Red Centre 4x4 Self-Drive


  • australie self drive
  • australie self drive
  • australie self drive

4WD Self-Drive

De leukste manier om zelf de Outback rondom Alice Springs te verkennen is met een 4WD-voertuig. Op deze manier kun je de onverharde wegen op en kom je ook op de minder toegankelijke plaatsen. En toch reis je bij deze Self-Drive comfortabel, want je overnacht in fraai gelegen accommodaties zoals het Ayers Rock Resort, Kings Creek Station en de Bond Springs Cattle Farm. Door gebruik te maken van een 4WD zit een rondreis door de Red Centre logisch in elkaar. Je kunt namelijk vanaf de Western MacDonnell Ranges direct doorsteken naar Kings Canyon via de Mereenie Loop zandweg dwars door de woestijn, waardoor je een heleboel heen-en weer rijden vermijdt. Bovendien is het een prachtige route die de meeste bezoekers aan deze regio missen.

Bij de complete Self-Drive is inbegrepen:

  • 6 dagen autohuur, 4WD Large Car, type Landcruiser of Prado, inclusief volledige afkoop eigen risico (MAX cover)
  • 5 hotelovernachtingen, 2-persoonskamer
  • 1 overnachting in permanente tent (upgrade naar hotel mogelijk)

Vanaf Alice Springs

 

7 dagen

Richtprijs A$ 1105 p.p.

 

self drive australie


email ons

Meer tour info


Richtprijs

A$ 1245 p.p. *(van 1 april t/m 31 mei)
A$ 1265 p.p. * (van 1 juni t/m 30 nov.)
A$ 1105 p.p. * (van 1 dec. t/m 31 jan.)**
A$ 1155 p.p. * (van 1 feb. t/m 31 mrt.)

**) in deze periode is de laatste overnachting niet in Bond Springs Farmstay maar in hetzelfde hotel als op dag 1 in Alice.

*) Tarief p.p. op basis van 2 samenreizenden personen.


Reisprogramma 7 daagse reis

Dag 1
Aankomst in Alice Springs. Ophalen van de 4WD huurauto vanaf de luchthaven om 12.00 uur Overnachting in Alice Springs, in Alice on Todd Apartments.

Dag 2
(173 km)
Rit van Alice Springs naar Glen Helen in de MacDonnell Ranges. Overnachting Glen Helen Resort, fraai gelegen naast de gelijknamige kloof.

Dag 3
(224 km)
Rit vanuit Glen Helen naar Kings Canyon over de Mereenie Loop (onverhard). Je overnacht op Kings Creek Cattle Station in een safari-tent, comfortabel, met echte bedden en verharde vloer en 's avonds een kampvuur waar je bij kunt aanschuiven.

Dag 4
(304 km)
's Morgens bezoek je de Canyon waar je een mooie wandeling boven of onderlangs de steile wanden kunt maken. 's Middags nog een fraaie rit naar Uluru voor de boeg. Overnachting in een 2-persoons standaardkamer van het Ayers Rock Resort.

Dag 5
(86 km)
Vandaag een volle dag te besteden aan het bezoek van de prachtige rotsformaties Uluru (Ayers Rock) en Kata Tjuta (de Olga's). Ook deze nacht verblijf je in het Ayers Rock Resort.

Dag 6
(415 km)
Vandaag de lange rit terug richting Alice Springs, gedeeltelijk over de onverharde weg. Overnachting in de charmante cattle-farm Bond Springs, het uitgebreide ontbijt is inbegrepen.

Dag 7
(16 km)
Na een heerlijk ontbijt vertrek je voor een korte rit naar Alice Springs, waar je de auto weer om 12.00 uur inlevert. Je kunt aansluiten op de vluchten uit Alice, de trein of op een andere wijze je reis voortzetten.

 


Inbegrepen

6 x 24 uur autohuur, type 4WD Large Car,
Volledige afkoop eigen risico (MAX Cover) auto,
ongelimiteerd aantal kilometers

3 nachten hotel standard 2pk/logies,
1 nacht motel 2pk incl ontbijt,
1 nacht permanente tent met gedeeld sanitair incl ontbijt
1 nacht Bed & Breakfast Farmstay 2pk incl ontbijt


Niet inbegrepen

Entreegeld Uluru NP A$ 25 p.p.
Vergunning Mereenie Loop Road A$ 5
Maaltijden, optionele activiteiten, excursies en persoonlijke uitgaven


Bijzonderheden

Let op: Bij onze Self-Drive pakketten ontvang je de adres- en contactgegevens van alle accommodaties en indien nodig een eenvoudige routebeschrijving naar het camp/hotel. Je ontvangt echter geen uitgebreide routebeschrijving voor het reistraject tussen de verschillende nachten. Je kunt zelf je route en stops onderweg bepalen, afhankelijk van de persoonlijke wensen.


Foto's
selfdrive australie
selfdrive australie
selfdrive australie
selfdrive australie
selfdrive australie
selfdrive australie
selfdrive australie
selfdrive australie
selfdrive australie
selfdrive australie

ALLE SELF-DRIVESreviews australie nieuw-zeeland
blog australie nieuw-zeeland
item australie nieuw-zeeland
zorgeloos boeken