Kajak & Dolfijnen excursie


 • australie tours
 • australie tours
 • australie tours
 • australie tours
 • australie tours
 • australie tours
 • australie tours
 • australie tours
 • australie tours
 • australie tours
 • australie tours

Ga mee op zoek naar dolfijnen en walvissen vanuit je kajak.

Vanaf Rainbow Beach

Australië kent ongelofelijk veel prachtige, ongerepte stranden, waar Rainbow Beach er zeker een van is. Deze kleine een gezellige kustplaats is een ideale stop voor af na je bezoek aan Fraser Island.

Deze halve dagtocht neemt je mee de zee op, op zoek naar dolfijnen. Er leven meer dan 400 dolfijnen in het gebied, dus een grote kans (90%) dat je deze vrolijke dieren tegenkomt. Ga je in de periode van juni tot november, dan heb je de kans om walvissen te spotten tijdens het kajakken! Een Stel je voor een enorme bultrugwalvis vlakbij en soms zelf onder je kajak! Naast al deze immense zeedieren, is het verstandig om ook je ogen open te houden voor zeeschildpadden, mantra-roggen, vogels en andere fascinerende zeedieren.

De tour begint met een stukje 4x4 avontuur over het strand, de enige mogelijkheid om je startpunt te bereiken. Je peddelt vervolgens in een rustig tempo naar de vuurtoren bij Double Island vanaf waar je een goed uitzicht hebt over het strand, de zee en de natuur. Al met al ben je een goeie 3 tot 3,5 uur zoet met de tour, wat het een leuke activiteit voor in de ochtend of middag maakt. Ervaring is niet vereist en je mag al in de kajak stappen vanaf zeven jaar!

Start in Noosa is ook mogelijk

Mocht je overnachten in deze mooie badplaats aan de Sunshine Coast? Ook dan kun je mee met deze excursie. Je wordt opgehaald in Noosa en gaat eerst met een veerboot naar het Great Sandy National Park. Hier start een kilometers lange rit over het ongerepte strand: the Great Beach Ride, naar Rainbow Beach waar je aansluit bij de kajak excursie.Vanaf Rainbow Beach of Noosa

 

3 tot 6 uur

Richtprijs A$ 94


email ons

Tour info


Richtprijs*

Vanaf Rainbow Beach (3 uur)
A$ 94 p.p.

Vanaf Noosa (6 uur)
A$ 143 p.p.

*) deze prijs is in principe correct, maar kan afwijken door een jaarovergang (1 april), een hoog- of laagseizoen of door een tijdelijke aanbieding. In onze offertes wordt de juiste prijs voor de gebruikte vertrekdatum aangegeven.

Inbegrepen

4X4 Great Beach Drive,
Kajak en alle uitrusting,
Professionele kajak gids,
Snacks en water,
National Park entry fees,
Foto’s op aanvraag.

Bijzonderheden

Ervaring is niet vereist en je mag al in de kajak stappen vanaf zeven jaar!
Het vertrek is dagelijks.


Reisprogramma

De tour begint met een stukje 4x4 avontuur over het strand, de enige mogelijkheid om je startpunt te bereiken. Een korte rit als je start in Rainbow Beach. Een langere Great Beach Ride vanaf Noosa.

Na een korte instructie en de veiligheidsinformatie peddel je in een rustig tempo naar de vuurtoren bij Double Island vanaf waar je een goed uitzicht hebt over het strand, de zee en de natuur. Dan op zoek naar de dolfijnen en andere zeedieren die je kunt tegenkomen in het helderblauwe water. Al met al ben je een goeie 3 tot 3,5 uur (6 uur vanaf Noosa) zoet met de tour, wat het een leuke activiteit voor in de ochtend of middag maakt.
ALLE TOURSreviews australie nieuw-zeeland
blog australie nieuw-zeeland
item australie nieuw-zeeland