Great Ocean Road & Grampians


  • australie tours
  • australie tours
  • australie tours
  • australie tours
  • australie tours
  • australie tours
  • australie tours
  • australie tours
  • australie tours
  • australie tours

Reis over The Great Ocean Road en bezoek de Grampians

Deze reis wordt uitgevoerd door een kleine lokale operator die gespecialiseerd is in reizen langs de Great Ocean Road én naar het Grampians National Park. Je reist in een minibus met een uitstekende gids die je alles kan vertellen over deze fraaie regio's met de nadruk op het Australische dierenleven dat je onderweg tegenkomt. Het is een basic reis, dat wil zeggen dat de accommodatie op basis van jeugdherbergen is in gedeelde 4-persoonskamers.
Indien gewenst kun je een upgrade boeken voor een 1- of 2-persoons kamer, beide met eigen toilet en douche faciliteiten.

Young at Heart

Deze groepsreis is gericht op Young at Heart reizigers, dat wil zeggen dat het eenvoudige karakter van de reis vooral actieve deelnemers tot ongeveer 45 jaar aantrekt. Oudere deelnemers en families zijn van harte welkom, mits zij zich nog jong en actief voelen.

Start in Melbourne of Adelaide

Afhankelijk van je reisplannen kun je kiezen om in Melbourne of Adelaide te beginnen, de reis gaat vice versa. Bij deze 3-daagse reis overnacht je eenmaal aan de Great Ocean Road en eenmaal in het Grampians National Park. Zie het dagprogramma hieronder.
Bij start in Melbourne is het ook mogelijk om weer in Melbourne terug te keren.

Great Ocean Road

Deze spectaculaire kustweg slingert zich langs steile kliffen en fraaie uitzichten tussen Melbourne naar Warrnambool. Onderweg kom je het Otway National Park met z'n gematigd regenwoud tegen en even verder de beroemde kliffen van The Twelve Apostels.

The Grampians

In het oosten van Victoria rijst het gebergte van het Grampians National Park op uit het verder vlakke landschap. Hier kun je prachtige wandelingen maken langs fraaie uitzichtpunten. Bovendien vind je hier veel dieren: kangoeroes zijn talrijk en je hebt een goede kans om een koala in het wild te zien!

Voor de Young at Heart reiziger!


Vanaf Melbourne naar Adelaide

of

Van Adelaide naar Melbourne

of

Van Melbourne naar Melbourne

 

3 dagen

Richtprijs A$ 465

groepsreis australie


email ons

Tour info


REISDUUR

3 dagen

VERTREK

2 - 3 x per week

DEELNEMERS

5 - 21

ZWAARTE

middelzwaar


TOURCODE

MAG3 / AMG3 / MMG3

CATEGORIE

groepsreizen australie

OVERNACHTING

overnachten australie

duurzame reizen australie


Hier vind je meer uitleg over de verschillende typen en de karakteristieken van een reis (PDF)

Meer tour info


Richtprijs*

3-daagse Melbourne naar Adelaide of v.v: MAG3/AMG3
A$ 465 (incl. 2 nachten gedeelde hostel kamer)
A$ 655 (incl. 2 nachten 2-persoons kamer/ensuite)
A$ 775 (incl. 2 nachten 1-persoons kamer/ensuite)
Kind (5 t/m 14)
A$ 655 bij een ouder op een 2-persoonskamer

3-daagse Melbourne naar Melbourne: MMG3
A$ 465 (incl. 2 nachten gedeelde hostel kamer)
A$ 655 (incl. 2 nachten 2-persoons hostel kamer)
A$ 775 (incl. 2 nachten 1-persoons hostel kamer)

Vertrek in mei t/m september
A$ 399 (incl. 2 nachten gedeelde hostel kamer)
A$ 510 (incl. 2 nachten 2-persoons hostel kamer)
A$ 610 (incl. 2 nachten 1-persoons hostel kamer)

kamertype:
kamer/ensuite: met eigen badkamer
hostel kamer: met gedeelde badkamer

*) deze prijs is in principe correct, maar kan afwijken door een jaarovergang (1 april), een hoog- of laagseizoen of door een tijdelijke aanbieding. In onze offertes wordt de juiste prijs voor de gebruikte vertrekdatum aangegeven.


Reisprogramma Melbourne - Adelaide/Melbourne

Adelaide - Melbourne lees je in omgekeerde volgorde.

Dag 1
Je vertrekt uit Melbourne naar het boardsurfing plaatsje Torquay en Bells Beach. Hier begint de Great Ocean Road. Via de slingerende wegen langs deze schitterende kust kom je aan in het relaxte badplaatsje Apollo Bay waar we een stop maken om te zwemmen of een kop koffie te drinken. Na de lunch maak je een wandeling door het Otway National Park, een gematigd regenwoud, war je onder enorme bomen loopt langs beekdalen met reuzenvarens. Bij zonsondergang wordt de dag afgesloten met een bezoek aan de beroemde Twelve Apostels, een groep fraaie rotsen in zee die ontstaan zijn door de erosie van de golven op de kliffen. Je overnacht in eenvoudige accommodatie aan de Great Ocean Road.

Dag 2
Deze ochtend staan de prachtige baaien van de Great Ocean Road op het programma: o.a. Lord Arch Gorge en London Bridge. Spectaculaire rotsformaties, ieder met z’n eigen verhaal, vaak door de vele schipbreuken die hier zijn geleden. Hierna verlaat je de kust en rijd je landinwaarts richting de Grampians, een ruig gebergte dat steil uit de vlakte oprijst. Je maakt een korte wandeling naar de MacKenzie watervallen en naar ‘The Balconies’ voor spectaculaire vergezichten over de Grampians. Aan het eind van de dag zie je de vele kangoeroes die tevoorschijn komen rond dit tijdstip! Je overnacht in eenvoudige accommodatie in het hart van het National Park: Halls Gap.

Dag 3
In de ochtend breng je eerst een bezoek aan het Brambuk Aboriginal Culture Center. Daarna ga je nog een mooie wandeling naar b.v. ‘The Pinnacle’ uitkijkpunt (2 uur) maken. Onderweg naar Adelaide stop je voor de lunch bij Mount Arapiles, een steile rotsformatie, populair bij rots beklimmers. In de middag is het een lange rit naar Adelaide waar je om ongeveer 19.00 uur zal aankomen. Zet je stoel naar achteren en geniet van het voorbijtrekkende landschap en de weidsheid van Australië.

 


Inbegrepen

Vervoer per minibus, gids
alle maaltijden,
entreegelden National Park
2 overnachtingen, beddengoed)

Voor de Young at Heart reiziger


Foto's
groepsreis australie
groepsreis australie
groepsreis australie
groepsreis australie
groepsreis australie
groepsreis australie
groepsreis australie
groepsreis australie
groepsreis australie
groepsreis australie
groepsreis australie
groepsreis australie
rondreis australie
rondreis australie
rondreis australie

ALLE TOURSreviews australie nieuw-zeeland
blog australie nieuw-zeeland
item australie nieuw-zeeland
zorgeloos boeken