australie tasmanie rondreis

Tasmanië Rondreis

Tasmanië is de zuidelijkste staat van Australië; het is een eiland dat ruim tweemaal zo groot is als Nederland en op ongeveer 350 km ten zuiden van Melbourne ligt. Hoewel het dichtbij het vasteland van Australië ligt (nog geen uur vliegen), lijkt het in geen enkel opzicht hierop. Door het mildere klimaat en het ruige uiterlijk van het land heeft het landschap niets gemeen met de drogere streken van de rest van Australië. Tasmanië bestaat voor meer dan 20% uit World Heritage Area; dat zijn unieke natuurgebieden die door de Verenigde Naties zijn aangewezen om voor altijd beschermd te worden voor het nageslacht. Voor de reiziger naar Australië, biedt Tasmanië een fantastische mogelijkheid om de reis naar dit zuidelijke continent compleet te maken!

Deze rondreis is gericht op de actieve reiziger met een voorliefde voor de natuur. Met een minibus reis je met een gids/chauffeur langs de mooiste plekken van het eiland. De nadruk ligt hierbij op de natuurlijke schoonheid van Tasmanië, waarbij je meer tijd buiten dan in de minibus doorbrengt. In de te bezoeken nationale parken maak je diverse wandelingen.

De accommodatie is eenvoudig, je kunt kiezen uit een gedeelde meerpersoonskamer of een 1- of 2-persoonskamer met gedeelde douche/toilet faciliteiten.

Vertrek alleen van oktober t/m maart!tasmanie rondreis

walkabout australie nieuwzeeland
Walkabout

Walkabout organiseert sinds 1994 vakantie reizen, groepsreizen en complete rondreizen naar Australië en Nieuw-Zeeland. We stellen reizen-op-maat samen voor alle budgetten en type reizen. Walkabout Reizen is uit enthousiasme en passie voor deze landen ontstaan. Onze kennis opgedaan tijdens vele reizen en onze goede lokale contacten delen we graag met je!reviews australie nieuw-zeeland
blog australie nieuw-zeeland
item australie nieuw-zeeland