australie

Klantervaringen reizen Australië en Nieuw-Zeeland


Hieronder vind je beoordelingen voor en door onze klanten van vakanties en reizen in Australië en Nieuw-Zeeland. Reizigers geven beoordelingen van hotels, camper- of autohuur, algehele planning of bijzonderheden die zij te melden hebben. De foto's zijn tevens door onze klanten ingestuurd, dank daarvoor!

2020

10000000x DANKJEWEL
TERUG UIT LOCKDOWN | APRIL 2020

corona lockdown australie

Hallo Erik,

Wij zijn intussen lekker thuis. Rond twaalf uur geland. Het was een lange zit: 11u, heel kort ertussen (nieuwe boarding passes, security en doorrrr), ruim13u.

Weinig catering aan boord, want minimaal contact voor de bemanning was een regel waar zij aan moesten voldoen. Logisch, en Super fijn dat ze het doen (allemaal vrijwilligers die het risico aangaan).

Alles duidelijk toegelicht. Voldoende te drinken, niet heel veel eten. Maar dat is zo weer ingehaald hier, dus dat boeit niet.

Vol vliegtuig, dus iedereen zit dicht op elkaar. Zo lang vliegen, stuk of 5 wc's: contact niet te vermijden dan. Wat ons verbaast is dat er niets is gezegd over thuis-quarantaine. Iedereen kwam natuurlijk vanuit lockdown, maar er zat ook iemand met een schorre stem te vertellen over een hardnekkige verkoudheid met hoesten die maar aanhield. Die daarvoor nog ergens anders was geweest volgens mij.

Wij gaan toch maar even een week door met onze eigen lockdown dan maar. Kunnen we gelijk even afkicken...

Nou, voor nu alweer 10000000x dankjewel voor al jullie zorgen, geregel en heel prettige communicatie, wij gaan even uitrusten.

Jaap en Annette

Dank jullie wel voor jullie intense verhaal. En het ontroert ons dat jullie in deze moeilijke omstandigheden nog zo positief zijn gebleven en ons zoveel (!) dankjewels sturen. We hopen dat jullie goed zullen uitrusten en weer kunnen gaan genieten van iets meer bewegingsvrijheid hier.
Team Walkabout

walkabout reviews


REIZEN TIJDENS BOSBRANDEN
AUSTRALIË | FEBRUARI 2020

australie reis ervaring

Hallo Wenneke,

Wij willen je bedanken voor de onvergetelijke reis die je voor ons hebt samen gesteld en voor de hulp die je ons hierbij hebt geboden. Ook super dat jullie zo snel nog voor ons vertrek een deel van de reis om hebben kunnen boeken naar een week Tasmanië.

Van 6 januari t/m 15 februari hebben een rondreis gemaakt door Australië. Onze reis begon in Melbourne, na daar één nacht te hebben overnacht hebben we 4 nachten in Cora-lynn gelogeerd bij kennissen. Daarna is de georganiseerde reis begonnen door Walkabout.

We zouden in eerste instantie met de auto van Melbourne naar Sydney rijden. Door de bosbranden daar, heeft Wenneke onze reis in deze week omgezet naar een week Tasmanië. Verrassend mooi en veel verschillende landschappen. Ook zeker mooie overnachtingen waar we zelf niet zo snel naar zouden zoeken. naar wat we zeker heel leuk vonden.

Na een week rondgereden te hebben over Tasmanië zijn we naar Sydney gevlogen. Daar de highlights gedaan. Daarna een super mooie rondleiding gehad in the Blue Mountains. Vanwege de bosbranden had de gids weinig toeristen, waardoor we een privé rit hebben kunnen krijgen.

Van de Blue Mountains door naar Port Maquarie. Daar voor het eerst in de oceaan gezwommen en publieke barbecues gebruikt. Ook hebben we het Koala Hospital bezocht, wat indrukwekkend was, zeker vanwege vele koala's die er verwond waren gebracht i.v.m. de bosbranden.

Van daaruit naar Byron Bay gereden, een dag later naar Lamington, Glasshouse Mountain, met als bestemming Brisbane. Vanuit Brisbane naar Hamilton Island gevlogen, met de boot naar Airlie Beach. helaas viel het weer in eerste instantie tegen, dit omdat het regenseizoen net begonnen was. Gelukkig was het tijdens de zeiltocht die we hebben gedaan prachtig weer. Met mooie snorkel- en strandmomenten hebben we het super gehad, zéker een aanrader!

Van Airlie beach via Hamilton Island terug naar Brisbane, met een rechtstreekse vlucht naar Adelaide hield de reis georganiseerd door Walkabout op. We hebben nog 1,5e week met de auto ons eigen plan getrokken. Door kennissen in Mount Gambier en andere plekken zijn we nog bij vele mooie plaatsen langs geweest.

