Nieuws Australië en Nieuw-Zeeland reizen

2016
walkabout nieuwjaarswens

Happy New Year!! Voor iedereen een mooi, gezond en vredig jaar!

WALKABOUT

australie groepsreis eastcoast deluxe

Sydney - Cairns Eastcoast Deluxe

TOUR | DELUXE | AUSTRALIË

Comfortabele hotelrondreis langs de hoogtepunten van de Australische Oostkust. Deze groepsreis onderscheidt zich door de luxe en comfort onderweg en doordat de meeste activiteiten en excursies zijn inbegrepen, net als een groot deel van de maaltijden. Je kunt deze 13-daagse groepsreis van Sydney - Cairns of v.v. optioneel verlengen met een verblijf in Sydney of Cairns of een andere bestemming in Australië.

Lees verder ...

AUSTRALIË

nieuw-zeeland aardbeving

Aardbeving Nieuw-Zeeland

Kaikoura 13 november 2016 | NIEUW-ZEELAND

In de nacht van zondag op maandag 13 november is er een zware aardbeving geweest in Nieuw-Zeeland. De gevolgen zijn aanzienlijk voor de regio rondom de plaats Kaikoura aan de oostkust van het Zuidereiland. Er is vooral sprake van materiele schade aan de infrastructuur in die regio. In het plaatsje Kaikoura dat bekend is om de walvis spotting excursies, zijn veel toeristen vast komen te zitten omdat de wegen in of uit de plaats geblokkeerd zijn. Inmiddels is de evacuatie van deze in volle gang en zijn de meeste reizigers op weg naar Christchurch.

Onze reizigers
Wij hebben samen met onze agent in Nieuw-Zeeland hard gewerkt om onze klanten die in Kaikoura vastzaten te helpen en kunnen gelukkig melden dat deze inmiddels zijn geëvacueerd en vanaf Christchurch hun reis weer kunnen voortzetten. We hebben contact met al onze klanten die niet in Kaikoura zaten op het moment van de beving en zijn indien nodig hun reisplannen aan het wijzigen.
Klanten die nog naar Nieuw-Zeeland vertrekken, worden of zijn al geïnformeerd naar urgentie en daar waar nodig worden de reisplannen gewijzigd.

Gevolgen voor reizen over het Zuidereiland
De gevolgen zijn relatief beperkt en het grootste deel van het Zuidereiland is normaal te bereizen, behalve de kustweg SH1 tussen Christchurch en Picton aan de Oostkust. Aardverschuivingen hebben de hoofdweg SH1 en de treinverbinding tussen Christchurch en Picton geblokkeerd en de verwachting is dat het enige maanden gaat duren voordat deze route weer is hersteld. Er is een alternatieve route mogelijk, zie het kaartje hierboven.

De veerboot tussen het Noordereiland (Wellington) en het Zuidereiland (Picton) of v.v. is weer in de vaart. Er zijn schemawijzigingen momenteel, maar de verwachting is dat de vertrektijden spoedig weer als gebruikelijk zullen zijn.

Ons medeleven gaat uit naar de inwoners van Kaikoura en de getroffen regio eromheen en wensen ze alle sterkte in de komende periode van herstel en wederopbouw.

NIEUW-ZEELAND

australie koala foundation

Thank you again for your support when we needed it most

KOALA NIEUWS | 2016

Hi Paul & Martien,

Thankyou again for donating to our Clancy Safety Net crowdfunding campaign last year. We thought you'd be thrilled to hear about the results:

  • Koala Clancy recovered fully from his injury (though he had to be hospitalised for two long sessions) and was finally released back to his home in the You Yangs on 26th May 2016. He is looking really well.
  • Watch a 1 min video showing how you helped Koala Clancy: Koala Clancy's Big Year
  • All Koala Clancy's veterinary bills were paid. He received the very best of care - thanks to your support we didn't skimp on any treatment.
  • The equipment we needed was bought and is now ready in case Koala Clancy - or any wild koalas - need it.
  • In addition, Koala Clancy Foundation bought and planted 500 trees close to the You Yangs this past July & August - we couldn't have done this without your support.

While Clancy was out in the Bush between treatments, he managed to father his first joey with female Ngardang - see picture. Baby Wurdi is now 8 months old, cheeky and healthy and looking just like Dad!

All the best, Janine, Kirby, Mel, Caz, Roger and the team at Koala Clancy Foundation.

