fly-Drive pakket kunnen aanbieden.

Hieronder staat één voorbeeld van een Fly-Drive pakket aangegeven op basis van een huurauto.

nieuw-zeeland flydrive

Fly-Drive op-maat

In de praktijk is geen één Fly-Drive pakket hetzelfde en maken wij deze pakketten geheel op maat voor je. Zo kunnen we een ander vliegticket gebruiken als dat beter past bij je wensen of als dat een voordeligere optie is. We kunnen het aantal dagen vervoer aanpassen, misschien wil je wel minder of juist meer dagen vervoer? Of heb je op twee of meer verschillende plaatsen vervoer nodig? Of de ene keer een 4WD en voor de rest van de reis een 2WD? Of eerst een camper en later tijdens de reis een auto? Het kan allemaal. Geef ons je wensen door en vraag een offerte aan. We adviseren je bij de route en mogelijkheden en maken een Fly-Drive pakket geheel op maat.

Voorbeeld reis Fly-Drive

Inclusief vliegticket, 21 dagen huurauto en de veerboot.

Met een huurauto ben je vrij om te reizen zonder vooropgezet plan, op de 'bonnefooi' zeg maar. We kunnen ook de route voor je uitzoeken en de accommodaties onderweg voor je boeken. Bovendien geven we advies of het verstandig is je overnachtingen vast te leggen in de verschillende regio's en reisperiode.


Vliegreis

nieuw-zeeland flydrive vliegreis

Je reist met Singapore Airlines naar Auckland op het Noordereiland en vliegt terug vanaf Christchurch op het Zuidereiland (of andersom). Singapore Airlines heeft een directe vlucht tussen Singapore en Christchurch. Dat is heel prettig, want je hebt geen extra binnenlandse vlucht via Auckland nodig, zoals bij veel andere airlines het geval is.

Autohuur

nieuw-zeeland flydrive autohuur

Je kunt kiezen uit zeer veel typen 2WD en 4WD personenauto's. Hier is als voorbeeld de Compact Car van Go Rentals opgenomen.


Een Fly-Drive is meestal voordeliger dan zelf een los ticket boeken en apart je auto reserveren. Het aantal dagen (21) dient slechts als voorbeeld, uiteraard kun je de reis verlengen en betaal je alleen de extra dagen autohuur.Retourvlucht met Singapore Airlines

+ 21 dagen autohuur All Inclusive

+ Interislander Ferry overtocht


Vertrek uit Nederland* Van Auckland naar Christchurch Van Christchurch naar Auckland
14/08/2022 - 30/09/2022 € 2.010 € 1.875
01/10/2022 - 14/11/2022 € 2.095 € 1.940
15/11/2022 - 25/02/2023 € 2.160 € 1.990
26/02/2023 - 28/04/2023 € 2.120 € 1.960

Prijs p.p. op basis van 2 samenreizende personen
Prijs op basis van type Compact Car (b.v. Toyoya Corolla Hatch)
*) auto op te halen binnen 7 dagen

Vergeet niet, dit is slechts een voorbeeld, we kunnen een fly-drive ook samenstellen op basis van een camper, een ander model auto of 4WD auto en/of met een andere vliegtuigmaatschappij. Bovendien zijn er regelmatig aanbiedingen voor vliegtickets die we kunnen gebruiken. Vraag ons daarom altijd om een offerte voor een Fly-Drive op-maat.

Meer info bij deze aanbieding


Voor bovenstaande tarieven geldt:
 • Prijzen per persoon op basis van 2 samenreizende personen. Eventuele extra personen betalen uitsluitend het extra vliegticket en de veerboot. Neem contact met ons op over de prijzen voor extra personen.
 • De vliegtickets zijn al inclusief toeslagen: luchthavenbelastingen, brandstof- en veiligheidstoeslagen, zoals op dit moment bekend en voor een retour Amsterdam - Auckland / Christchurch. De hoogte van de toeslagen en dus het uiteindelijke tarief is afhankelijk van gekozen vliegroute, luchthavens, eventuele stopovers en eventuele binnenlandse vluchten.
 • De Fly-drive aanbieding is exclusief: reserveringskosten € 45 per boeking, evt. reis- en annuleringsverzekering.
 • De Fly-Drive aanbieding is gebaseerd op de voordeligste tarieven voor Economy Class zoals op dit moment bekend en daarom een goede indicatie. Mochten deze tarieven niet meer beschikbaar zijn dan kan met een toeslag gevlogen worden in de best beschikbare tariefklasse voor Economy Class.

