Beta 2S 2-berth


australie camper huren
australie camper huren

Uniek Model
Door het ontbreken van een achterbank is er veel binnenruimte. Je kunt het bed geheel binnen opmaken of gedeeltelijk buiten met de luifel aan de achterklep, waardoor je nog meer ruimte creëert.

Specificaties

 • 2 personen
 • automatische versnelling
 • airco tijdens het rijden
 • radio/CD-speler
 • 1 tweepersoonsbed (1,92 x 1,40 m.)
 • 2-pits draagbaar gasstel
 • ijskastje (15 liter)
 • koelbox, elektrisch 12 v.
 • koud water (20 liter)
 • extra ruimte door uitklapbare tent
 • luifel aan de buitenzijde
 • stahoogte 1,20 m.
 • Beta 2
  De Beta 2 is een ouder model voor maximaal 4 personen, maar 2 slaapplaatsen. Door de aanwezigheid van een achterbank is er minder binnenruimte. Deze kunnen we uiteraard ook aanbieden.

  De indeling en het model van de camper kan wijzigen door aanpassingen en upgrades in de vloot van de verhuurder. Een camper kan niet worden geboekt op merk, model of indeling, alleen op type.

 • Uitgebreide specificaties (pdf)

Depots

Cairns, Brisbane, Sydney en Melbourne.

2 personen

Budget

2WD

 

Richtprijs per dag
€ 29 tot € 173

 

camper australie vroegboek korting

 

camper budget australie spaceships

 


email ons

Camper info


camper huur australie
camper huur australie
camper huur australie

Meer Camper info


Tarieven

Spaceships hanteert het principe van de Flex-rates, dat wil zeggen dat de huurprijs afhankelijk is van het moment waarop je boekt en de gewenste route. Deze tarieven worden wekelijks bepaald en in ons reisvoorstel kijken we altijd naar de meest gunstige tarieven van dat moment. Vraag daarom altijd een offerte aan!

'Inclusive' tarieven

Met een voordelige 'all inclusive' toeslag kun je o.a. het eigen risico tot NUL afkopen, is de schade aan onder- en bovenkant, en aan 1 ruit en 2 banden gedekt.

 


Spaceships Rentals

Budget campers

Vans for adventures

Spaceships is als bedrijf bekend om zijn unieke en vooruitstrevende ontwerpen. De moderne Beta mini-campers zijn omgebouwde Toyota MPV's met automaat en elektronische overdrive, een genot om in te rijden. Ook ideaal als je gebruikt maakt van accommodatie onderweg en slechts af en toe wilt kamperen.
De Spaceships modellen zijn geen nieuwe voertuigen, maar tweedehands en worden door Spaceships omgebouwd tot camper. Het interieur is dus nieuwer dan de auto. Vandaar dat Spaceships een budget camper verhuurder is. Je dient rekening te houden met een voertuig van enkele jaren tot soms wel 15 jaar oud, met een nieuwer, maar 'gebruikt' interieur en mogelijk een groot aantal km.'s op de teller. De campers worden goed onderhouden en zijn mechanisch in orde.

Verhuurdepots:

Cairns, Brisbane, Sydney en Melbourne.

Enkele reis tussen deze depots is mogelijk. Bij minimaal 14 dagen huur: gratis

camper budget australie spaceships

 


Huurvoorwaarden

Klik hier voor de huurvoorwaarden bij start camperhuur t/m 31 maart 2021.

Klik hier voor de huurvoorwaarden bij start camperhuur vanaf 1 april 2021.

Hierin staat o.a. wat is inbegrepen bij de huurprijs, het 'inclusive' tarief en informatie over de verzekeringen.

 

Campers en zandwegen

Alle verhuurmaatschappijen zijn heel duidelijk:
Gewone personenauto's en campers (2WD) zijn niet verzekerd op onverharde wegen, alleen op de asfaltwegen! Een korte, goed onderhouden zandweg naar je accommodatie of camping is vaak wel toegestaan, zie de huurvoorwaarden. In enkele gebieden kun je dus beperkt zijn in je routekeuze. Dit is meestal geen probleem, maar voor diegene die wat meer tijd heeft en meer wil zien van de Outback is een 4WD voertuig bijna onontbeerlijk.


Let op: prijzen op deze pagina zijn:
1) inclusief korting huur 21+ dagen 8-9%
2) inclusief vroegboekkorting 5-10%
3) een indicatie koers Euro <> A$
4) Flex-tarieven * dus een indicatie
5) sterk afhankelijk van het seizoen

Hoogseizoen 2WD camper: okt. en dec., jan.
Hoogseizoen 4WD camper: jul., aug.
Laagseizoen 2WD camper: apr., mei, jun.
Laagseizoen 4WD camper: dec., jan., feb.
FLEX tarieven *:
Veel verhuurders werken met zgn. FLEX tarieven. In dat geval is de huurprijs variabel en wordt bepaald door vraag en aanbod, waarbij geldt: hoe eerder je boekt, hoe voordeliger.
Tijdelijke aanbiedingen:
De verhuurders hebben regelmatig tijdelijke aanbiedingen. Vraag bij ons dus een offerte aan voor je reisplannen en wij kijken naar de beste prijs voor je gewenste campertype, rekening houdend met aanbiedingen, vroegboekkorting, etc...
Offerte aanvragen:
Wees bij een offerteaanvraag zo volledig mogelijk: plaats van ophalen en inleveren, aantal gewenste dagen, type camper (of aantal te reizen personen), 1st class of budget, evt. voorkeur voor verhuurder en gewenste luxe-niveau. Als je ook een vliegticket nodig hebt vermeld dat erbij dan kunnen we het gezamenlijk in onze offerte aanbieden. We zoeken het graag voor je uit!

ALLE CAMPERSreviews australie nieuw-zeeland
blog australie nieuw-zeeland
item australie nieuw-zeeland
zorgeloos boeken