Jucy Condo 4-berth


australie camper huren
australie camper huren

Specificaties

 • 2 volwassenen en 2 kinderen of 4 volwassenen
 • automatische versnelling
 • airco tijdens het rijden
 • radio/CD-speler, DVD-speler
 • 1 tweepersoonsbed (1,98 x 1,35 m.)
 • 1 tweepersoonsbed (1,88 x 1,35 m.)
 • 2-pits gasstel
 • ijskast (80 liter)
 • koud water (55 liter)
 • cassette toilet
 • stahoogte 1,92 m.

  De indeling en het model van de camper kan wijzigen door aanpassingen en upgrades in de vloot van de verhuurder. Een camper kan niet worden geboekt op merk, model of indeling, alleen op type.

 • Uitgebreide specificaties (pdf)

Depots

Cairns, Brisbane, Sydney, Melbourne, Adelaide, Perth, Broome, Alice Springs, Darwin en Hobart.

4 personen

Budget

2WD

 

Richtprijs per dag
€ 53 tot € 140

 

camper australie vroegboek korting

 

camper budget australie jucy

 


email ons

Meer Camper info


Tarieven

Jucy hanteert het principe van de Flex-rates, dat wil zeggen dat de huurprijs afhankelijk is van het moment waarop je boekt en de gewenste route. Deze tarieven worden wekelijks bepaald en in ons reisvoorstel kijken we altijd naar de meest gunstige tarieven van dat moment. Vraag daarom altijd een offerte aan!

‘Stress Free’

Met een 'Stress Free' verzekering kun je het eigen risico afkopen tot NUL en is de dekking van de verzekering uitgebreid. Er zijn altijd uitzonderingen in dekking, zie daarvoor de huurvoorwaarden. In onze offertes worden de kosten voor de verzekering duidelijk aangegeven.

 


Jucy Rentals

Budget camperhuur

Ben je op zoek naar een goedkope kampeervakantie in Australië en wil je liever niet in een tent op de grond slapen, dan zijn deze unieke modellen zeer geschikt. De ontwerpers van Jucy hebben ruime MPV en minibus modellen omgebouwd tot een moderne mini-camper met kook- en slaapgelegenheid voor 2 tot 4 personen.

De Jucy Crib is populair vanwege het ruime model MPV dat is gebruikt als basis voor deze mini-camper. Je rijdt in een comfortabele en gemakkelijk te besturen auto, maar eenmaal op de camping heb je vrijwel dezelfde mogelijkheden als een camper en veel meer comfort dan een tent. Natuurlijk is de ruimte beperkter dan bij de grote campers, maar dat wordt met slim bedachte handigheidjes goed opgelost. Jucy bewijst dat kamperen niet primitief hoeft te zijn.

Het bouwjaar van de auto en minibus zelf is wat ouder, van 6 tot soms 17 jaar oud (type Crib), maar goed onderhouden. Het interieur en de uitrusting als camper is door Jucy zelf nieuw en modern ingericht. Hierdoor kun je op een voordelige én comfortabele wijze reizen. Speciaal voor families met één of 2 kinderen is de 4-persoons Jucy Grande of Jucy Condo een heel geschikt vervoermiddel voor een voordelige vakantie.

Verhuurdepots:

Cairns, Brisbane, Sydney, Melbourne, Adelaide, Perth, Broome, Alice Springs, Darwin en Hobart

Enkele reis tussen deze depots is mogelijk

camper budget australie jucy

 


Huurvoorwaarden

Klik hier voor de huurvoorwaarden in pdf.

Hierin staat o.a. wat is inbegrepen bij de huurprijs, het 'Stress Free' tarief en informatie over de verzekeringen.

 

Campers en zandwegen

Alle verhuurmaatschappijen zijn heel duidelijk:
Gewone personenauto's en campers (2WD) zijn niet verzekerd op onverharde wegen, alleen op de asfaltwegen! Een korte, goed onderhouden zandweg naar je accommodatie of camping is vaak wel toegestaan, zie de huurvoorwaarden. In enkele gebieden kun je dus beperkt zijn in je routekeuze. Dit is meestal geen probleem, maar voor diegene die wat meer tijd heeft en meer wil zien van de Outback is een 4WD voertuig bijna onontbeerlijk.


Let op: prijzen op deze pagina zijn:
1) inclusief korting huur 21+ dagen 8-9%
2) inclusief vroegboekkorting 5-10%
3) een indicatie koers Euro <> A$
4) Flex-tarieven * dus een indicatie
5) sterk afhankelijk van het seizoen

Hoogseizoen 2WD camper: okt. en dec., jan.
Hoogseizoen 4WD camper: jul., aug.
Laagseizoen 2WD camper: apr., mei, jun.
Laagseizoen 4WD camper: dec., jan., feb.
FLEX tarieven *:
Veel verhuurders werken met zgn. FLEX tarieven. In dat geval is de huurprijs variabel en wordt bepaald door vraag en aanbod, waarbij geldt: hoe eerder je boekt, hoe voordeliger.
Tijdelijke aanbiedingen:
De verhuurders hebben regelmatig tijdelijke aanbiedingen. Vraag bij ons dus een offerte aan voor je reisplannen en wij kijken naar de beste prijs voor je gewenste campertype, rekening houdend met aanbiedingen, vroegboekkorting, etc...
Offerte aanvragen:
Wees bij een offerteaanvraag zo volledig mogelijk: plaats van ophalen en inleveren, aantal gewenste dagen, type camper (of aantal te reizen personen), 1st class of budget, evt. voorkeur voor verhuurder en gewenste luxe-niveau. Als je ook een vliegticket nodig hebt vermeld dat erbij dan kunnen we het gezamenlijk in onze offerte aanbieden. We zoeken het graag voor je uit!

ALLE CAMPERSreviews australie nieuw-zeeland
blog australie nieuw-zeeland
item australie nieuw-zeeland
zorgeloos boeken