South West Tour


  • australie tours
  • australie tours

Wildflower State

Western Australia wordt ook wel de Wildflower State genoemd. In het voorjaar, augustus t/m oktober, wordt het zuidwesten tot een ware bloemenzee omgetoverd. Met meer dan 8000 soorten bloemen kan de liefhebber hier zijn hart ophalen: van de uitgestrekte velden eenjarige bloemen tot de mysterieuze orchideeën in de karri-bossen.

Ten zuiden van Perth ligt een uniek stukje Australië: ruige rotskusten met azuurblauwe baaien, uitgestrekte wouden met reusachtige karribomen, verborgen grotten en vele schapenfarms.

Onderstaande 4- of 6-daagse reis neemt je mee door dit gebied. Je overnacht tijdens deze reis in verschillende accommodaties: 2-persoonskamers in motel of lodge-stijl.

Vanaf Perth

 

4 of 6 dagen

Richtprijs A$ 920

groepsreis australie


email ons

Tour info


REISDUUR

4 of 6 dagen

VERTREK

1 x per week

DEELNEMERS

6 - 22

ZWAARTE

eenvoudig


TOURCODE

PP04 / PP06

CATEGORIE

groepsreizen australie

OVERNACHTING

overnachten australie

 


Hier vind je meer uitleg over de verschillende typen en de karakteristieken van een reis (PDF)

Meer tour info


Richtprijs*

4-daagse reis: A$ 920
4-daagse reis kind 3 t/m 12 jaar: A$ 735
6 -daagse reis: A$ 1250
6-daagse reis kind 3 t/m 12 jaar: A$ 1000
optionele toeslag +A$ 160 per kamer indien ook op dag 2 een eigen douche/toilet gewenst is.

Vertrek op dinsdag

*) deze prijs is in principe correct, maar kan afwijken door een jaarovergang (1 april), een hoog- of laagseizoen of door een tijdelijke aanbieding. In onze offertes wordt de juiste prijs voor de gebruikte vertrekdatum aangegeven.


Reisprogramma 4 daagse reis

Dag 1
Vanuit Perth zuidwaarts naar de Geograph Bay waar regelmatig dolfijnen voor de kust verschijnen. Na een bezoekje aan een wijnproeverij en een schapenfarm volg je de prachtige kustweg bij Margaret River. Daarna reis je naar Augusta, het meest zuidwestelijke puntje van Australië, waar wordt overnacht.

Dag 2
's Ochtends wordt het Cape Leeuwin NP bezocht. Na de lunch kom je in het gebied van de reuzenbomen: de karri's. Hier ligt het Karri Valley Resort, een prachtige houten lodge in de bossen aan een meer. Hier ben je de rest van de middag en wordt ook overnacht.

Dag 3
's Ochtends maak je een wandeling tussen de eveneens reusachtige tinglebomen in de buurt. Als je dacht dat je hoge bomen had gezien? Wacht dan maar tot je in de Valley of the Giants aankomt. Een 400 meter lange en 40 meter hoge hangbrug neemt je mee door de toppen van de bomen! Hierna reis je naar Albany. De kust is hier bijzonder ruig met steile kliffen, een natuurlijke brug en de Blowholes.

Dag 4
In de ochtend ga je naar de Porongurup Ranges, waar je de hoogste top Castle Rock kunt beklimmen. De 4-daagse reis keert vervolgens terug richting Perth door het binnenland van de South West. Onderweg bezoek je o.a. een farm, voor je 's middags in Perth aankomt. De 6-daagse reis gaat via de Stirling Ranges, waar wordt gelunched en de kustweg naar het plaatsje Esperance, met z'n schitterende baaien met fraaie rotsen die afsteken tegen het helblauwe water van de zee.

Verlenging tot 6-daagse reis

Dag 5
Na een beklimming van Frenchman's Peak kun je 's ochtends zwemmen in Lucky Bay. Na de lunch maak je een rondrit in de omgeving, naar o.a. Pink Lake en langs de kust. Je overnacht nogmaals in Esperance.

Dag 6
s Ochtends bezoek je Wave Rock, de mysterieuze versteende golf bij Hyden. Via een aantal kleine plattelandsstadjes reis je terug naar Perth. Na een laatste stop in het historische stadje York bereik je Perth aan het eind van de middag.

 


Inbegrepen

Alle overnachtingen in 2-persoonskamers (met eigen toilet/douche, behalve op dag 2: gedeelde toilet/douche), beddengoed
Alleenreizenden delen de kamer met een ander van gelijke sexe
Prijzen voor een 1-persoonskamer op aanvraag


Foto's
groepsreis australie
groepsreis australie
groepsreis australie
groepsreis australie
groepsreis australie
groepsreis australie

ALLE TOURSreviews australie nieuw-zeeland
blog australie nieuw-zeeland
item australie nieuw-zeeland
zorgeloos boeken