australie
Van City naar Outback hotel, stel je eigen ROADTRIP samen en vraag een offerte aan!
australie
Al 50.000+ jaar bewonen Aborigines het land, ervaar hun idee over de DREAMTIME.
australie
De FASCINERENDE DIEREN van het land zullen je verbazen...
australie
Bij onze SELF-DRIVES hebben we de leukste routes en goede hotels onderweg al voor je uitgezocht.

Klantervaringen reizen Australië en Nieuw-Zeeland


Hieronder vind je beoordelingen voor en door onze klanten van vakanties en reizen in Australië en Nieuw-Zeeland. Reizigers geven beoordelingen van hotels, camper- of autohuur, algehele planning of bijzonderheden die zij te melden hebben. De foto's zijn tevens door onze klanten ingestuurd, dank daarvoor!

2020

ONVERGETELIJKE REIS!
AUSTRALIË | JANUARI 2020

australie reis ervaring

Goedemiddag Martien,

Wat hebben wij genoten van onze 4 weken in Australië (hadden er wat ons betreft nog wel 4 bij gemogen).

We begonnen met een tip van jullie een Transit Hotel op de luchthaven van Singapore, dat kunnen we iedereen aanbevelen, je slaapt heerlijk, neemt een douche en je begint het tweede gedeelte weer fris en fruitig.

De reis starten in Melbourne waarna we vervolgens in onze auto naar Wiltons Promontory NP vertrokken waar we terecht kwamen bij een supermooie Glamping (tip is wel zelf boodschappen meenemen aangezien het assortiment en de openingstijden van de campingwinkel zeer beperkt zijn).

Vervolgens hebben we de Great Ocean 12 daagse self drive gedaan met in Halls Gap heel veel kangoeroes voor onze accommodatie en op Kangeroo Island zelfs twee koala’s met jongen gespot. De natuur vonden wij supermooi en wat een zee, super gaaf.

Vervolgens op naar Sydney waar we Oud en Nieuw hebben gevierd en natuurlijk de brug hebben beklommen, ook zijn we met de trein een dagje naar Blue Mountains geweest wat goed te doen is.

De volgende bestemming was Hervey Bay waar we een dagexcursies naar Fraser Island hebben gemaakt (wat een blauw water, dat hadden we nog nooit in het echt gezien). Daarna doorgereden naar onze laatste bestemming van deze reis, Noosa en wat hadden we daar een geweldige accommodatie Eumarella Shores (dit vonden wij de mooiste) en daar hebben we zelfs kangoeroes met kleintjes in hun buik gezien.

Bedankt voor het regelen van deze geweldige ervaring

Groetjes,
Bianca en Carin

australie reis ervaring

reviews australie nieuw-zeeland
blog australie nieuw-zeeland
item australie nieuw-zeeland