Waitomo Caves - The Lost World


  • nieuwzeeland tours
  • nieuwzeeland tours

Waitomo Caves

De Waitomo Caves behoren tot 's werelds mooiste en meest spectaculaire grottenstelsels. De organisatie Waitomo Adventures neemt je mee op een onvergetelijke halve of hele dagtocht door dit ondergrondse wonderland. Er wordt tijdens deze caving tocht een abseil gedaan van 100 meter het grottenstelsel in!

Heb je stalen zenuwen of wil je deze juist krijgen dan is deze dagtour een aanrader. Als onderdeel van je rondreis heb je grote kans dat deze dagtour een van de meest memorabele dagen van je reis wordt.

Let op
Halve dagtocht: Minimum leeftijd 10 jaar
Hele dagtocht: Minimum leeftijd 15 jaar

Vanaf Waitomo

 

Dagtour: 4 of 7 uur

Richtprijs
NZ$ 425 / NZ$ 595

 

Tourcode: ZWAIT

nieuwzeeland groepsreis


email ons

Meer tour info


Richtprijs*

NZ$ 425 p.p. / halve dagtocht
NZ$ 595 p.p. / hele dagtocht

*) deze prijs is in principe correct, maar kan afwijken door een jaarovergang (1 april), een hoog- of laagseizoen of door een tijdelijke aanbieding. In onze offertes wordt de juiste prijs voor de gebruikte vertrekdatum aangegeven.


Programma dagtour

Abseilen en Caving in Nieuw-Zeeland!

Het avontuur begint met een 15 minuten durende, spectaculaire afdaling van 100 meter door de ingang van de grot. Je hangt vrij aan een kabel en daalt al abseilend af in de diepte. Dit alles na instructie en onder deskundige begeleiding van de gids. Na de lunch in wonderland, begint de halve dagtocht aan een wandeling door de spleten en gangen van het grottenstelsel omhoog. De deelnemers aan de hele dagtocht vervolgen de route door de ondergrondse beek. Al lopend, zwemmend, klimmend en klauterend kom je door watervalletjes en smalle spleten in enorme ondergrondse ruimten. Langs de route zijn versteende oesters en walvisbotten te zien en de talloze glimwormen. Na enkele uren bereik je weer het daglicht om daarna terug te keren naar Waitomo voor een welverdiend diner dat is inbegrepen.

Het plaatsje Waitomo ligt op ruim twee uur rijden ten zuiden van Auckland en is met de auto en bus eenvoudig te bereiken.

 


Inbegrepen

Halve dagtocht:
Alle uitrusting voor de afdaling, gids
Bijzonderheid:
Minimum leeftijd 10 jaar

Hele dagtocht:
Alle uitrusting voor de afdaling, wetsuits voor de tocht door de ondergrondse rivier, gids, lunch en BBQ
Bijzonderheid:
Minimum leeftijd 15 jaar


Foto's
nieuw-zeeland tours
nieuw-zeeland tours
nieuw-zeeland tours
nieuw-zeeland tours
nieuw-zeeland tours

ALLE TOURSreviews australie nieuw-zeeland
blog australie nieuw-zeeland
item australie nieuw-zeeland
zorgeloos boeken