Daintree Dreaming Dagtocht


  • australie tours
  • australie tours
  • australie tours
  • australie tours

Daintree National Park

Deze dagtocht neemt je mee op een Aboriginal Journey naar Daintree National Park. Je reist vanaf Cairns of Port Douglas met een kleine groep naar Cooya Beach even ten noorden van Port Douglas. De Kurribi Warra broers leiden je over oeroude paden door het regenwoud naar hun jachtgebieden in de mangroves en langs het strand. Hier leer je hoe de oorspronkelijke bewoners van dit gebied hun voedsel verzamelden langs deze kust. Samen met één van de broers ga je gewapend met een speer op jacht naar de vissen, krabben en mossels die een heerlijk tussendoortje vormen dat wordt klaargemaakt op traditionele wijze.

De maaltijd wordt bereid op het balkon van het Kurriba Warra familiehuis, waar je deelneemt aan een Welcome to the Country Ceremony. Deze traditionele ceremonie wordt uitgevoerd door de Aboriginal bewoners om bezoekers te accepteren op hun land. Je reist verder naar Mossman Gorge, een vallei gelegen in het Daintree National Park, het oudste regenwoud ter wereld.

Na de lunch in het Mossman Gorge Centre, leer je in dit bezoekerscentrum alles over de lokale Kuku Yalanji aboriginal cultuur en wat de betekenis van deze plaats is in hun leven. Je maakt daarna een wandeling langs watervallen en ziet het regenwoud in zijn volle glorie, met z'n vreemde planten en dieren. Aan het eind van de dag word je afgezet bij je accommodatie in Port Douglas, Palm Cove of Cairns.


Vanaf Cairns

Vanaf Port Douglas

 

dagtocht

Richtprijs A$ 259

groepsreis australie


email ons

Tour info


REISDUUR

dagtocht

VERTREK

4 x per week

DEELNEMERS

4 - 21

ZWAARTE

eenvoudig


TOURCODE

BA01

CATEGORIE

groepsreizen australie

OVERNACHTING

geen

 


Meer tour infoRichtprijs*

A$ 259
A$ 240 (kind 3 t/m 14 jaar)

*) deze prijs is in principe correct, maar kan afwijken door een jaarovergang (1 april), een hoog- of laagseizoen of door een tijdelijke aanbieding. In onze offertes wordt de juiste prijs voor de gebruikte vertrekdatum aangegeven.


Inbegrepen

Pick-up vanaf je accommodatie in Cairns, Palm Cove of Port Douglas
Entree Mossman Gorge
Vervoer en gids, thee, koffie en lunch
Diverse aboriginal cultuur tours en activiteiten


Foto's
australie groepsreizen
australie groepsreizen
australie groepsreizen
australie groepsreizen
australie groepsreizen
australie groepsreizen

ALLE TOURSreviews australie nieuw-zeeland
blog australie nieuw-zeeland
item australie nieuw-zeeland