nieuwzeeland reizen

Nieuw-Zeeland Reizen

Nieuw-Zeeland of Aotearoa, the land of the long white cloud, zoals de Maori's hun land noemen, is een land met vele gezichten. De variatie aan verschillende landschappen is nergens ter wereld zo groot en zo mooi. Nieuw-Zeeland biedt veel mogelijkheden voor de actieve en avontuurlijk ingestelde reiziger, zo kun je met een auto of camper uitstekend rondreizen, maar heb je ook een ruime keuze aan excursies en groepsreizen. In ons reisprogramma vind je dan ook een flink aanbod waarbij de natuurlijke rijkdom van dit land goed aan bod komt.
Stel je eigen Nieuw-Zeeland reis samen!

Bij de reizen van Walkabout staat de vrijheid van de reiziger voorop.

Je kunt zelf bepalen hoe je reis eruit zal zien. Zo kun je geheel individueel reizen met een huurauto, camper, bus of trein en ter plaatse zelf uitzoeken wat de bestemming van de volgende dag wordt. Of je combineert een individuele reis met één of meer dagexcursies of korte groepsreizen die je absoluut niet wilt missen. Reis je liever in een groep? Dat kan met één van onze complete rondreizen.

Bij het samenstellen van je reis komt onze reiservaring door Nieuw-Zeeland echt van pas. Zo kunnen we aangeven welk type auto of camper het meest geschikt is voor de gewenste route en hoeveel dagen je daarvoor moet uittrekken. We kunnen helpen bij het uitzoeken van reizen met speciale aandacht voor natuur of maori cultuur. Je kunt zelf aangeven hoe actief je wilt zijn tijdens je reis: ons aanbod van actieve reizen varieert van soft-adventure reizen tot zware expedities. Kortom, we maken reizen op maat door te luisteren naar de wensen van de reiziger en te putten uit ons grote aanbod aan reisonderdelen.


Wegwijs in Nieuw-Zeeland


nieuw-zeeland kaart
Advies en planning van je reis

Het organiseren van een geslaagde reis op maat naar Nieuw-Zeeland is complex en vraagt meestal tijdens het plannen om wat aanpassingen en uitleg. Wij kijken aandachtig naar je plannen en wensen en kunnen met onze adviezen een goed georganiseerde, realistische droomreis voor je maken. Om die reden kun je niet direct op deze site je vakantie of reis boeken. Voor een bestemming als Australië loont het echt de moeite even wat meer tijd te nemen. Die tijd nemen we graag voor je!


Offerte aanvragen

Stel je eigen rondreis samen met behulp van de reisonderdelen (bouwstenen) op onze site en vermeld deze in je offerteaanvraag.

Of zet gewoon je wensen op een rij. Wij maken een passend en persoonlijk reisvoorstel.

Je kunt ons bellen 070-3234437, e-mailen of een afspraak maken voor een bespreking van de reisplannen bij ons in Den Haag.


Offerte aanvragen
Het is omdat we nooit een tien geven, maar eigenlijk is die door jullie verdiend!

Hans en José


Naar klantervaringen

reviews australie nieuw-zeeland
blog australie nieuw-zeeland
item australie nieuw-zeeland