Kapiti Island Overnight


  • nieuwzeeland tours
  • nieuwzeeland tours

Kapiti Island

Dit eiland ligt voor de zuidkust van het Noordereiland op de route van Tongariro naar Wellington. Het hele eiland is een beschermd natuurgebied en uniek omdat hier geen invloed is van ingevoerde uitheemse dieren, zoals ratten, muizen en katten die vaak als een pest de inheemse dieren uitroeien. Gevolg is dat je hier een eiland hebt met een goede populatie aan zeldzame maar oorspronkelijke Nieuw-Zeelandse vogelsoorten.

Voor vogelliefhebbers, maar ook voor liefhebbers van rust en natuur is dit een unieke bestemming. Kapiti Nature Lodge is de enige accommodatie op het eiland en wordt nog steeds gerund door de oorspronkelijke bewoners van het eiland: de Iwi maoristam. De lodge biedt eenvoudige maar goede cabins, inclusief maaltijden. Bij dit 2-daagse pakket naar het eiland is een overnachting hier inbegrepen

Vanaf Paraparaumu

 

2 dagen

Richtprijs NZ$ 420

 

Tourcode: ZKI02

nieuwzeeland groepsreis


email ons

Meer tour info


Richtprijs*

NZ$ 420 p.p. / 2 persoons Safaritent
NZ$ 446 p.p. / 2 persoons cabin met douche en toilet
NZ$ 393 p.p. / gedeelde kamer met anderen en douche en toilet gedeeld
NZ$ 446 p.p. / 1 persoonskamer met douche en toilet
NZ$ 250 p.p. / kind (5 t/m 14 jaar)

*) deze prijs is in principe correct, maar kan afwijken door een jaarovergang (1 april), een hoog- of laagseizoen of door een tijdelijke aanbieding. In onze offertes wordt de juiste prijs voor de gebruikte vertrekdatum aangegeven.


Reisprogramma 2 daagse reis

Kapiti Island is een paradijs voor vogelliefhebbers!
Dit 2-daagse pakket biedt je de mogelijkheid Kapiti Island te bezoeken en daar te overnachten. Je gaat twee wandelingen maken met een natuurgids, waaronder een kiwi-spotting tour. Het eiland is namelijk één van de beste plekken om de zeldzame lesser spotted kiwi te zien. Daarnaast is er gelegenheid om zelf een aantal wandelingen te maken. Je overnacht in een 2- of 4- persoons cabin met of zonder toilet/douche. Het 3-gangen diner wordt bereid door je Iwi gastheren.

Je kunt om 10 uur 's ochtends of om 3 uur 's middags aankomen op het eiland, je vertrekt dan de volgende dag om ongeveer zelfde tijd. Kortom, eenvoudig in te lassen tijdens een self-drive reis door het Noordereiland.

 


Inbegrepen

Retour veerboot
1 overnachting safaritent/cabin Kapiti Nature Lodge
Beddengoed, vergunningen, alle maaltijden, thee/koffie
Dagwandeling met gids, kiwi-spotting walk, guide book.

Bijzonderheden

De veerboot vertrekt vanaf Paraparaumu beach om 09.00 of 14.00 en terug om 15.30.
Dit is op 45-60 minuten reistijd per auto vanaf Wellington.


Foto's
nieuw-zeeland tours
nieuw-zeeland tours
nieuw-zeeland tours
nieuw-zeeland tours
nieuw-zeeland tours

ALLE TOURSreviews australie nieuw-zeeland
blog australie nieuw-zeeland
item australie nieuw-zeeland
zorgeloos boeken