Kaikoura Walvissen en Dolfijnen Spotten


  • walvissen nieuw zeeland
  • walvissen nieuw zeeland
  • walvissen nieuw zeeland
  • walvissen nieuw zeeland
  • walvissen nieuw zeeland
  • walvissen nieuw zeeland
  • walvissen nieuw zeeland

Ga op zoek naar de potvis, de grootste tandwalvis ter wereld!

Misschien verwacht je dit niet zo snel bij Nieuw-Zeeland, maar ze zijn er toch wel degelijk en wel het gehele jaar! Het maakt dus niet uit in welke seizoen je reist, het is altijd de moeite waard om naar Kaikoura te gaan om een walvissentocht te maken.

Ga mee op de boot op zoek naar de potvis, de grootste tandwalvis ter wereld. Prachtige beesten om te zien en moeilijk om te missen, want de mannetjes kunnen tot 20 m groot worden! Er is een kans van 95 % dat je een van deze prachtbeesten ziet. Naast walvissen kun je tijdens de tour ook nog andere fantastische dieren tegenkomen. Zo kent Kaikoura een grote kolonie albatrossen, maar denk ook aan zeeleeuwen, zeeolifanten of dolfijnen, en zo nu en dan wordt er een orka gespot!


De tour duurt zo’n 3 uur en 15 minuten, waarvan je ruim twee uur op het water bent. Onderweg wordt een interessante presentatie getoond over het leven van de walvissen en de soorten die in de onderwaterwereld leven. Ben je een vroege vogel, ga dan mee op de eerste boot rond 07.00. De tijden van afvaart hangen altijd van het getij af, maar met een beetje geluk pak je meteen de zonsopgang mee.

Houd je camera gereed, want wanneer de potvis z’n duik naar beneden maakt, moet je klaar zijn voor een foto van zijn reusachtige staart, waarmee hij je als het ware gedag zegt.

Vanaf Kaikoura

 

1 dag

Richtprijs NZ$ 150 p.p.

 


email ons

Meer tour info


Richtprijs *

NZ$ 150 p.p. *
NZ$ 60 (kind 3 - 15)

*) deze prijs is in principe correct, maar kan afwijken door een jaarovergang (1 april), een hoog- of laagseizoen of door een tijdelijke aanbieding. In onze offertes wordt de juiste prijs voor de gebruikte vertrekdatum aangegeven.

Inbegrepen

Boottocht
Presentatie over de walvissen

Bijzonderheden

Kinderen vanaf 3 jaar zijn welkom op de tour.
Vertrek dagelijks.

ALLE TOURSreviews australie nieuw-zeeland
blog australie nieuw-zeeland
item australie nieuw-zeeland
zorgeloos boeken