australie nieuwzeeland reizen

Contact Walkabout


Wil je je reisplannen voorleggen of een offerte aanvragen? Via onderstaand emailadres kan dat. Bellen kan natuurlijk ook (als je veel vragen hebt is dat handiger).

Wil je langskomen*, maak dan wel s.v.p. een afspraak. We nemen graag de tijd voor het doornemen van je plannen!

*) Op dit moment is langskomen op ons kantoor weer mogelijk met inachtneming van de Corona regels. Net als altijd wel op afspraak. Wil je liever nog op afstand je reis bespreken dan kan dat natuurlijk ook. We kunnen een afspraak maken om online te beeldbellen, te Skypen, te Zoomen, etc... We raden het gebruik van een PC of laptop aan, dan kunnen we ook bestanden delen en gezamenlijk de kaart bekijken.de koffie staat klaar!

Ons kantoor Walkabout
Laan van Meerdervoort 672
2564 AL Den Haag
Wij zijn er: ma t/m vrijdag 9.00-17.30
donderdag tot 21:00 (op afspraak)
(op zaterdagen tot nader order gesloten)
Telefoon 070-3234437
Email info@walkabout.nl


walkabout contact

Kvk Haaglanden 27151450
BTW-nummer NL.8O39.20.349.B.01
ING bank (klanten) NL52INGB0006990747
BIC INGBNL2A
Triodos bank (zakelijk) NL90TRIO0212294946
BIC TRIONL2U
SGR Lidnr. 2304Algemene voorwaarden

Op onze reizen zijn de voorwaarden van Walkabout van toepassing. Hierin staan de wederzijdse verplichtingen van de reisorganisator en de reiziger. Bij boeking krijg je steeds een kopie van deze voorwaarden toegestuurd.


Onze prijzen

Tenzij anders vermeld (A$ of NZ$) zijn de genoemde prijzen in euro's. Tussentijdse prijswijzigingen en tikfouten voorbehouden. Neem contact met ons op voor de meest actuele prijzen.


Bijlagen op de website

Diverse bijlagen en brochures op deze site zijn opgemaakt in PDF-formaat. Om deze bestanden te kunnen lezen heb je de gratis Acrobat Reader nodig. Klik hier om te downloaden.Ons bedrijf is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR).


Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR.

De SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen, als zijn wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen.

Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

Zie voor meer info www.sgr.nl


Ons bedrijf is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen.


De garantie van het Calamiteitenfonds houdt in dat je als reiziger die deelneemt aan een reis waarop de garantie van toepassing is:
- (een deel van) je reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren;
- de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij je vervroegd moeten repatriëren.

Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis.

Zie voor meer info www.calamiteitenfonds.nl


De Maatwerkspecialisten

Walkabout is als onafhankelijke reisorganisatie lid van de Maatwerkspecialisten


maatwerk specialisten maatwerk specialisten out in africa maatwerk specialisten beluga reizen maatwerk specialisten bon travel maatwerk specialisten dimsum reizen maatwerk specialisten tioga tours
Geen opdringen, meedenken en zoeken naar een goedkoper alternatief

Nel en Jaap


Naar klantervaringen

reviews australie nieuw-zeeland
blog australie nieuw-zeeland
item australie nieuw-zeeland