Talkabout

Blog Australië en Nieuw-ZeelandGlamping zoals het bedoeld is!

Waar beter dan in Australië

australie glamping kamperen

Glamping is de trendy term voor het overnachten in een luxe Safari-Tent. Een type accommodatie die momenteel zeer populair is bij de moderne reiziger die op zoek is naar een combinatie van comfort, avontuur en natuurbeleving.

Vooral in Australië zie je dat deze vorm van kamperen op steeds meer plaatsten wordt aangeboden. En dan juist daar waar een Safari-tent oorspronkelijk voor bedoeld was: in de natuur, afgelegen en in een idyllische omgeving.

Je voelt je echt speciaal door de koloniale setting en waant je even in een oude film, met een wijntje, op je veranda, uitkijkend over de savanne of het regenwoud. Hoe anders helaas op veel campings in Europa waar je vanaf je safari-tent uitkijkt op het speeltuintje, je buurman en de caravans van je mede-kampeerders.

In ons aanbod hebben we een flink aantal plaatsen waar je het echte Glamping kunt beleven! Deze kun je apart als accommodatie boeken of ze zijn onderdeel van een pakket als een self-drive of een tour.


Reistips:

Paperbark Camp
Jervis Bay, 200 km. ten zuiden van Sydney
Onderdeel van onze Self-Drive tussen Sydney en Melbourne

Kooljaman
Cape Leveque, 200 km. ten noorden van Broome
Of kijk bij onze accommodaties in Nature Locaties

Kimberley Wilderness Camps
Kimberley regio, tussen Broome en Darwin

Hawk Dreaming
Kakadu NP, 300 km ten oosten van Darwin
Onderdeel van onze Kakadu, Katherine & Litchfield Self-Drive.

Nieuw: Ikara Safari Camp!
Flinders Ranges, 400 km. ten noorden van Adelaide
Binnenkort op onze website.


walkabout australie nieuwzeeland
Walkabout

Walkabout organiseert sinds 1994 vakantie reizen, groepsreizen en complete rondreizen naar Australië en Nieuw-Zeeland. We stellen reizen-op-maat samen voor alle budgetten en type reizen. Walkabout Reizen is uit enthousiasme en passie voor deze landen ontstaan. Onze kennis opgedaan tijdens vele reizen en onze goede lokale contacten delen we graag met je!reviews australie nieuw-zeeland
blog australie nieuw-zeeland
item australie nieuw-zeeland