Wij zouden Walkabout zeker aanraden voor een reis door Australië. Ook tijdens de reis was contact geen probleem en was op vragen snel antwoord.

Met vriendelijke groet,

Teeuw en Cynthia


IK KON MIJN GELUK NIET OP!
SYDNEY & NIEUW-ZEELAND | FEBRUARI 2020

nieuw-zeeland reis ervaring

Goedenavond Michael,

Wij zijn nu iets meer dan drie weken terug in Nederland en hebben een onvergetelijke reis gehad in Sydney en Nieuw Zeeland, super bedankt voor je hulp!

Wij vlogen de dag na 2e kerstdag vanaf Amsterdam richting Singapore en hadden daar een korte tussenstop van drie uur waarna we onze reis vervolgde naar Sydney, onze favoriete stad in Australië, waar oud & nieuw gingen vieren. Het vieren van oud & nieuw in Sydney stond hoog op onze bucketlist en hebben hier echt van genoten!

1 januari 2020 vlogen we vanaf Sydney naar Christchurch waar onze reis door Nieuw Zeeland begon. Onze route op het Zuidereiland bracht ons langs heel veel mooi zoals: Lake Tekapo (Wauw!), Mount Cook (Wauw!), Queenstown (toffe activiteiten, leuke tijd hebben wij hier gehad), Te Anau (Fiordland), Milford Sound, Arthur’s Pass, Christchurch, Kaikoura, Abel Tasman NP, eigenlijk te veel om op te noemen. Het landschap op het Zuidereiland is zo verschillend wat indruk maakt.

De boottocht van Picton naar Wellington verliep soepel en hadden mooi weer tijdens de tocht. Regelmatig zagen we dolfijnen voor de boot uit zwemmen, super cool! In Wellington zijn we naar het Te Papa museum geweest (aanrader!) en hebben we een ritje gemaakt in the Cable Car.

Vanuit Wellington zijn we naar Tongariro NP gereden waar we mooie wandeltochten hebben gemaakt over het vulkaanlandschap. Taupo, Rotorua, Coromandel en Matamata (Hobbiton) hebben wij ook nog bezocht. Net zoals het Zuidereiland is het Noordereiland ook prachtig en is er veel moois te zien.

Als Lord of the Rings en the Hobbit fan kon ik mijn geluk niet op in Nieuw Zeeland, heel bijzonder om de filmlocaties in het echt te zien! Wij gaan zeker nog een keer terug omdat er nog zoveel te zien en te beleven is.

Fijne avond en wellicht tot snel weer! 😉

Jeffrey en Laura

australie reis ervaring

ONVERGETELIJKE REIS!
AUSTRALIË | JANUARI 2020

australie reis ervaring

Goedemiddag Martien,

Wat hebben wij genoten van onze 4 weken in Australië (hadden er wat ons betreft nog wel 4 bij gemogen).

We begonnen met een tip van jullie een Transit Hotel op de luchthaven van Singapore, dat kunnen we iedereen aanbevelen, je slaapt heerlijk, neemt een douche en je begint het tweede gedeelte weer fris en fruitig.

De reis starten in Melbourne waarna we vervolgens in onze auto naar Wiltons Promontory NP vertrokken waar we terecht kwamen bij een supermooie Glamping (tip is wel zelf boodschappen meenemen aangezien het assortiment en de openingstijden van de campingwinkel zeer beperkt zijn).

Vervolgens hebben we de Great Ocean 12 daagse self drive gedaan met in Halls Gap heel veel kangoeroes voor onze accommodatie en op Kangeroo Island zelfs twee koala’s met jongen gespot. De natuur vonden wij supermooi en wat een zee, super gaaf.

Vervolgens op naar Sydney waar we Oud en Nieuw hebben gevierd en natuurlijk de brug hebben beklommen, ook zijn we met de trein een dagje naar Blue Mountains geweest wat goed te doen is.

De volgende bestemming was Hervey Bay waar we een dagexcursies naar Fraser Island hebben gemaakt (wat een blauw water, dat hadden we nog nooit in het echt gezien). Daarna doorgereden naar onze laatste bestemming van deze reis, Noosa en wat hadden we daar een geweldige accommodatie Eumarella Shores (dit vonden wij de mooiste) en daar hebben we zelfs kangoeroes met kleintjes in hun buik gezien.

Bedankt voor het regelen van deze geweldige ervaring

Groetjes,
Bianca en Carin

australie reis ervaring

reviews australie nieuw-zeeland
blog australie nieuw-zeeland
item australie nieuw-zeeland