nieuwzeeland reizen
Er wonen een paar vreemde vogels in Nieuw-Zeeland: dit is de Kakapo
nieuwzeeland rondreis
Nieuw-Zeeland kent een grote natuurlijke verscheidenheid: van mooie mountain views...
nieuwzeeland vakantie
... tot de prachtigste stranden (Piha Beach)!
nieuwzeeland groepsreis
De Maori cultuur is na 1000 jaar nog springlevend!
nieuwzeeland individuele reizen
Een goed (gelegen!) hotel bij aankomst is soms wel handig. We kunnen deze voor je reserveren (in elke prijsklasse).

Nieuw-Zeeland Reizen


nieuw-zeeland

Nieuw-Zeeland of Aotearoa, the land of the long white cloud, zoals de Maori's hun land noemen, is een land met vele gezichten. De variatie aan verschillende landschappen is nergens ter wereld zo groot en zo mooi. Nieuw-Zeeland biedt veel mogelijkheden voor de actieve en avontuurlijk ingestelde reiziger, zo kun je met een auto of camper uitstekend rondreizen, maar heb je ook een ruime keuze aan excursies en groepsreizen. In ons reisprogramma vind je dan ook een flink aanbod waarbij de natuurlijke rijkdom van dit land goed aan bod komt.


Stel je eigen Nieuw-Zeeland reis samen!

Bij de reizen van Walkabout staat de vrijheid van de reiziger voorop. Je kunt zelf bepalen hoe je reis eruit zal zien. Zo kun je geheel individueel reizen met een huurauto, camper, bus of trein en ter plaatse zelf uitzoeken wat de bestemming van de volgende dag wordt. Of je combineert een individuele reis met één of meer korte groepsreizen die je absoluut niet wilt missen. Reis je liever in een groep? Dat kan met één van onze complete rondreizen. Bij het samenstellen van je reis komt onze ervaring in het reizen door Nieuw-Zeeland echt van pas. Zo kunnen we bijvoorbeeld bij auto- of camperhuur aangeven welk type auto of camper het meest geschikt is voor de gewenste route en hoeveel dagen je voor een bepaald traject moet uittrekken. We kunnen helpen bij het uitzoeken van reizen met speciale aandacht voor natuur of maori cultuur. Je kunt zelf aangeven hoe actief je wilt zijn tijdens je reis: ons aanbod van actieve reizen varieert van soft-adventure reizen tot zware expedities. Kortom, we maken reizen op maat door te luisteren naar de wensen van de reiziger en te putten uit ons grote aanbod aan reisonderdelen.

Het organiseren van een geslaagde reis-op-maat naar Australië en/of Nieuw-Zeeland is complex en vraagt meestal tijdens het plannen om wat aanpassingen en uitleg. Daarom kun je bij ons niet direct via deze site je vakantie of reis boeken, voor een bestemming als Australië en Nieuw-Zeeland loont het echt de moeite even wat meer tijd te nemen


Offerte aanvragen

Stel je eigen rondreis samen met behulp van de reisonderdelen (bouwstenen) op onze site en vermeld deze in je offerte aanvraag. Of zet gewoon je wensen op een rij. Wij maken een passend en persoonlijk reisvoorstel. Je kunt ons bellen 070-3234437, emailen of bij ons langskomen op kantoor om je reisplannen uitgebreid door te nemen (svp wel even van te voren een afspraak maken, we nemen graag de tijd!).

OFFERTE AANVRAGEN

Wegwijs in Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland bestaat uit 2 eilanden: Noordereiland en Zuidereiland


nieuw-zeeland kaart

Het is omdat we nooit een tien geven, maar eigenlijk is die door jullie verdiend!

Hans en José


Naar klantervaringen

reviews australie nieuw-zeeland
blog australie nieuw-zeeland
item australie nieuw-zeeland