MVO

australie nieuwzeeland verre reizen event 2016

Verre Reizen Event 2016 Den Haag

BEURS | DEN HAAG

Ook dit jaar zijn we weer aanwezig op het Verre reizen Event in Den Haag. We adviseren je graag over een reis naar Australië of Nieuw-Zeeland.

We kunnen je helpen bij vragen die je hebt over de planning van een reis en vertellen je alles over de mogelijkheden. Zien we jou hier ook?

DEN HAAG
22 - 23 OKTOBER 2016

Kies een datum en reserveer je plaats en krijg entree met 25% korting!

 

BEURS

australie nieuwzeeland reizen vacature

Administratieve kracht met passie voor reizen (partime)

VACATURE | WALKABOUT

Voor ons kantoor in Den Haag zoeken we per direct een administratieve kracht die de reisbescheiden voor onze klanten verzorgt.

Een ideale baan voor erbij, want je werkt maximaal 2 dagen per week. Onze voorkeur gaat nadrukkelijk uit naar iemand die voor langere tijd beschikbaar is.

Ervaring met reizen door Australië of Nieuw-Zeeland is geen vereiste, maar wel een pré. Reiservaring is wel handig voor je inlevingsvermogen in de verwachtingen van klanten over hun reisbescheiden.

Belangrijk voor ons is dat je snel kunt werken, je eigen planning kunt maken en het overzicht kunt houden. Je hebt een goede kennis van programma’s als MS Office en een digitale handigheid. Snel kunnen werken met moderne software is vereist. Lezen en schrijven in het Engels is noodzakelijk.

Wij bieden geen standaard reizen aan, waardoor onze reisbescheiden niet altijd een automatisch proces zijn. Je dient inventief te zijn en goed te kunnen inschatten welke informatie nodig is voor de klant en als nodig zelf oplossingen kunnen verzinnen. Daarnaast moet je ook niet bang zijn om vragen te stellen aan je collega’s.

Onze ervaring is dat deze functie het beste wordt gedaan door iemand met een hbo of hoger opleidingsniveau, of idem student, als bijbaan voor langere tijd.

Je komt te werken op ons kantoor in Den Haag in een klein, gezellig team.

Heb je interesse of vragen? Stuur dan een mail naar Martien Kooyman: martien@walkabout.nl

8 september 2016
(update 26 september: inschrijving gesloten)

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

VACATURE

Never before seen bird's-eye view of Uluru

VIDEO | AUSTRALIË

Geweldige beelden van Uluru, Australië gefilmd vanuit een drone. Met dank aan www.ayersrockresort.com.au

AUSTRALIË

nieuwzeeland mountainbike fiets tour

Mountainbike Track Individueel

TOURS | FIETSEN | NIEUW-ZEELAND

In Nieuw-Zeeland zijn ook geweldige (meerdaagse) fietstochten te maken, dat is leuk en weer eens wat anders dan een wandeling of Walkabout! Deze fietstocht is sinds kort bij ons te boeken, een individuele 3 daagse mountainbike track, geschikt voor bijna alle niveaus en kan gemakkelijk ingepast worden tijdens een auto of camper rondreis. Fietstochten in andere gebieden, met of zonder gids, kunnen bij ons worden aangevraagd.

Lees verder ...

NIEUW!

australie nieuw-zeeland cruise

Cruise Australië en Nieuw-Zeeland met Holland America Line

CRUISE | AUSTRALIË | NIEUW-ZEELAND

De term Cruise en Ontdek is op weinig reizen meer van toepassing dan op deze geheel verzorgde vakantie naar Australie en Nieuw-Zeeland. Per cruiseschip verkent u de complete oostkust van Nieuw-Zeeland, maar niet voordat wij u Sydney en de Australische Outback hebben laten zien.

NIEUW!

australie wildlife adventure

Wild Top End Wildlife Adventure

WILDLIFE | AUSTRALIË

Voor alle wildlife liefhebbers organiseert Echidna Walkabout, één van onze partners met wie we al jaren samenwerken, een prachtige wildlife tour in en rondom Kakadu National Park in augustus 2016. De tour is zowel los of als reisonderdeel van een complete reis te boeken. Snel boeken is aan te raden, deze tour zat in 2015 helemaal vol.

TIP!

australie korting tours

Mooie Korting op diverse Tours in Australië

TOURS | AANBIEDING | AUSTRALIË

Bij reservering van één van onderstaande tours ontvang je 10% korting op de reissom!
Geldig voor reserveringen t/m 30 juni 2016. Reisperiode: tot 31 oktober 2017!
Als je een offerte aanvraagt wordt deze korting voor de groepsreis automatisch in je offerte verwerkt.

