Stewart Island Package


 • nieuw-zeeland tours
 • nieuw-zeeland tours
 • nieuw-zeeland tours
 • nieuw-zeeland tours
 • nieuw-zeeland tours
 • nieuw-zeeland tours
 • nieuw-zeeland tours
 • nieuw-zeeland tours
 • nieuw-zeeland tours
 • nieuw-zeeland tours
 • nieuw-zeeland tours
 • nieuw-zeeland tours

Stewart Island

Stewart Island ligt 30 km. ten zuiden van het Zuidereiland en is 65 km. lang en 45 km. breed. Het eiland is een pure wildernis, heuvelachtig en bedekt door inheemse bossen en is bewoond door diverse zeldzame vogelsoorten. In het plaatsje Halfmoon Bay op het eiland wonen slechts enkele honderden mensen. Voor actieve reizigers en liefhebbers van ongerepte natuur, waarbij je de mogelijkheid hebt om een kiwi in het wild te kunnen zien, is een wandeltocht over dit eiland zeer de moeite waard!


Hoe kom je er?

Indien je reist met een huurauto- of camper kun je dit pakket eenvoudig inlassen tijden een rit langs de zuidkust. Bij een tocht naar Stewart Island is de retourvlucht vanaf Invercargill inbegrepen.

Met natuurgids

Deze tocht is een must-do voor alle vogel en natuurliefhebbers. Samen met een gediplomeerde natuurgids reis je het eiland rond terwijl je geniet van de prachtige ongerepte natuur.

Stewart Island tours

Er zijn 2 mogelijkheden voor een tocht naar Stewart Island, een dagtocht en een 3- daagse reis. Bij de dagtocht vlieg je ’s ochtends vroeg naar Stewart Island. De dag bestaat uit een wandeling met een gids en een eiland tour. ’s Avonds neem je de laatste vlucht weer terug naar het vaste land. Bij de meerdaagse reis is ook de vlucht naar Stewart Island inbegrepen. Daarnaast verblijf je 2 nachten in een accommodatie naar keuze. Op dag 2 neem je deel aan de 4,5 uur durende wandeltocht onder begeleiding van een natuurgids. Op dag 3 ga je het water op en op zoek naar de verschillende zeevogels die voorkomen rondom Stewart Island.

Kiwi spotting tours

Op bepaalde data is het mogelijk om een 2- of 3-daagse wandeltocht te maken naar Mason Bay, waar je een hele goede kans hebt (90%) om de schuwe Kiwi in het wild te zien, naast de schoonheid van het gebied natuurlijk. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Vanaf Invercargill

 

1 of 3 dagen

Richtprijs vanaf NZ$ 425

 

Tourcode:
ZSTP1 /ZSTP3

nieuw-zeeland groepsreis


email ons

Meer tour info


Richtprijs*

Dagtocht Experience Stewart & Ulva Island
NZ$ 425 p.p.
NZ$ 835 voor 2 personen

3-daagse reis
NZ$ 887 p.p. / 1- persoons kamer in motel of cabin
NZ$ 1384 voor 2 personen / 2-pk in motel of cabin
NZ$ 687 per persoon / backpackers
NZ$ 1204 voor 2 personen / backpackers

Kiwi spotting tour
Prijs op aanvraag

Minimum aantal deelnemers
Voor de dagtocht geldt een minimaal aantal deelnemers van 2 en voor de meerdaagse reizen geldt een minimaal aantal deelnemers van 4.

*) deze prijs is in principe correct, maar kan afwijken door een jaarovergang (1 april), een hoog- of laagseizoen of door een tijdelijke aanbieding. In onze offertes wordt de juiste prijs voor de gebruikte vertrekdatum aangegeven.


