Bay of Islands Sailing


nieuwzeeland tours

Bay of Islands

Op zo'n 4 uur reisafstand vanaf Auckland ligt aan de oostkust van Northland dit subtropische paradijs van Nieuw-Zeeland. Deze baai met z'n 144 eilanden en helderblauwe wateren is een ideale bestemming voor de watersportliefhebber. Je kunt hier zeilen, snorkelen en duiken en op zoek naar dolfijnen en vele zeevogels die hier voorkomen. Je verblijft in het havenplaatsje Paihia of Russell. Een bezoek aan het Waitangi National Reserve is een aanrader. Dit is de plaats waar in 1840 het historische verdrag tussen de Maori's en de Engelsen werd getekend.


Deze dagtocht op een catamaran zeiljacht neemt je mee door deze fraaie, subtropische, maritieme speeltuin. Je vertrekt 's ochtends uit Paihia, het havenplaatsje en centrum van de Bay of Islands. Tijdens deze zeiltocht kun je helpen bij het zeilen van de catamaran of gewoon relaxen op het dek.

Vanaf Paihia

 

1 dag

Richtprijs NZ$ 140

 

Tourcode: ZPP01

nieuwzeeland groepsreis


email ons

Meer tour info


Richtprijs*

NZ$ 140 p.p.
NZ$ 100 (kind 4 - 14)
Kind onder 4 jaar: gratis

*) deze prijs is in principe correct, maar kan afwijken door een jaarovergang (1 april), een hoog- of laagseizoen of door een tijdelijke aanbieding. In onze offertes wordt de juiste prijs voor de gebruikte vertrekdatum aangegeven.


Programma dagtour

Dolfijnen!
De Carino is het enige jacht waarbij je actief op zoek mag naar de dolfijnen die je tegenkomt in de baai en vanaf de boot kun je de dolfijnen uitstekend zien.

Island Stopover
Je wordt meegenomen naar één van de vele eilanden in de baai waar je kunt snorkelen, wandelen of gewoon relaxen op het strand. Een barbecue lunch wordt geserveerd aan boord van het jacht en er is ook een bar aan boord. Na de lunch is het weer alle hens aan dek voor een fraaie zeiltocht tussen de eilanden door. Je keert aan het eind van de middag weer terug in Paihia.

Een hotel in Paihia kunnen we uiteraard voor je reserveren voorafgaand of na deze zeiltocht.

 


Inbegrepen

Barbeque lunch, thee en koffie, gebruik snorkels, duikbril en zwemvliezen.

Bijzonderheden

Een vegetarische maaltijd is ook mogelijk.


Foto's
nieuwzeeland tours
nieuwzeeland tours
nieuwzeeland tours
nieuwzeeland tours

ALLE TOURSreviews australie nieuw-zeeland
blog australie nieuw-zeeland
item australie nieuw-zeeland
zorgeloos boeken