Fox Glacier Heli Trek


  • nieuwzeeland tours
  • nieuwzeeland tours

De westkust van Nieuw-Zeeland staat bekend zijn fascinerende gletsjers. En dan twee gletsjers in het bijzonder, namelijk de Fox Glacier en de Franz Josef Glacier. Deze gletsjers zijn vrij uniek omdat ze vanuit de bergen tot slechts 250 meter boven de zeespiegel eindigen!

Fox Glacier

Bepakt met speciale wandelschoenen en andere uitrusting stap je in de helicopter voor een prachtige vlucht over de toppen van de gletsjer. Je landt op een uitzonderlijk mooi stuk van de gletsjer op ongeveer 800 meter boven zeeniveau. Je ziet de prachtige Victoria Falls, een smeltende rivier van de verborgen Victoria Gletsjer. Daarna is het tijd om de speciale ijzers aan te trekken en in de voetstappen van de gids te treden terwijl je de verbazingwekkende formaties verkent. Na 3 uur op het ijs is het weer tijd om terug te vliegen naar Fox Glacier.

Frans Josef

Na een spannende vlucht hoog boven het ruige terrein land je op de gletsjer, klaar om te beginnen met de wandeling. De gids leidt je rond op een van de meest ongerepte en ontzagwekkende gletsjers ter wereld. De gids laat je de meest spectaculaire ijsformaties zien en maakt de weg vrij in een buitengewoon landschap met torenhoge pieken en glinsterend blauw ijs.


Let op
Minimum leeftijd 9 jaar.
De tocht duurt ongeveer 4 uur.

Vanaf Fox Glacier
of
Frans Josef

 

1 dag

Richtprijs NZ$ 450

 

Tourcode: ZFG01

nieuwzeeland groepsreis


email ons

Meer tour info


Richtprijs Fox Glacier*

NZ$ 450 p.p.voor de 4 uur durende Heli Hike
NZ$ 425 p.p. voor kinderen van 9-16 jaar

Richtprijs Frans Josef*

NZ$ 459 p.p.voor de 4 uur durende Heli Hike
NZ$ 459 p.p. voor kinderen van 9-16 jaar

*) deze prijs is in principe correct, maar kan afwijken door een jaarovergang (1 april), een hoog- of laagseizoen of door een tijdelijke aanbieding. In onze offertes wordt de juiste prijs voor de gebruikte vertrekdatum aangegeven.


Reisprogramma Fox Glacier

Bepakt met speciale wandelschoenen en andere uitrusting stap je in de helicopter voor een prachtige vlucht over de toppen van de gletsjer. Je land op een uitzonderlijk mooi stuk van de gletsjer op ongeveer 800 meter boven zee niveau. Je ziet de prachtige Victoria Falls, een smeltende rivier van de verborgen Victoria Gletsjer. Nu is het tijd om de speciale ijzers aan te trekken en in de voetstappen van de gids te treden terwijl je de verbazingwekkende formaties verkent. Na 3 uur op het ijs is het weer tijd om terug te vliegen naar Fox Glacier.

Reisprogramma Frans Josef

Na een spannende vlucht hoog boven het ruige terrein land je op de gletsjer, klaar om te beginnen met de wandeling. De gids leid je rond op een van de meest ongerepte en ontzagwekkende gletsjers ter wereld. De gids laat je de meest spectaculaire ijsformaties zien en maakt de weg vrij in een buitengewoon landschap met torenhoge pieken en glinsterend blauw ijs.

 


Inbegrepen

Helikopter vluchten
Gletsjer wandeling
Gids
technische wandeluitrusting

Bijzonderheden

Minimum leeftijd 9 jaar.
De tocht duurt ongeveer 4 uur.


Vertrektijden Fox Glacier

Periode 1 sept. - 30 apr .: om 08.50, 11.50 en 14.50 ( niet op 25 dec.)
Periode 1 mei - 31 aug.: om 08.50 en 11.50
De tocht duurt ongeveer 4 uur.

Vertrektijden Frans Josef

Vertrektijden voor deze tocht zijn per dag verschillend.


Foto's
nieuwzeeland tours
nieuwzeeland tours
nieuwzeeland tours
nieuwzeeland tours
nieuwzeeland tours

ALLE TOURSreviews australie nieuw-zeeland
blog australie nieuw-zeeland
item australie nieuw-zeeland
zorgeloos boeken