Stewart Island Package


  • nieuwzeeland tours
  • nieuwzeeland tours

Stewart Island

Stewart Island ligt 30 km. ten zuiden van het Zuidereiland en is 65 km. lang en 45 km. breed. Het eiland is een pure wildernis, heuvelachtig en bedekt door inheemse bossen en is bewoond door diverse zeldzame vogelsoorten. In het plaatsje Halfmoon Bay op het eiland wonen slechts enkele honderden mensen. Voor actieve reizigers en liefhebbers van ongerepte natuur, waarbij je de mogelijkheid hebt om een kiwi in het wild te kunnen zien, is een wandeltocht over dit eiland zeer de moeite waard!


Hoe kom je er?

Indien je reist met een huurauto- of camper kun je dit pakket eenvoudig inlassen tijden een rit langs de zuidkust. Bij het Stewart Island Package is de retourvlucht vanaf Invercargill inbegrepen.

Vanaf Invercargill

 

3 dagen

Richtprijs NZ$ 710

 

Tourcode: ZSTP3

nieuw zeeland groepsreis


email ons

Meer tour info


Richtprijs*

NZ$ 735 p.p. / Hotel accommodatie
NZ$ 98 p.p. / extra nacht

NZ$ 710 p.p. / Cabin met kookgelegenheid
NZ$ 84 p.p. / extra nacht

Prijs op basis van 2 samenreizende personen.
Indien totaal slechts 2 deelnemers: NZ$ 60 p.p. toeslag ter plaatse.

*) deze prijs is in principe correct, maar kan afwijken door een jaarovergang (1 april), een hoog- of laagseizoen of door een tijdelijke aanbieding. In onze offertes wordt de juiste prijs voor de gebruikte vertrekdatum aangegeven.


Reisprogramma 3 daagse reis

Wandelen, birdwatching en een stukje lokale geschiedenis
Deze korte rondreis combineert alle vervoer en accommodatie met 2 van de mooiste wandelingen over Stewart Island onder begeleiding van een natuurgids. Je ziet zeldzame en unieke vogels, hoort de verhalen over de pioniers van het eiland en wandelt langs de schitterend kustlijn. Je kunt kiezen uit backpacker of hotel accommodatie.

Dag 1
Na een vlucht van 20 minuten naar Stewart Island wordt je opgehaald door de gids die je naar je accommodatie brengt. 's Middags vertrek je met een watertaxi naar Ulva Island. De gids vertelt je alles over de zeldzame vogels, het regenwoud en de geschiedenis van dit unieke eiland. Overnachting in Halfmoon Bay.

Dag 2
Vandaag maak je met de gids een wandeling langs de indrukwekkende kustlijn van het eiland met kleine verscholen baaien en helderblauw water. Je wandelt door bossen en geniet van alles wat je tegenkomt: zeevogels, zeldzame orchideeën en verlaten strandjes. Overnachting in Halfmoon Bay.

Dag 3
Afhankelijk van het tijdstip van je terugvlucht heb je de dag om op eigen gelegenheid rond te kijken op Stewart Island. Einde in Invercargill, waar wij ook accommodatie voor je kunnen boeken.

 


Inbegrepen

Retourvlucht Invercargill - Stewart Island
2 overnachtingen/logies (ontbijt in hotel)
Picknick lunch op dag 2
Ulva Island: Birds & Forest halve dagtour
Coastal Highlights Walk dagtour met gids
Hoteltransfers van luchthaven op Stewart Island.

Bijzonderheid

Voor de actieve reiziger.


Foto's
nieuw zeeland tours
nieuw zeeland tours
nieuw zeeland tours
nieuw zeeland tours
nieuw zeeland tours
nieuw zeeland tours

ALLE TOURS