Jongerenreis 18-39 jaar: Sydney - Cairns Trek

Deluxe reis: Sydney - Cairns Eastcoast Deluxe

Actief en avontuurlijk: Western Australia Trek

AANBIEDING

nieuw-zeeland aanbieding tours

Diverse Hiking Tours Nieuw-Zeeland met Korting

TOURS | AANBIEDING | NIEUW-ZEELAND

Bij reservering van één van onderstaande tours ontvang je 10% korting op de reissom!
Geldig voor reserveringen t/m 30 juni 2016. Reisperiode: tot 31 oktober 2017!
Als je een offerte aanvraagt wordt deze korting voor de groepsreis automatisch in je offerte verwerkt.

Hiking Tours:
Ultimate New Zealand Trek
North Island Trek
South Island Trek

AANBIEDING

nieuw-zeeland wandelen

Spectaculaire Hiking Trek Nieuw-Zeeland

TOUR | HIKING | NIEUW-ZEELAND

Idee: 15 dagen afgelegen natuurgebieden Nieuw-Zeeland ontdekken!
Actieve wandelreis op het Zuidereiland door de meest natuurlijke en afgelegen streken van Nieuw-Zeeland. Via de ruige westkust en de Nationale Parken in de bergen reis je van Nelson naar Queenstown. Vervolgens trek je langs de bergen en fjorden van het Fiordland National Park, door de gouden heuvels van het Otago plateau en de uitkijkpunten op Mt Cook, de hoogste berg van Nieuw-Zeeland. Daarnaast is er voldoende tijd voor andere activiteiten, zoals kajakken en fietsen.

Lees verder ...

NIEUW-ZEELAND

nieuw-zeeland sef drive

Nieuw-Zeeland verrassend mooi!

TOUR | SELF DRIVE | NIEUW-ZEELAND

Idee: New Zealand Comfort B&B Self-Drive!
Wij hebben onze New Zealand Comfort B&B Self-Drive weer bijgewerkt en er een paar leuke kleinschalige accommodaties en optionele activiteiten aan toegevoegd. De beste reisperiode voor een bezoek aan Nieuw-Zeeland is november tot en met maart. Voor de mensen met een iets kleiner budget hebben we ook een leuke cabin self drive. Uiteraard hebben we naast de self drive mogelijkheden ook een groot aanbod campers voor alle budgetten.

Lees verder ...

NIEUW-ZEELAND

walkabout vakantiebeurs 2016

Vakantiebeurs 2016 wij zijn er weer bij!

JAARBEURS | UTRECHT

We staan in januari natuurlijk weer op de Vakantiebeurs. Zien we jou hier ook?

13 t/m 17 januari

walkabout nieuw jaarswens 2016

WALKABOUT

australie nieuwzeeland reizen aanbieding

Voor de snelle beslisser

AANBIEDING | VLIEGTICKETS AUSTRALIË EN NIEUW-ZEELAND

Even genoeg van alle drukte? Even helemaal weg? De voordelige tickets zijn te boeken t/m 20 januari 2016. Wees er op tijd bij, het aantal beschikbare stoelen is beperkt!

Vliegticket Emirates/Qantas

Australië vanaf € 578* + € 528 tax = € 1106
Nieuw-Zeeland vanaf € 688 + € 485 tax = € 1173

* vertrek zondag t/m donderdag met vertrek in de periode: 28/12/15 tot 28/04/16 of 03/05/16 tot 30/06/16 of 01/09/16 tot 30/11/16

Vertrek za. en zo. € 22 duurder per richting.

AANBIEDING

australie tasmanie rondreis

Tasmanië Rondreis

VANAF HOBART | 6 DAGEN | RICHTPRIJS € 610

Deze rondreis is gericht op de actieve reiziger met een voorliefde voor de natuur. De accommodatie is eenvoudig. Vertrek alleen van oktober t/m maart!

TIP

australie south west tour

South West Tour

VANAF PERTH | 4 OF 6 DAGEN | RICHTPRIJS A$ 875

Ten zuiden van Perth ligt een uniek stukje Australië: ruige rotskusten met azuurblauwe baaien, uitgestrekte wouden met reusachtige karribomen, verborgen grotten en vele schapenfarms.

AUSTRALIË


Aardbeving Nieuw-Zeeland: In alles konden we merken dat ons belang prioriteit had

Nico en Jeleyn


Naar klantervaringen

reviews australie nieuw-zeeland
blog australie nieuw-zeeland
item australie nieuw-zeeland
zorgeloos boeken