Hobbiton / Lord of The Rings


  • rondreis nieuw-zeeland
  • rondreis nieuw-zeeland
  • rondreis nieuw-zeeland
  • rondreis nieuw-zeeland
  • rondreis nieuw-zeeland
  • rondreis nieuw-zeeland

Hobbiton

Heb je de Lord of the Rings films wel eens gezien en zijn ze goed bevallen, dan is het aan te raden om Hobbiton te bezoeken. Waag je voor een dag op de setting van een van de leukste decors uit de film.

Nadat de Alexander familie hun stuk grond in bruikleen gaf voor de opnames van de trilogie, is er veel veranderd in de groene heuvels. Het is omgetoverd tot een gezellig Hobbitdorp met knusse hobbithuizen, zoals je ze kent uit de film. Na de opnames hebben ze nog een gedeelte weten te behouden, wat uitgegroeid is tot een fantastische, toeristische attractie. Ervaar hoe het is om rond te lopen in ‘the Shire’. Breng een bezoek aan Bilbo’s huis (tenzij hij te druk is met de voorbereidingen…) en geniet van de groene heuvels waarin de setting is opgebouwd.


Duik in de details die voor de film zijn gebruikt en laat jezelf onderdompelen in de leuke feitjes van de opnames. Vergeet niet om een drankje te nuttigen in de ‘Groene Draak’. Jawel, ook deze staat nog intact op de setting!

Zoek je een leuk extraatje, boek dan de tour met diner (let op, op tijd boeken) deze wordt geserveerd in de ‘Groene draak’. Vanwege de populariteit raden we aan om de tour tijdig te boeken, zodat je zeker weet dat je dit leuke plekje niet hoeft over te slaan.

Je kan op eigen gelegenheid naar de Shire’s Rest rijden, vanaf waar de tour vertrekt. Heb je zelf geen vervoer, vraag naar de mogelijkheden. Let wel op, blijf niet te lang op de weg, want zoals je weet ‘the eye is always watching..’

Vanaf Matamata/Hobbitton

 

1 dag

Richtprijs NZ$ 99

 

Tourcode: HOB

nieuwzeeland groepsreis


email ons

Meer tour info


Richtprijs*

NZ$ 99 p.p.

*) deze prijs is in principe correct, maar kan afwijken door een jaarovergang (1 april), een hoog- of laagseizoen of door een tijdelijke aanbieding. In onze offertes wordt de juiste prijs voor de gebruikte vertrekdatum aangegeven.


Vertrektijden

9.30 am
10.45 am
12.00 pm
1.15 pm
2.30 pm

 


Inbegrepen

Entree tot Hobbitton
GidsALLE TOURSreviews australie nieuw-zeeland
blog australie nieuw-zeeland
item australie nieuw-zeeland
zorgeloos boeken