Kangaroo Island Safari


  • australie tours
  • australie tours
  • australie tours
  • australie tours
  • australie tours
  • australie tours
  • australie tours
  • australie tours
  • australie tours
  • australie tours

Kangaroo Island Reizen

Kangaroo Island ligt even ten zuiden van Adelaide en is vooral bekend om de vele diersoorten die hier nog voorkomen. Doordat er geen roofdieren als dingo's en vossen en ook geen konijnen voorkomen zijn de oorspronkelijke Australische dieren hier goed beschermd. Daarnaast is het landschap adembenemend met kleine strandjes aan de noordkust en ruige kliffen aan de zuidkust. Het eiland is het gehele jaar door te bezoeken. Het kan in de winter wel vrij fris zijn, maar de natuur is ook in deze periode absoluut de moeite waard!

Bij deze 2-daagse groepsreis ligt de nadruk op de natuurlijke rijkdom van het eiland. Gedurende je verblijf van 2 dagen op het eiland reis je rond met de groep en een gids met uitstekende kennis van de natuur. Je overnacht in een lodge accommodatie waar je kunt kiezen uit een eenvoudige gedeelde hostelkamer of een 1-, 2- of 3-persoonskamer met gedeelde toiletten/douches. De reis naar het eiland is met de bus en de veerboot retour. Op de terugweg kun je ook kiezen voor een korte vlucht naar Adelaide (toeslag).


Vanaf Adelaide

 

2 dagen

Richtprijs A$ 479

groepsreis australie


email ons


Tour info


REISDUUR

2 dagen

VERTREK

2 - 7 x per week

DEELNEMERS

2 - 20

ZWAARTE

eenvoudig


TOURCODE

KI02

CATEGORIE

groepsreizen australie

OVERNACHTING

overnachten australie


Meer tour info


Richtprijs*

A$ 479 (inclusief 1 nacht gedeelde hostel kamer)
A$ 409 (inclusief 1 nacht 2-persoonskamer)
A$ 589 (inclusief 1 nacht 1-persoonskamer)
A$ 435 Kind 12 t/m 14: bij ouders op kamer

Inclusief vlucht op de terugweg:
A$ 673 (inclusief 1 nacht gedeelde hostel kamer)
A$ 703 (inclusief 1 nacht 2-persoonskamer)
A$ 793 (inclusief 1 nacht 1-persoonskamer)
A$ 661 Kind 12 t/m 14: bij ouders op kamer

*) deze prijs is in principe correct, maar kan afwijken door een jaarovergang (1 april), een hoog- of laagseizoen of door een tijdelijke aanbieding. In onze offertes wordt de juiste prijs voor de gebruikte vertrekdatum aangegeven.


Reisprogramma 2 daagse reis

Dag 1
Je vertrekt om 06.00 uur vanaf Adelaide met een touringcar en de veerboot naar Kangaroo Island, waar je door de gids met de minibus wordt opgewacht. Vanaf hier is het niet ver naar Pennington Bay, een van de spectaculaire surfstranden van het eiland. In Seal Bay is een grote kolonie met zeeleeuwen waar je doorheen mag wandelen en een zeldzame close encounter met deze magnifieke dieren meemaakt. Vervolgens beklim je de witte zandduinen van Little Sahara en ga je op zoek naar koala's bij Hanson Bay. Aan het eind van de middag arriveer je bij de lodge waar wordt overnacht. Je hebt hier nog de tijd om een van de inbegrepen activiteiten naar keuze te doen, zoals kanoën of mountainbiken.

Dag 2
Na het ontbijt ga je met de gids op pad over het eiland. Je begint met een bezoek aan Flinders Chase National Park met Admirals Arch en de Remarkable Rocks, vervolgens een informatieve stop bij het bezoekers centrum, tevens startpunt van de Snake Lagoon en Platypus Walks. Na de lunch reis je door de countryside van het binnenland naar de idyllische stranden van de noordkust. Aan het eind van de dag keer je met de veerboot en bus terug naar Adelaide, waar je laat in de avond arriveert (of vlieg je terug tegen een toeslag).

Vivonne Bay Lodge
Je overnacht in deze fraai gelegen lodge met 1km eigen strand en waar je van alles kunt doen, zoals kanoën, mountainbiken, bushwalking, zwemmen of relaxen in de lodge zelf. De lodge is uitgeroepen tot de beste hostel accommodatie op het eiland met nette kamers, een bar en gratis WiFi.


Inbegrepen

Bus/veerboot Adelaide-Kangaroo Island. v.v.
1 nacht in lodge hostel, beddengoed
gebruik kano’s en mountainbikes bij de lodge
alle maaltijden
1-, 2-persoonskamer upgrade is budgetkamer met gedeelde toilet/douche

Bij deze reis is ook de vlucht terug optie mogelijk, zie Prijs, tarief afhankelijk van hoogte luchthavenbelastingen.


Foto's
groepsreis australie
groepsreis australie
groepsreis australie
groepsreis australie
groepsreis australie
groepsreis australie
groepsreis australie
groepsreis australie

ALLE TOURSreviews australie nieuw-zeeland
blog australie nieuw-zeeland
item australie nieuw-zeeland