Lady Elliot Island Resort


  • australie resorts
  • australie resorts

Lady Elliot Island - vanaf Hervey Bay

Dit kleine tropische eiland op het Great Barrier Reef is omgeven door azuurblauwe lagunes met koraaltuinen. Het eiland is beroemd om z'n duik en snorkel mogelijkheden. Vanaf het strand kun je zo het water in lopen en snorkelen in de lagune. Het rif rondom het eiland is een van de beste duiklocaties ter wereld. Het hele jaar door kun je enorme mantaroggen, dolfijnen en vele soorten koraalvissen bewonderen. Het eiland zelf is ook bekend door de vogelkolonies en de zeeschildpadden die hier broeden. Een ideale bestemming dus voor natuurliefhebbers.

Het resort op het eiland is de enige bebouwing die er is, verder is het eiland onbewoond. Je bereikt het eiland met een korte vlucht vanaf Hervey Bay (vlakbij Fraser Island). Je kunt kiezen uit budget accommodatie: een safari-tent met stapelbedden voor 2 tot 4 personen of een luxe 2-persoonskamer: de Island suite. Je overnacht in alle rust, zonder tv, radio en telefoon!

Bij de overnachting is het diner en ontbijt inbegrepen, evenals het gebruik van snorkels en een drietal wandelingen met een natuurgids, zoals naar de zeeschildpadden kijken (nov. - feb.).

Prijs vanaf

A$ 158 / Eco Cabin 2 of 3 personen
A$ 223 / Eco Cabin 1 persoon
A$ 257 / Reef Unit Hotel Room 2 of 3 personen
A$ 321 / Reef Unit Hotel Room 1 persoon
A$ 316 / 2-Bedroom Island Suite 2 of 3 personen
A$ 272 / 2-Bedroom Island Suite 4 personen kind 3 t/m 12 A$ 59 p.p.

Dit zijn vanaf prijzen per persoon

Retourvlucht van Hervey Bay naar Lady Elliot Island: A$ 259 p.p. (kind 3 t/m 12: A$ 139)

 


email ons


ALLE ACCOMMODATIESreviews australie nieuw-zeeland
blog australie nieuw-zeeland
item australie nieuw-zeeland
zorgeloos boeken