nieuwzeeland flydrive
nieuw-zeeland flydrive

Singapore Airlines

Singapore Airlines staat bekend als een betrouwbare airline met een uitstekende en vriendelijke service aan boord. Vertrek uit Amsterdam is dagelijks en rechtstreeks naar Singapore en na een overstap direct naar je bestemming in Nieuw-Zeeland. Op bepaalde vertrekdata heb je naar of vanaf Christchurch een lange wachttijd in Singapore: je kunt in dat geval een dagkamer op de luchthaven bijboeken of de stad ingaan.

Je kunt zonder extra kosten een stop met één of meerdere overnachtingen in Singapore maken, zowel op de heen- of terugweg. Het vliegticket is maximaal 3 maanden geldig.

Let op: In verband met een beperkt aantal stoelen per vlucht voor deze voordelige tarieven raden wij aan om bijtijds te reserveren, vooral voor vertrek in de periode: oktober t/m februari.

 


nieuw-zeeland flydrive
nieuw-zeeland flydrive

Go Rentals autohuur

Go Rentals is een Nieuw-Zeelands autoverhuur bedrijf en dat merk je aan de persoonlijke service. Go Rentals positioneert zichzelf tussen de grote internationale verhuurbedrijven en de meer budget verhuurders. De auto’s zijn iets langer in de verhuur, zijn 0 tot 4 jaar oud, afhankelijk van het gekozen model, maar uitstekend onderhouden.

Kijk op onze autohuur pagina voor meer informatie en andere modellen.

Auto mee op de veerboot
Reis je tussen het Noorder- en Zuidereiland dan gaat de auto mee op de veerboot. Veel mensen vinden dat een prettige regeling. Je bent immers geen tijd en gedoe kwijt aan het inleveren en ophalen van een andere auto en kunt je bagage en alles gewoon in de auto laten.

Bij deze Fly-Drive zijn de kosten van zowel de auto als 2 personen op de veerboot ook al inbegrepen!

All Inclusive
Inbegrepen is de huurauto voor het All Inclusive tarief, dan is vrijwel alles inclusief. Onder andere geen eigen risico, alle extra te huren zaken als GPS navigatie en kinderstoeltjes.

Verhuurdepots
Je kunt de auto ophalen en inleveren in: Auckland of Christchurch.

Huurvoorwaarden
Op onze autohuur pagina kun je bij Go Rentals de voorwaarden bekijken waaronder deze auto’s worden verhuurd.

Huurprijs is inclusief:
Go All inclusive tarieven

 • ongelimiteerd aantal km’s
 • Peace of Mind verzekering incl. afkoop eigen risico tot NZ$ NUL (t.w.v. NZ$ 30 per dag)
 • Ruiten en banden verzekering
 • 15 % staatsbelasting
 • extra bestuurders, geen extra kosten
 • achterlatingskosten bij enkele reis tussen twee steden/depots (bij minimaal 7 dagen huur)
 • Huur GPS navigatie
 • Huur kinderstoelen
 • Luchthaventoeslag
 • Luchthaven transfers

Huurprijs is exclusief:

 • brandstof
Veerboot is inbegrepen


nieuwzeeland flydrive veerboot

nieuwzeeland flydrive veerboot

Interislander Ferry
Tijdens deze Fly-Drive van Auckland naar Christchurch of v.v. maak je met de Interislander Ferry de oversteek tussen het Noorder- en Zuidereiland.

Je neemt de huurauto mee op de veerboot. De tickets voor de veerboot zijn bij deze Fly-Drive al inbegrepen: 2 personen en de auto.

Je dient de gewenste datum van de oversteek met de veerboot bij reservering door te geven. Je kunt deze datum onderweg nog gratis wijzigen, indien de beschikbaarheid van de veerboot dat toelaat.


Het is omdat we nooit een tien geven, maar eigenlijk is die door jullie verdiend!

Hans en José


Naar klantervaringen

reviews australie nieuw-zeeland
blog australie nieuw-zeeland
item australie nieuw-zeeland