Reisprogramma dagtocht

Experience Stewart & Ulva Island
Een dagtocht naar Steward Island geeft een goed beeld van het eiland. Terwijl je leert over de geschiedenis, cultuur en het leven op het eiland geniet je van de prachtige omgeving. Na aankomst op Stewart Island met de ochtend vlucht vanaf Invercargill, begin je met een 4,5 uur durende wandeltocht over het eiland Ulva met een natuurgids. Ulva is een pittoresk eiland met prachtige stranden en indrukwekkende baaien. In 1990 zijn alle ratten van het eiland verwijderd waardoor de zeldzame vogels goed beschermd zijn en er een uniek ecosysteem is ontstaan. Na de lunch (exclusief) vervolg je de tocht met een rondrit over Stewart Island. In 2 uur worden alle higlights aangedaan. Vol van indrukken en met een camera vol met meest prachtige foto’s neem je ’s avonds de laatste vlucht weer terug naar het vaste land.

Reisprogramma 3 daagse reis

Land and Sea birds Ulva & Stewart Island

Dag 1
Na een korte vlucht kom je aan op Stewart Island. Bij aankomst zal er een transfer klaar staan (niet inclusief bij de backpackers prijs) die je naar de accommodatie brengt. Verder is de dag vrij besteedbaar.

Dag 2
’s Ochtends wordt je opgehaald en naar Golden Bay Wharf gebracht. Vanaf daar brengt een watertaxi je in 10 minuten naar Ulva Island. Na aankomst op het eiland begin je met een 4,5 uur durende wandeltocht over het eiland met een natuurgids. Ulva is een pittoresk eiland met prachtige stranden en indrukwekkende baaien. In 1990 zijn alle ratten van het eiland verwijderd waardoor er een uniek ecosysteem is ontstaan. Na de wandeltocht wordt je weer terug gebracht naar de accommodatie en is de avond vrij in te vullen.

Dag 3
Deze laatste dag staat in het teken van zeevogels. Tijdens een 3 uur durende boottocht vaar je langs de kusten van Stewart Island opzoek naar onder andere de albatros, stormvogels, de Fjordland kuif pinguïns en nog veel meer. Na deze indrukwekkende boottocht is het alweer tijd om terug te vliegen naar het vaste land.

Reisprogramma Kiwi journey 2 of 3 dagen
Deze reis staat compleet in het teken van het vinden van de bijzondere Kiwi vogel. Je krijgt hier de kans om het leefgebied van deze verlegen vogel te leren kennen, je hoort hem fluiten in de nacht en als je geluk hebt zie je er ook nog een. Er zijn 2 verschillende tochten mogelijk, met 1 of 2 overnachtingen. De Kiwi journey is ook uitstekend te combineren met een tocht naar Ulva Island. Op deze manier ontdek je de diversiteit van de ecosystemen op en rond Stewart Island.

Alle programma’s zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Er wordt per dag gekeken naar het beste programma, afhankelijk van onder andere de weeromstandigheden.

 


Inbegrepen dagtocht

Retourvlucht Invercargill - Stewart Island
Wandeltocht Ulva Island
Rondleiding Stewart Island per minibus
Alle transfers op het eiland

Inbegrepen 3-daagse reis

Retourvlucht Invercargill - Stewart Island
Wandeltocht Ulva Island
2 nachten accommodatie naar keuze
Boottocht rondom Stewart Island
Alle transfers op het eiland
(transfer van en naar accommodatie niet inbegrepen voor backpackers)

Inbegrepen Kiwi Journey 2 of 3 dagen

Vervoer van en naar Stewart Island, ferry en/of vliegtuig
1 of 2 Overnachting(en) in het kamp
Gebruik van kampeerbenodigdheden
Alle maaltijden, snacks en warme dranken
Alle transfers op het eiland

Bijzonderheid

Voor de actieve reiziger.


Foto's
nieuw-zeeland tours
nieuw-zeeland tours
nieuw-zeeland tours
nieuw-zeeland tours
nieuw-zeeland tours
nieuw-zeeland tours

ALLE TOURSreviews australie nieuw-zeeland
blog australie nieuw-zeeland
item australie nieuw-zeeland
zorgeloos boeken