australie nieuwzeeland verre reizen event 2016

Verre Reizen Event 2016

22 en 23 oktober 2016 - Den Haag

Ook dit jaar zijn we weer aanwezig op het Verre reizen Event in Den Haag. We adviseren je graag over een reis naar Australië of Nieuw-Zeeland. We kunnen je helpen bij vragen die je hebt over de planning van een reis en vertellen je alles over de mogelijkheden van een reis naar Australië of Nieuw-Zeeland.

Locatie
Fokker Terminal
Binckhorstlaan 249
2516 BB Den Haag

Parkeren is gratis en kan achter de Terminal

Openingstijden
Het event vindt zaterdag en zondag plaats tussen 10.00 - 17.00 uur.

Presentaties
Samen met onze collega's van de Maatwerkspecialisten organiseren wij gedurende de beurs informatieve presentaties.

walkabout verre reizen event 2016 programma


AANMELDEN: NIET MEER MOGELIJK
Na aanmelding ontvang je je entreebewijs in je mailbox. Bij de kassa van het Verre Reizen Event krijgt je op vertoon van dit entreebewijs 25% korting op de toegangsprijs.

Deze korting geldt ook als je geen presentatie wilt bijwonen.

Walkabout Australia / New Zealand
Walkabout Australia / New Zealand is al 21 jaar specialist voor reizen op maat. We stellen reizen samen door goed te luisteren naar de wensen van de reiziger. We gebruiken onze ervaring en uitstekende lokale contacten voor een onvergetelijke reis met niet alleen de highlights, maar juist ook met bijzondere bestemmingen of ervaringen. Reizen kan individueel, in groepsverband of een combinatie daarvan.

 

Contact opnemen


walkabout australie nieuwzeeland
Walkabout

Walkabout organiseert sinds 1994 vakantie reizen, groepsreizen en complete rondreizen naar Australië en Nieuw-Zeeland. We stellen reizen-op-maat samen voor alle budgetten en type reizen. Walkabout Reizen is uit enthousiasme en passie voor deze landen ontstaan. Onze kennis opgedaan tijdens vele reizen en onze goede lokale contacten delen we graag met je!reviews australie nieuw-zeeland
blog australie nieuw-zeeland
item australie nieuw-zeeland