Coral Sea Dreaming Zeiltocht


 • australie tours
 • australie tours
 • australie tours
 • australie tours
 • australie tours
 • australie tours
 • australie tours
 • australie tours
 • australie tours
 • australie tours
 • australie tours
 • australie tours
 • australie tours
 • australie tours
 • australie tours

Zeilen over het Groot Barrièrerif!

De Coral Sea Dreaming is een modern zeiljacht van 60 voet met twee masten. Ze vaart 3 maal per week uit voor een 2-daagse tocht over het Great Barrier Reef. Je bent aan boord met maximaal 12 gasten en een ervaren bemanning. Je kunt kiezen uit een gedeelde cabin of een 2-persoons cabin als slaapplaats, het beddengoed is al aanwezig. Aan boord zijn zelfs warme douches! Verder zijn ook alle maaltijden, thee en koffie inbegrepen.

Zeilen
Deze tweemaster is een genot om mee te zeilen en je mag de kapitein daarbij helpen. Maar je kunt ook vanaf het zonnedek de boel in de gaten houden.

Snorkelen of duiken
Aan boord zijn natuurlijk snorkel- en duikuitrusting aanwezig. Snorkelen is inbegrepen en tegen een meerprijs kun je ook meerdere duiken maken als je al een diploma hebt. Maar je kunt ook een introductieduik maken met de duikinstructeur, die aan boord aanwezig is.

Vanaf Cairns

 

2 dagen

Richtprijs A$ 440

groepsreis australie


email ons

Tour info


REISDUUR

2 dagen

VERTREK

3 x per week

DEELNEMERS

4 - 12

ZWAARTE

middelzwaar


TOURCODE

CZ02

CATEGORIE

groepsreizen australie

OVERNACHTING

-

duurzame reizen australie


Hier vind je meer uitleg over de verschillende typen en de karakteristieken van een reis (PDF)

Meer tour infoRichtprijs*

A$ 440 gedeelde cabin (A$ 295 kind 5-14 jaar)
A$ 460 p.p. 2-persoons cabin voor 2 samenreizende personen

Extra kosten:
Reeftax A$ 30 p.p.

Optionele extra's:
Certified dive (met brevet): A$ 50 per duik
4 certified dives package: A$ 180
Introductie duik: A$ 80

*) deze prijs is in principe correct, maar kan afwijken door een jaarovergang (1 april), een hoog- of laagseizoen of door een tijdelijke aanbieding. In onze offertes wordt de juiste prijs voor de gebruikte vertrekdatum aangegeven.


Reisprogramma

Dag 1
Je gaat aan boord in de haven van Cairns om 07.45 uur. De zeilen worden al gauw gehesen en je gaat op weg naar het Great Barrier Reef. Ondertussen worden de instructies en mogelijkheden voor de duikers en snorkelaars uitgelegd en vertelt een specialist je meer over de dieren en plantenwereld van het rif. Eenmaal aangekomen bij het outer reef, ga je snorkelen en duiken op het Flyn Reef, bekend om z'n heldere water en grote hoeveelheid vissen. Duikers kunnen tot 28 meter diep, snorkelaars kunnen boven de ondiepere koraaltuinen minstens net zoveel genieten van de kleurenpracht van het rif!

Na de lunch zeil je naar 2 andere exclusieve locaties op Flyn en Milne Reef. Tijdens en na het diner kun je napraten met je medereizigers in een relaxte setting. Slechts 12 deelnemers, dus je bent niet verloren in een grote groep. Voor duikers is op deze locatie een spectaculaire nachtduik mogelijk voordat iedereen de cabins opzoekt.

Dag 2
Ontwaak met een zonsopgang boven de zee! Dit is één van de beste tijden om te water te gaan, je hebt zelfs een goede kans om kleine haaien en zeeschildpadden te zien. Na het ontbijt bezoek je een prachtige snorkel plek met koraaltuinen vlakbij de boot. De laatste ankerplaats is bij het Thetford Reef waar je nog een keer een duik kunt maken bij een 18 meter hoge koraalmuur. Dit is ook de tijd om te zonnebaden op het dek en te genieten van het fraaie uitzicht.

Na de lunch worden de zeilen gehesen voor de tocht terug naar Cairns waar je om ongeveer 17.30 uur aankomt.

Duikers hebben over het algemeen de mogelijkheid om 4 duiken en een nachtduik te maken tijdens deze trip.
Dit dagprogramma is slechts een voorbeeld. De lokale omstandigheden kunnen ervoor zorgen dat andere ankerplaatsen worden aangedaan. Met een vergunning voor 28 plaatsen op het rif heeft de Coral Sea Dreaming vele mogelijkheden!

 


Inbegrepen

Beddengoed en handdoeken, alle maaltijden, thee en koffie, vers fruit
gebruik snorkeluitrusting, wetsuits en lycrasuits

Niet inbegrepen

Alcoholische dranken (Bring Your Own)


Foto's
australie groepsreizen
australie groepsreizen
australie groepsreizen
australie groepsreizen

ALLE TOURSreviews australie nieuw-zeeland
blog australie nieuw-zeeland
item australie nieuw-zeeland
zorgeloos boeken