Glasshouse Mountains Ecolodge


  • australie resorts
  • australie resorts

Vanaf Brisbane

The Glasshouse Mountains Ecolodge ligt op een klein uurtje rijden vanaf Brisbane in de Glasshouse Mountains. De lodge is rond 2005 gebouwd en bestaat uit 12 kamers. Er zijn verschillende soorten accommodatie mogelijk waaronder een overnachting in een kerk, in een treincoupé of in een van de bungalows of kamers. De kamers zijn geschikt voor zowel stellen, vrienden, families of 2 samenreizende stellen.

Zoals de naam al doet vermoeden is dit een echte ecolodge: de lodge voorziet zich grotendeels zelf van electriciteit, heeft een eigen waterzuiveringssysteem en er groeien verschillende soorten fruit en bomen op het terrein. Desgewenst kun je in de ochtend bij het ontbijt het lokaal verbouwde fruit proeven (niet inbegrepen) en zelfs de koffie en jam komen van het terrein!

Deze accommodatie is zeer geschikt om de reis te beginnen of te eindigen op een mooie rustige locatie. In de omgeving is voldoende te beleven om een aantal dagen te vullen. Letterlijk om de hoek ligt de zeer bekende dierentuin van de overleden Steve Irwin, de Australia Zoo. Je kunt vanuit de lodge een aantal wandelingen maken in het park, uitkijkpunten over het park bezoeken of een dagtrip plannen naar een van de mooie en bekende stranden aan de Sunshine Coast, waaronder Noosa, Maroochydore en Caloundra. Tevens is er de tourist route die je langs een aantal dorpjes, watervallen, wijngaarden (wineries) en andere lokale interessante bezienswaardigheden leidt. De eigenaar Keith woont al een lange tijd in de omgeving en geeft je graag advies en tips!

Prijs vanaf

A$ 112 per kamer / 1 of 2 personen

Dit zijn vanaf prijzen per kamer

 


email ons


ALLE ACCOMMODATIESreviews australie nieuw-zeeland
blog australie nieuw-zeeland
item australie nieuw-zeeland
zorgeloos boeken