AucklandVoor hotels in andere steden kun je ook bij ons terecht, ons aanbod van overnachtingsmogelijkheden is zeer groot en we maken gebruik van diverse type accommodaties in onze reizen-op-maat.


Auckland City Hotel ***/****


nieuwzeeland hotels

Een nieuw hotel in een 100 jaar oud klassiek pand. De karakteristieke stijl en de keuze uit standard, studio of 2-slaapkamer appartementen maken dit een geliefd hotel voor alle reisgezelschappen van 1 persoon tot families. De studio en 2-slaapkamers appartementen kamertypen hebben een kitchenette (klein keukentje). Het hotel ligt in het centrum vlakbij de Skytower.

Prijs hoogseizoen

NZ$ 135 / Standard Room 1- of 2-persoonskamer

Dit zijn vanaf prijzen per kamer

 
Celestion Waldorf Apartments ***/****


nieuwzeeland hotels

Dit appartementen hotel ligt vlakbij de gezellige Waterfront van Auckland en het nieuwe Britomart district, met veel eetgelegenheden en hippe winkels. Bovendien zijn de meeste depots van de autoverhuurbedrijven in de buurt, een ideale ligging dus. De appartementen zijn ruim, hebben allen een keuken en de keuze uit 1 of 2 slaapkamers, daarbij is het hotel aantrekkelijk geprijsd.

Prijs hoogseizoen

NZ$ 250 / 1 bedroom appartement

Dit zijn vanaf prijzen per kamer

 
Scenic Hotel ****


nieuwzeeland hotels

Dit stijlvol Art Deco hotel ligt in het hartje van Auckland centrum, op loopafstand van winkels, restaurants, Sky Tower, haven en andere bezienswaardigheden. Het gebouw is geheel verbouwd met ruime studio appartement accommodatie.

Prijs hoogseizoen

NZ$ 199 / Standard Room 1- of 2-persoonskamer

Dit zijn vanaf prijzen per kamer

 
Jet Park Airport Hotel ****


nieuwzeeland hotels

Indien je laat aankomt met je vlucht of de volgende dag vroeg vertrekt is een hotel bij de luchthaven ideaal. De meeste auto- en camperverhuurbedrijven zitten in de buurt. Dit hotel ligt op 9 minuten afstand van de luchthaven. Er is 24 uur per dag een gratis airport-shuttle bus.

Prijs hoogseizoen

NZ$ 179 / Standard Room 1- of 2-persoonskamer

Dit zijn vanaf prijzen per kamer

 

ALLE ACCOMMODATIESreviews australie nieuw-zeeland
blog australie nieuw-zeeland
item australie nieuw-zeeland
zorgeloos boeken