australie nieuwzeeland cruise

Cruise Australië en Nieuw-Zeeland

De term Cruise en Ontdek is op weinig reizen meer van toepassing dan op deze geheel verzorgde vakantie naar Australië en Nieuw-Zeeland. Per cruiseschip verkent u de complete oostkust van Nieuw-Zeeland, maar niet voordat wij u Sydney en de Australische Outback hebben laten zien.

Voor de eerste keer bieden wij u dit arrangement aan waarbij u het meer dan duizend kilometer landinwaarts gelegen Ayers Rock ziet!

Onze collega’s van VCK Cruises bieden momenteel deze hele mooie cruise aan in Australië en Nieuw-Zeeland met de Holland America Line. Het gedeelte in Sydney en de Red Centre verzorgt Walkabout namens VCK Cruises.


Vertrek: maart 2017

australie nieuw-zeeland cruise

walkabout australie nieuwzeeland
Walkabout

Walkabout organiseert sinds 1994 vakantie reizen, groepsreizen en complete rondreizen naar Australië en Nieuw-Zeeland. We stellen reizen-op-maat samen voor alle budgetten en type reizen. Walkabout Reizen is uit enthousiasme en passie voor deze landen ontstaan. Onze kennis opgedaan tijdens vele reizen en onze goede lokale contacten delen we graag met je!reviews australie nieuw-zeeland
blog australie nieuw-zeeland
item australie nieuw-zeeland