Whitsunday Islands Rafting


 • australie tours
 • australie tours
 • australie tours
 • australie tours
 • australie tours
 • australie tours
 • australie tours
 • australie tours
 • australie tours
 • australie tours
 • australie tours
 • australie tours

Een avontuurlijke boottocht naar de eilanden om te snorkelen, wandelen en te relaxen.

Met de snelle rubberboten van Ocean Rafting bezoek je deze prachtige eilandengroep voor een snorkelavontuur langs de tropische Whitsunday eilanden. Deze dagtocht neemt je mee naar de koraalriffen die rondom de eilanden liggen. Zo krijg je meerdere keren de kans om dit mooie stukje natuur te ontdekken tijdens het snorkelen. Snorkel langs indrukwekkend koraal, kleurrijke vissen en waterschildpadden. Je gaat aan land bij Whitehaven Beach, ooit uitgeroepen als het mooiste strand ter wereld, met parelwit koraalzand en turquoise wateren. Met de gids loop je naar Hill Inlet voor een geweldig uitzicht over deze prachtige stranden!

Geniet van een uitgebreide lunch op een van de mooie stranden, gevolgd door een duik in het warme zeewater. Na een heerlijke dag op het water kom je aan het einde van de middag weer terug in Airlie Beach. De tour is ook geschikt om met kinderen te doen.

Let op: er bestaat er kleine kans op het zien van bultrugwalvissen, vnl. moeder en kind die in de maanden juli t/m september op migratie zijn vanuit de koude wateren van Antarctica naar de warmere wateren van de noordoostkust van Australië. Deze excursie is weliswaar geen 'whale watching' excursie maar hoe leuk zou het zijn als je het geluk zou hebben om deze indrukwekkende dieren te zien!

Keuze uit twee versies

Er vertrekken dagelijks 2 boten. Met de ‘Northern Exposure’ ga je meer snorkelen en met de ‘Southern Lights’ ga je één keer snorkelen en heb je meer eiland en strand-tijd. Beide tours gaan naar Whitehaven Beach en het uitkijkpunt bij Hill Inlet.

Fly & Raft

Ook is er nog een mogelijkheid om voorafgaande aan een van beide tours een ‘scenic’ vlucht van 60 minuten te maken. Vlieg met een klein vliegtuigje laag over de koraalriffen van het Great Barrier Reef en spot de onderwaterwereld van bovenaf. Na de vlucht sluit je aan bij de kleine groep die de boottocht gaat maken.

Vanaf Airlie Beach

 

1 dag

Richtprijs A$ 169


email ons

Tour info


Richtprijs*

Northern Exposure of Southern Lights
A$ 169 p.p.
A$ 109 (kind 8 t/m 14)

A$ 506 (familie: 2 volw. en 2 kind)

Fly & Raft
A$ 490 p.p.
A$ 359 (kind 8 t/m 14)

Optionele extra’s:
Fresh Tropical Lunch Pack: A$ 17
Huur Sunsuit/Wetsuit: A$ 8
Huur duikbril met glas op sterkte: A$ 15

*) deze prijs is in principe correct, maar kan afwijken door een jaarovergang (1 april), een hoog- of laagseizoen of door een tijdelijke aanbieding. In onze offertes wordt de juiste prijs voor de gebruikte vertrekdatum aangegeven.

Inbegrepen

Een bezoek aan Whitehaven Beach en Hill Inlet,
Wandelingen met de gids,
Uitleg over het rif en de natuur,
Snorkelen + gebruik van het materiaal,
Snorkel instructie indien nodig,
Bus transfers vanaf je accommodatie.


Reisprogramma

Om 08:45 uur (Northern Exposure) of 10:00 uur (Southern Lights) vertrekt de boot richting de Whitsunday eilanden. Je bent een uur van te voren aanwezig om in te checken en uitleg te ontvangen over de dag. Onderweg zijn er verschillende momenten om te gaan snorkelen. Op zoek naar koraal, mooie vissen en wie weet zie je een zeeschildpad! Je luncht op een van de mooie stranden. Samen met de gids breng je een bezoek aan Whitehaven Beach, een van de mooiste parelwitte stranden van de wereld. Ook wandel je naar een uitzichtpunt om wat prachtige foto’s te schieten. Rond 15.30 (Northern Exposure) of 16.30 uur (Southern Lights) kom je weer terug in Airlie Beach.
ALLE TOURSreviews australie nieuw-zeeland
blog australie nieuw-zeeland
item australie nieuw-zeeland