Nieuws Australië en Nieuw-Zeeland reizen

2017
australie nieuwzeeland reizen

Wishing everyone a Merry Christmas and a Happy New Year!

WALKABOUT

nieuwzeeland reizen

Nieuw-Zeeland: Stewart Island Package

TIP | NIEUW-ZEELAND

Stewart Island ligt 30 km. ten zuiden van het Zuidereiland en is 65 kilometer lang en 45 kilometer breed. Het eiland is een pure wildernis, heuvelachtig en bedekt door inheemse bossen en is bewoond door diverse zeldzame vogelsoorten. In het plaatsje Halfmoon Bay op het eiland wonen slechts enkele honderden mensen.

Voor actieve reizigers en liefhebbers van ongerepte natuur, waarbij je de mogelijkheid hebt om een kiwi in het wild te kunnen zien, is een wandeltocht over dit eiland zeer de moeite waard!

Verder lezen ...

TIP

australie nieuwzeeland verre reizen event 2017

Verre Reizen Event 2017 Den Haag

BEURS | DEN HAAG

Ook dit jaar zijn wij weer aanwezig op het Verre Reizen Event in Den Haag. We adviseren je graag over een Reis naar Australië of Nieuw-Zeeland.

We kunnen je helpen bij vragen die je hebt over de planning van een reis en vertellen je alles over de mogelijkheden. Zien we jou hier ook?

28 - 29 OKTOBER 2017
OPENINGSTIJDEN: 10:00 - 17:00
PRESENTATIE WALKABOUT 28 en 29 oktober: 11:10 - 11:40

Fokker Terminal
Binckhorstlaan 249
2516 BB DEN HAAG

Leuke aanbieding: Bestel nu je tickets met 25% korting!

BEURS

australie nieuwzeeland reizen travel fair

Meridian Travel Fair 2017

BEURS | WALKABOUT | UTRECHT

De eerste Meridian Travel Fair opent het nieuwe reis-beursseizoen. Walkabout staat daar voor je klaar met tips en alles wat je weten wilt over reizen naar Australië en Nieuw-Zeeland.

Op 23 september 2017 vanaf 11:00 uur in de Jaarbeurs te Utrecht.

De dag is verdeeld in 2 dagdelen: 11:00 - 15:00 en 16:00 - 20:00 uur

kaarten zijn niet meer te bestellen

BEURS

A Journey Through Kakadu (Northern Territory, Australia’s Outback)

VIDEO | AUSTRALIË

Het Kakadu National Park staat maar liefst tweemaal genoemd op de UNESCO werelderfgoedlijst. Het grote aantal prachtige rotstekeningen van de Aborigines zijn van onschatbare culturele waarde. Daarnaast behoort het tot een van de mooiste natuurgebieden van de wereld. Voor het eerst hebben drones toegang gekregen en de beelden zijn werkelijk adembenemend.

AUSTRALIË

australie reis offerte

Naar Australië in juli en augustus?

AUSTRALIE | BOEKEN

Onze zomervakantie is een prima periode om Australië te bezoeken, ondanks dat het in Australië “winter” is. Voor de noordelijke helft is dit zelfs de beste periode om te reizen, niet te warm en geen regenseizoen. Ook de rode woestijn van het midden is goed, want niet te warm overdag. Vooral een reis naar bestemmingen als Darwin en Kakadu, Alice Springs en de Red Centre, de oostkust tussen Brisbane en Cairns en de Kimberley regio zijn erg geschikt in de maanden juli en augustus. Deze regio’s liggen in de tropen of subtropen en zijn overdag normaal gesproken altijd rond de 20-25/30 graden. Ligt het zwaartepunt van je reis in de noordelijke helft van Australië? Dan kan een korter bezoek aan het zuiden (Sydney, Melbourne, Adelaide of Perth) ook, hun winter is vaak vergelijkbaar met onze zomer!

Vroeg boeken loont!
Omdat het wat betreft boekingen in deze periode hoogseizoen is, is het aan te raden om tijdig te plannen. De kosten liggen bij vroeg boeken lager en er is dan nog volop keuze in vliegtickets, campers, tours, binnenlandse vluchten en accommodaties. Dit geldt met name voor Darwin, Kakadu, Cairns, Alice Springs, Ayers Rock en de Kimberley regio. Vroeg boeken kan al vanaf 11 maanden voor vertrek!

Wij kunnen goed advies geven en de Australië reis logisch plannen voor alle reisgezelschappen en budgetten. Alles wordt op maat uitgewerkt, ook eventuele wensen voor stopovers onderweg. Vanwege onze zomervakantie is dit een ideale periode om met het gezin op vakantie te gaan. Veel van onze collega’s hebben zelf uitgebreide ervaring hiermee en we kunnen je uitstekend van advies voorzien bij het samenstellen van een reis met kinderen naar Australië.

Heb je al reisplannen?
Dan kun je deze per email, telefonisch of bij ons op kantoor doornemen. Wij stellen dan samen met jullie een geweldige reis samen!

Offerte aanvragen ...

AUSTRALIË

  • koala mythen
  • koala mythen
  • koala mythen
  • koala mythen
  • koala mythen
  • koala mythen
  • koala mythen

3 Mei Koala dag!

KOALA NIEUWS | AUSTRALIE

This is why Australians are getting behind Wild Koala Day on May 3 2017. Wild Koala Day is about connecting koalas with habitat protection. If we are all to enjoy koalas, we need them to survive in the wild, not just in captivity. Act now to save them. On Wild Koala Day, May 3, plant a tree, protect a forest and phone a politician.

Lees verder ...

MVO

walkabout vakantiebeurs 2017

Vakantiebeurs 2017 wij zijn er weer bij!

JAARBEURS | UTRECHT

We staan in januari natuurlijk weer op de Vakantiebeurs. Zien we jou hier ook?

 

11 t/m 15 januari


Onze reis is opnieuw super geweest!

Tom, Angela & Finn​


Naar klantervaringen

reviews australie nieuw-zeeland
blog australie nieuw-zeeland
item australie nieuw-zeeland
zorgeloos boeken